Julmarknad

2013




Idag har jag haft fullt upp! Jag vaknade kvart i 10 och gjorde mig klar för att åka på julmarknad vid min lillebros skola. Dom bjöd på sång och sålde olika saker men gud vad kallt det var! Trodde att jag skulle frysa ihjäl ett tag! Efter det har jag hunnit vara hemma vid farmor, julstädat och satt upp alla tomtar! 

Nu ska jag gå iväg till bussen och möta Emma och sen blir det filmkväll! 



Mat och julpynt

2013






Idag åkte jag hem lite tidigare från skolan då jag inte mådde så bra. När jag var hemma så tog jag disken och sen somnade jag framför brasan och började vakna till lagom till kvällsmaten som beståd utav "bricka" "planka" eller vad det nu kallas. Efter det har jag, mamma och min lillebror sprungit runt och lagt ut alla juldukar och mamma har satt upp stjärnor och adventsljusstakar i varje fönster. Det blir mer och mer jul för varje dag nu! 


Ren

2013





En av sakerna som låg i paketet från panduro var det här renhuvudet! Jag ska måla det vitt nu till jul och sen sätta den på väggen eller någon annanstans i mitt rum. Just typ "renhuvuden" påminner mig lite om jul i England, jag vet inte varför men såfort jag ser en ren tänker jag på det stället! 


Pyssel

2013



Titta vad mamma kom hem med idag! Mitt efterlänktade paket från panduro är änligen här och ni får se vad som är i lite närmare helgen! 
 
 


Midnight memories

2013



En av One Directions nya låtar dom uppträde med häromdagen!  /div>


Bra dag

2013



Här hemma hänger nu julgardinerna uppe i varje fönster och på andra bilden ser ni min katt som verkar ha väldigt långa bakben på den bilden! 
Idag har vi egentligen sovmorgon men eftersom att det inte går någon bra buss in åkte jag med mamma in till klockan 8. På vägen åkte vi in till rusta och kollade lite där vilket var bra för då slipper jag sitta så länge i skolan och vänta. Idag väntar 2 lektioner, slutar 11.40 tror jag och sen klockan 2 ska jag ha utvecklingssamtal. Ganska bra dag! 


Film

2013



 
Min dag har bestått av mestadels redigering av min grupps reklamfilm som vi måste vara klara med till på torsdag och just nu sitter jag på spanskan och ska skriva om en film jag gillar. Det enda problemet är att jag får beslutsångest när det gäller vilken jag ska välja... Jag har inte någon favorit film och det finns så sjukt många bra att välja mellan.. Är lite inne på att skriva om Footloose 2011 just nu! 


Pictures

2013



 Bilder från tumblr! 


Clay blue

2013



Mörkblå naglar med en liten guld paljett på varje nagel råkade bli 2 på vissa... Man ser inte färgen så bra men det är mörkblått och lacket kommer från gina tricot. Jag börjar gilla deras nagellack mer och mer då jag tycker att dem täcker bra och håller hyfsat länge! 
Använde mig av 145, Clay blue och 111, Top of the line.


Julpynt

2013



 
Är lite smått galen i julen just nu och blev halvt förälskad i den här glittriga renen (Det är en ren va?) inne på Åhlens idag! 


Snö snart?

2013




 
Eftersom att vi var på reklambyrån idag så fick vi sluta tidigare, halv 3. Jag skulle bort till öster och då fick jag sällskap av Nellie och vi båda konstaterade att det är riktigt kallt ute, det biter i både kinder och öron.. Det märks att det snart är december! Jag hoppas att snön hinner komma innan fösta advent! 


MIDNIGHT MEMORIES

2013



 
Idag släppts One directions nya skiva "midnight memories" och skivan är beställd och förhoppningsvis påväg hem till mig! Hela skivan läkte för runt en vecka sen och jag kunde verkligen inte hålla mig så jag har redan lyssnat på alla låtar men jag är ändå sjukt förväntansfull på att få hem min skiva!  


Kakor och julgodis

2013



Jag skippade skogen igår och stanade istället hemma och bakade. När jag börjat baka och gjort färdigt en deg så upptänkte jag att bakplåtspappret var slut.. Så jag fick trampa upp till mataffären och köpa det och sen hem igen och fortsätta baka! 
 
 
Lite blandade mobilbilder på det jag gjorde, jag bakade 3 olika saker och 2 av dem var julgodis! 
 


