Chocolate Chip Cookies

2014



 
För ett tag sedan hittade jag ett nytt favoritrecept på chocolate chip cookies och eftersom att bra recept är till för att spridas så tänkte jag nu dela med mig av det här! 
 
Du behöver:
170 gram rumstemererat maragarin.
1  4/5 dl farinsocker
3/5 dl socker 
ägg
2 tsk vaniljsocker
4  3/4 dl vetemjöl
2 tsk majsstärkelse
1 tsk bikarbonat 
200 gram choklad 
 
Gör så här: 
1. Hacka chokladen, du väljer själv hur stora bitar du vill ha. 
2.Blanda vetemjöl, majsstärkelse och bikarbonat i en bunke. 
3. Visa margarin, socker och farinsocker poröst i en annan bunke med elvisp. Tillsätt sedan ägg och vaniljsocker och rör ihop på låg hastighet till en jämn smet. 
4. Tillsätt de torra ingredienserna (från steg 1) och vispa snabbt ihop till en deg. Tillsätt även chokladen. 
5. Låt degen stå i kylskåpet ca 30 minuter. 
6. Värm ugnen till 175 grader. Ta degen och rulla till små bollar som du lägger på plåtar med lite mellanrum mellan varje boll. (PLATTA INTE TILL DEM!)
7. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter eller tills de fått lite färg på kanterna och inte är glansiga längre. Ta ut och låt dom först svalna lite på plåten innan du flyttar över dem på galler. 
 
Tips!

Ju längre du gräddar kakorna desto hårdare kommer dom bli. Om du är som jag och vill ha dem lite segare så grädda dem inte för länge. Dom ska inte bli ljusbruna utan du ser ganska snabbt när de är färdiga, de ska inte glänsa! 
 
 
 
 


2 bilder från dagen

2014



 


Bio och kakor

2014



Igår bakades det! 
 
Nu tar jag helg! Idag var sista skoldagen för den här veckan och jag kan inte precis säga att den var speciellt ansträngande.. Haha vi hade sovmorgon till halv 10, sedan svenska och den lektionen är bara 30 minuter och därefter fick vi reda på att engelskan var inställd. Så då fick vi håla i ca 3 timmar som till stor del tillbringades ute  i solen och därefter gick vi på bio med klassen, dock var filmen väldigt dåligt. Efter bion mötte jag Alex och så cyklade vi hem, nu väntar majbrasa ikväll!


Back on track

2014



Nu är jag här igen efter en tröttsam helg och måndag.. Skoldagen idag bjöd på framkallning i mörkrum och sedan gutamål i 2 timmar i aulan vilket var oerhört tråkigt, är det något jag inte bryr mig om eller inte kommer behöva använda så är det gutamål. Dagen blev i alla fall väldigt mycket bättre när jag kom hem och fick se ett paket med smink från elf, haha längtar redan tills imorgon när jag ska sminka mig! Men först så väntar jobb och plugg ikväll! 
 
Underbart vänder i helgen så några timmar spenderades i solen // Imorse i fotolabbet // ELF


Brandy melville

2014



Inspiration från Brandy Melville.
 
Dagen börjades med sovmorgon och sista lektionen slutade kvart över 1, en väldigt skön skoldag. Men dagen har ändå bjudit på en väldigt tråkig nyhet som jag inte tänker ta upp mer här och kvällen tänker jag därför tillbringa i sängen framför OTH, så det kommer förmodligen inte komma upp något klokt inlägg idag.. Säger godnatt nu! 
 


Förvandling

2014



Idag har skolan varit otroligt seg, har typ inte gjort något klokt och allt har känts ganska meningslöst.. Efter skolan drog jag och Felicia till stan och då fick jag med mig en jumpsuit hem som jag läntar tills jag kan bära i sommar! 
 
När jag kom hem möttes jag av den här filuren, hon är i vanliga fall kritvit men nu när våren kommer är hon defintitivt inte det..! Haha nu är hon snarare grå/brun och i värsta fall svart på vissa partier! 
 
 


Fler kvällar som den här

2014



 
 


En stund vid vattnet

2014



 
Några bilder ifrån påskafton då det blev ett stopp vid havet på promenaden. Finns inte så mycket att säga förutom att jag älskar havet och skulle kunna sitta här i timmar! 


Sommar och smärtor

2014



 
2 bilder på vad vi åt här hemma i söndags, det är helt sjukt vad mycket sommarkänslor man kan få av lite grillat!
 
