Nu är allt över

2014Nu är jag här igen!! Jag har haft en liten ofrivillig bloggpaus sen i söndags och med ofrivillig så menar jag att jag har verkligen velat skriva här men har förbjudit mig själv. Det har varit slutpurrt i skolan den här veckan med 4 prov och en uppsatts och för att klara det kände jag att bloggen fick ligga på hyllan i några dagar tills att allt var klart, och nu är det just det!! Allt arbete i årskurs 2 i gymnasiet är över och jag har klarat mig igenom detta helvete! 
 
Förra veckan gick vi bara 2 skoldagar och det gjode jag även denna vecka, jag gick mån-tis och ons-tor fick vi ledigt av våra lärare pga studenten och inget vettigt att göra på lektionera. Men jag klagar inte! Jag har kunnat jobbat och fokuserat på uppsattsen så tiden har gått åt. 
 
Och som sagt så har jag velat blogga de här dagarna så alla inlägg som skulle kommit upp kommer komma under helgen! 
 
Blandade mobilbilder från dagarna: 
 
 
Första bilden i mittenraden är lappar med SA12B som är min klass! VI satt upp dem den kvällen då vi hade visning för våra föräldrar i foájen och sedan satt de kvar några dagar efter, haha det har jag inget emot för då får alla andra se hur bra vår klass är! :P 
Och sista bilden i mittenraden är från idag då det blev en fika på stan med Felicia! fina bilder!

Svar: Tack! :D
Jennifer Smedberg DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?