Kontrast

2013



 
Hat just nu foto och det kommer jag ha fram tills lunch. Bilden över har jag suttit och jobbad lite snabbt med nu för vi skulle ta en "kontrast" bild. Efter lunchen som troligtvis kommer bestå av potatismos och korv... Inte min favorit precis kommer vi ha en timmes No och efter det ett besök på en reklambyrå om jag har uppfattat allt rätt! Vad hittar ni på idag?
 


The hunger games Catching fire

2013





I torsdags var jag som ni vet och såg "The hunger games Gatching fire" på bio med min klass!  Jag tycker att filmen var sjukt bra och det som hände i den hade jag inte förväntat mig, det enda som var lite dåligt var slutet för det var världens cliffhanger! Haha nu längtar jag bara ännu mer tills nästa kommer!! Har ni sett den? Vad tyckte ni? :) 


Wanties

2013



 
 


Trasig

2013



 
Tänkte bara förvarna för att den kommande tiden (vet inte hur länge) kommer jag bara blogga med mobilbilder eller mammas digitalkamera då min system har gått sönder. Det var igår när jag städade så fastnade jag i snöret till den och den ramlade i golvet. Det var objektivet som fick ta emot smällen och det var också det som gick sönder, det delade på sig och det lossnade några små saker.
 
Själva kamerahuset vet jag inte hur det är med än men grejen är det att när objektivet fick sig en smäll så "fastnade" det också på kameran. Det går inte att ta av objektivet utan det sitter där det sitter. Jag vågar inte försöka vrida på det för mycket i hopp om att det ska gå av så vi lämnade in det till Elgiganten idag. Dom sa också att dom inte vågar vrida på det för mycket så vi fick lämna kvar kameran där och nu hoppas jag bara på att dom lyckas laga den och att jag får tillbaks den snart! Jag klarar mig inte utan den allt för länge! 
 
 


Gran eller julgodis

2013



 
Jag somnade närmare halv 5 imorse då 1D Day drog över på tiden med nästan 40 minuter men jag klagar inte, dom kunde ha fått fortsatt i några timmat till! 
 
Idag vet jag inte riktigt vad som väntar.. Jag ska eventuellt följa med resten av familjen ut i skogen och försöka hitta en gran vi kan ha i trädgården och kanske börja titta ut en vi ska ha inne till julen. Om det inte blir det så tänker jag baka julgodis istället!  Hur ser eran dag ut? 


1D day!

2013





Nu har jag sätt på 1D day i 4 timmar och det är 3 kvar.. Jag är glad att jag sov så länge idag för annars hade jag nog inte orkat! 
Men iallafall så är det helt underbart, varje liten sekund är fyllt med one direction, det är musik, klipp m.m, helt fantastiskt med andra ord! 


Senaste spelade

2013



 
  • Union J - Where are you now (Acoustic) 
  • Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig 
  • The vamps - Wildheart
  • Eminem Ft. Rihanna - The monster 
  • One Direction - Story of my life
  • Macklemore - We danced 


Efterlängtad

2013



Gissa när jag vaknade idag, jag vaknade klockan halv 3! Haha jag hade tänkt att gå upp runt 10 idag för att städa rummet och baka lite julgodis innan kl 7 ikväll men nu vet jag inte riktigt hur det ska gå med det.. Tror att jag städar isället för att baka! 
 
I vilket fall som helst så har jag längtat efter den här dagen så sjukt länge då det är One Directions 7 timmars livestream ikväll!! Kan ni förstå, 7 hela timmar med enbart One Direction! Kan det bli bättre? Nej det tror jag inte eller vad säger ni? :D 
 
Ser ut som att jag typ en kavaj med spetsig axel men det är bara sängen bakom..! :) 


Vilken?

2013



Har tröttnat på bloggdesignen jag har nu och funderar på att bya.. Jag har suttit och fixat med en ny idag men jag kan inte bestäma mig för om jag ska byta eller inte. Vilken tycket ni, den gamla eller den nya? (Den nya designen ska jag nog byt bilderna i header i om jag ska använda den) 
 
 
 


Lunch

2013



 
Frukost/lunch idag blev youghurt mixat med banant och på det valnötter, russin och torkad persika, till det en knäcke med ost och gurka! 


Fika och intervju

2013







Blandad dag.. Jag har haft så himla ont i huvudet hela dagen har fortfarande men den har ändå varit helt okej! Vi hade bara 2 lektioner och på den sista skulle vi intervjua personer till våra personporträtt och det gick jätte bra tycker jag. Vi skulle också bjuda på fika så vissa i klassen hade bakat, en riktigt bra eftermiddag! 
 