Och på tal om sommar och värme så satt resten av familjen upp studsmattan i helgen och då ville min lillebror att jag skulle hoppa med honom men jag kände inte riktigt för det så jag satt bara stilla på.. Dock så började han hoppa och ja, ni kan ju gissa vad som händer då, jo jag flyger upp i luften x antal gåner och någon stans där  råkar jag göra något med min rygg.. Så de senaste dagarna har jag haft så jäkla ont i ena sidan av ryggen och tro mig, det var inte roligt och sitta i en obekväm stol i skolan idag! Känner sjukt gammal såfort något händer med ryggen! 
 
 


Tecknar

2014



Ryktena om att svenskan var inställd visade sig vara sanna så jag åkte hem. Väll hemma har jag sätt på runt 5 OTH avsnitt, lagat kvällsmat och börjat på en ny teckning. Det visade sig bli en ganska bra dag trotts allt! 
 
Nu återstår det bara att se om jag lyckas slutföra den här teckningen, haha mitt största problem! 
 
 
 
 


Överkörd

2014



 
Sjukt tråkiga bilder men så blir det när man slarvat bort sladden till kameran igen.. Haha jag förstår inte att det ska vara så svårt att hålla koll på en sladd? Jag behöver en sån där grej bebisar har för att hålla koll på nappen..
 
Idag är det första dagen efter lover och det känns som jag blivt överkörd och sen släpad till skolan. Hatar första dagaran efter lovet när man vänt på dynget.. Det enda som ger mig lilte hopp just nu är ryktet som går runt och säger att vi inte har svenska idag! 


Lycka rakt igenom

2014



Ikväll när jag kom hem så satte jag mig nästan direkt och kollade på one tree hill, jag vet inte hur många gåner jag sätt den här serien nu men den blir bara bättre och bättre. Ikväll såg jag i alla fall klart de 3 sista avsnitten i säsong 4 och även fast jag sätt dem 100 gånger förut så blir jag lika känslosam! I sista avsnittet, avsnitt 21 så sitter jag med gåshud och tårar i ögonen hela vägen igenom, eller det gör jag egentligen ifrån att alla tar studenten i avsnitt 20! Avnistt 21 knyter ihop alla de 4 första säsongerna så sjukt bra så jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen, mina favorit "moments" är när tjejerna man fått följa kör en sista dans till Spice girls "wannabe" och när hela gänget sedan kör en sista basketmatch på Rivercourt! GÅSHUD! 
 
Nu ser jag fram emot att börja på säsong 5 som bjuder på underbara återföreningar och nya ansiktetn! 
 
 


Påväg

2014



Uppe ned tuppen eller nästan, har sovit till och från sen klockan 6 imorse till klockan 10. Nu är jag i alla fall påväg hem till Linnea och senare idag väntar lite små pyssel som måste hinnas med innan skolan börjar imorgon! 
 
Idag har jag mina favorit byxor och jag hittade en banankola i jackfickan...



Hur söt som helst

2014



Igår på promenaden så mötte jag möjligtvis en av de sötaste kattungarna någonsin i skogen! Vi gick och helt plötsligt ropar pappa "ser ni katten brevid granen?" Och ja, där satt den här lilla filuren. Jag tog mig in i skogen till den och gud vad den skrek! Den satt och skrek jättemycket och sen sprang den iväg upp för ett litet "berg". Haha jag som är lite smått kattgalen klättrade efter med kameran i hand och när jag kom fram fortsatte den att skrika men gud vad kelig den va! Haha den nästan kastade sig på mitt ben för att bli klappad!
 
Den första tanken som slog mig var att den tappat bort sig hemifrån men den var inte mager eller såg sliten ut på något sätt så efter lite seperationsångest gick vi vidare. Det är inte klokt vad jag längtar efter att få en ny liten kattunge här hemma! 
 
 
 


Promenad vid vattnet

2014



Jag gav upp redigeringen av bilder förut idag och gick istället ut och solade ett tag till. Efter det ställde jag mig och provade ett nytt recept på cheescake och den blev verkligen perfekt, nästa gång ska jag dock prova med andra smaker! 
 
Igår var vi ute på en promenad på kvällen i det helt underbara vädret och självklart fick kameran följa med. Dock såg jag nu idag när jag kollade på bilderna att fokusen inte riktigt finns där. Jag har märkt det förut också när jag är ute och fotar att autofokusen inte riktigt fungerar, det får bli att börja använda manuell på heltitd! 
 