Nu ikväll ska jag iväg och se på The Hunger Games: Catching Fire med klassen, har längtat så himla länge efter den filmen och ikväll ska jag äntligen få se den! Skolan betal dessutom så det gör ju bara saken bättre :) 


Önskelista

2013



 
Såhär ser ungefär min önskelista ut till julen, det som inte är med är ett ljus och One directions perfym!  Jag visste verkligen inte vad jag skulle önska mig i år och mamma vill ha en önkselista annars får man inga julklappar.. Men jag hade lite smink jag velat ha och 2 böcker, One direction och Lauren Conrads "Beauty". Vad önskar ni er till jul? 
 


A och matte

2013



 
Den här dagen har varit riktigt lång! Vi hade reklam prov i eftermiddas och jag hoppas att det gick bra, jag får iallfall E! Något annat det garanterat gick bra i var min nyhetsartikel jag skrev, jag fick A i den!!! Det betyget gjorde min dag :D Hela kvällen har jag ängnat åt matten eftersom att vi har prov imorgon.. Hatar matte så vi får se hur det går. 


Chicago fire

2013



 
Förra helgen bestämde jag mig för att börja se en ny serie och då valde jag Chicago fire. Jag såg det sista avsnittet "A hell of a ride" igår kväll och jag trodde aldrig att jag skulle gilla den här serien men oj vad fel jag fick! Den är sjukt bra (tar sig inte förbi One tree hill, Pretty little liars, Gossip Girl osv.) och jag länktar tills jag kommer hem och kan se första avnitt på säsong 2 "A Problem House"! 


Fotoprojekt

2013



 
På måndagar har vi individuellt val och då har jag foto. Ovan ser ni några bilder jag har jobbat med idag men måste återigen säga att kvaliten blir så sjukt dålig när man laddar upp dem här! 


Från i somras

2013



 
Jag tittade igenom arkivet med bilder här på bloggen och ovanför ser ni ett urav av dem ifrån sommras! 
 
 


JODA

2013



 
Igår var familjen på Joda och åt för att fira mammas födelsedag! Jag åt deras kyklingspett som jag älskar men ni ska bara veta vilken matkoma jag fick, nästan så att jag var mätt när jag vaknade imorse! 


Äpple och kanel

2013



 
 
Hittade det här ljuset på rusta som luktade väldigt mycket jul! Det luktar lite äpple och kanel men mest glögg tycker jag! Jag länktar så sjukt mycket efter julen så jag har faktiskt börjat lyssna på julmusik och planera vad jag ska baka för julgodis! Kanske blir att jag bakar något i helgen! :) 


MTV EMA

2013



 
I söndags var det MTV EMA galan men jag såg den igår. Jag älskar såna här "galor" och den här var minst lika bra som alla andra jag sätt, det bästa var nog att One Direction fick pris för "best pop"!


Lussebullar

2013



Förlåt för många mobilbilder idag men titta vad mamma hade bakat idag när jag kom hem? Lussebullar! Lukten av dem tillsammans med det kalla vädrer fick mina julkänslor att hoppa fram, länktar lite extra efter julen nu ikväll! 


Allt klart

2013



 
Nu är tandläkarbesöket också avklarat, inga hål i tänderna! 


Hemmagjorda köttbullar

2013



Gissa vad? Vi pratade med våran lärare om provet vi skulle ha haft den här lektionen och kom överens om att ha det nästa måndag istället, så skönt för då hinner jag träna mera! 
 
Igårkväll så lagade jag maten hemma och då blev det hemmagjorda köttbullar i hemgjord tomatsås med pasta och sallad! Tomatsåsen blev ganska stark då jag hade fått tag på en rätt så stark chillifrukt men det smakade bra ändå!
 
 


Hemmagjorda köttbullar

2013



Gissa vad? Vi pratade med våran lärare om provet vi skulle ha haft den här lektionen och kom överens om att ha det nästa måndag istället, så skönt för då hinner jag träna mera! 
 
Igårkväll så lagade jag maten hemma och då blev det hemmagjorda köttbullar i hemgjord tomatsås med pasta och sallad! Tomatsåsen blev ganska stark då jag hade fått tag på en rätt så stark chillifrukt men det smakade bra ändå!
 
 


Helgen

2013



Här har det ekat tomt hela helgen och det beror på att det har varit mycket annat att göra. I lördags skulle först Jakobs klass bada så då var jag tvungen att åka med för vi skulle direkt vidare efter det. Vå åkte vidare för att träffa mina kusiner som är nere över helgen och samtidigt fira min morbror. På kvällen så pluggade jag för vi har prov idag. Det är också det jag dels har engnat min söndags åt, att plugga reklam. Förutom det kom också kusinerna hem till oss och fikade och firade farsdag och mamma som fyller år i veckan! 
 
Idag har jag varit och tagit blodprov på morgon och just nu har jag sjukt ont i armen för jag spände mig och så är jag nervös för provet vi ska ha om en stund! Det är så sjukt stort ochdet måste gå bra! I eftermiddag blir det tandläkaren! 
 
 


Biskvier

2013



 
Jag kom hem lite över 4 och då satte jag mig och kollade på hela sverige bakade som jag missade igår. När jag såg det så blev jag så himla sugen på att baka så när jag hade lagat klart kvällsmaten och ätit började jag baka bottnarna till biskvier! Sitter just nu och väntar på att den första platen ska bli klar sen är det bara 4 till.. Det kommer ta ett tag! Under tiden hinner jag fundera på vad jag ska ha för fyllning, några förslag? 


Bättre dagar finns det

2013



Idag har det varit en sån där dag då jag bara vill gå och lägga mig i sängen och stänga ute resten av världen. Jag har varit så sjukt trött den här veckan och det är ganska mycket i skolan just nu vilket gör allt ännu jobbigare. Idag hade vi 3 lektion och på 2 av dem sov jag i princip... När jag kom hem har jag också legat helt död vilket gjorde att plugget inte blev gjort.. Jag hoppas att ni har haft en bättre dag och att min blir bättre imorgon! 
 
Kallt har det också varit de senaste dagarna! 
 


Tumblr

2013



 


Nytt smink

2013



BC blusher set
Isadora twist-up gloss stick, 09 cherry pie // L'Oréal paris Volume Millian Lashes
Kicks Blusher, Lasting kiss
 
Technic eyeliners
 
Technic electric eyes palette
Maybelline Color tattoo, nr 65 Pink gold
 
Det här är allt smink jag jag köpte på lovet när vi var uppe på fastlandet. Jag hade tänkt att göra det här inlägger direkt när vi kom hem men när jag laddade upp alla bilder här så såg jag hur kvaliten bara försvann så jag blev så sjukt arg att jag inte publicerade inlägget. Det är ofattbart hur mycket kvaliten på bilderna försämras när man laddar upp dem här! Se bara på bilden med maskaran och twist-up sticket på. Man ser knappt vad det står på twist-up sticket! Jag vet andra som har samma problem men jag vet inte vad felet kan vara, någon som vet och kan hjälpa mig? 
 
 
 


Kykling och couscous

2013



 
Ikväll var det jag som lagade mat så det fick bli kykling, tzatziki och couscous med stekt paprika, lök ärtor och chili! 


Blandat

2013



 
 
Blandade bilder från fastladnet! 
 


Välkomnar F

2013



 
Idag är dagen här då jag ska hålla mitt tal! Jag är sjukt nervös och talet är 2 en halv sida långt, jag kan det inte utantill. Det kommer inte gå bra och jag är körd. 
 
 


Helt jävla underbart

2013



Igår släpptes musikvideon till One Directions nya låt Story of my life och har ni inte sätt den än är det läge att göra det nu för den är helt underbar! Jag satt med gåshud första gången jag såg den och nu ett x antal visningar senare har jag fortfarande det! Älskar dem! 
 
§


Bilder från året

2013



 
Idag tömde jag min mobil på alla bilder från 2013 och ovan ser ni några av alla 3000! 


Mjölk ska det vara

2013



 
Ikväll har vi gäster här hemma och då bjuds det på fika, mamma hade bakat mintkladdkaka och till det drack jag mjölk. På sista tiden har jag inte kunnat dricka läsk för jag blir så fruktansvärt mätt av det! Det är helt sjukt men jag kan inte ens dricka ett glas utan att jag ska dö halvt av mättnad.. 


I want a tattoo

2013



 
Något jag har velat ha i flera år är en tatuering men jag vet inte rikigt vad.. Det enda jag vet säkert är att jag vill ha en på handleden! På senaste tiden har jag funderat på en drömfångare och förut satt jag och klottrade lite på handleden för att se om det skulle passe med en där. Antingen blir det en drömfångare eller så blir det någon text! 


Aldirg mer igen

2013



 
Jag har just ni textkommunikation och vi ska skriva krönikor. Jag är i princip klar med min och årerigen har jag gjort ett skolarbet om One Direction. Jag skrev om dagen då deras nya låt "Story of my life" släpptes och vad som hände då! Det här var förhoppningsvis den sista gången jag skrev en text om dem!