 
 
 


You and I

2014



One directions senaste musikvideo släpptes i Fredags så medan jag redigerar bilder som ska upp här tycker jag att ni ska titta på den! Det jag reagerar på är att den är väldigt annorlunda jämfört med deras tidigare videos som ofta är väldigt livfulla och full fart i! Men jag gillar den!



Solbränd

2014



 
Bättre dag kan man inte be om, det har kännts som sommar hela dagen och jag har kunnat sitta ute och sola och gå i sommarkläder! Jag har sjukt svårt att få färg men idag brände jag mig faktiskt vilket dock kanske inte är så bra.. Hoppas på lika bra väder imorgon! 


Påskmat

2014



Här har ni min "påskmat", ingen sill, lax eller rödbetssallad kommer i närheten av min tallrik! 
 
 
 


Glad påsk

2014



Av någn väldigt konstig anledning så vaknade jag lite innan klockan 10 idag, jag var uppe till närmare 2 i nättras och hade i alla fall förväntat mig att sova till minst kl 12.. Men så är jag ofta, när jag väll kan få sovmorgon så vaknar jag tidigt! 
 
Idag är det som jag hoppas att ni inte missat påskafton, jag ser egentligen inget speciellt med den här dagen mer en att man får påskägg och äter påskmat som jag hatar. Ni som följt mig ett tag vet att jag hatar julmat av hela mitt hjärta och det gör jag även med påsk- och midsommarmat. Bland det äckligaste jag vet! Annars händer det inget speciellt idag, har ni några påsktraditioner? 
 
 


Grillkväll

2014



Vädret idag har varit helt oslagbart, det har kännts som sommar och vad passar inte bättre en lite grillning då? Vi grillade hamburgare till kvällsmaten och efter det spelade vi kubb. Typisk svensk sommar? 
 
 


Blandade känslor

2014



 
Nu har mitt påskris slagit ut! Älskar när det blir lite färg i rummet och den här "växten" behöver jag inte hålla på att vattna vilket är tur, för annars hade den dött väldigt snabbt! 
 
Idag har jag i alla fall haft sovmorgon och OTH maratont till runt 1 någon gång, därefter sprang jag en tur och det gick hur dåligt som helst så efter det var jag riktigt arg. Det dåliga humöret ran av när jag fick sätta mig på gräsklipparen och klippa gräset för första gången i år. Haha det är något lungnande med att sitta där och klippa samtidigt som man lyssnar på musik! 


Pannkakslunch

2014



Idag var jag återigen barnvakt och den här gången hade Jakob en kompis på besök vilket är ganska skönt för mig då jag inte behöver leka eller sysselsätta honom. Däremot ska det fortfarande vara mat på bordet så idag fick det bli pannkakor till lunch som jag tror uppskattades! 
 
 
 


Typsnitt

2014



 
Nella sue // Pw dotted font // Notera // Rose charming // Sketch block // Stars from our eyes // Allstar // KG a little swag // True love // Jennifer Lynne
 
Jag har gått och blivit helt såld på typsnitt! Haha det känns som att jag suttit i flera timmar och laddat ner olika stilar, ovan ser ni 10 av dem jag laddat ner nu idag! 
 
 
 
 


Picknick vid havet

2014



Här kommer ett gäng bilder från igår då vi vi var på en liten mini utflyckt vid Fridhem! 
 
 
 
 
 
 


Utflykt

2014



Dag 2 som barnvakt går snart mot sitt slut, pappa kommer hem klockan 6 och då kan jag äntligen göra vad jag vill, kommer förmodligen att sova för imorse var jag uppe ganska tidigt då Jakob ville ha frukost. Idag har vi iallafall varit på en liten mini utflykt till Fridhem, vi cyklade dit och sedan hade vi med oss lucnh som vi åt i solen.
Längtar tills det blir så varmt så att man kan bada! (Bilder därifrån kommer sen!)
 
Kvällsmaten som jag slängde ihop igår blev hemmagjorda köttbullar i tomatsås med pasta. 
 
 
 


Barnvakt

2014



Idag är det första dagen på lovet då jag har "jobb", jag ska vara barnvakt åt min lillebror de dagarna mamma och pappa jobbar, förmodligen tills på fredag. Så idag började dagen med att göra frukos till honom och sedan Lunch, när jag höll på att laga lunchen så städade han sitt rum vilket förvånade mig lite smått. Sen när allt det var klart gick vi ut i regnet och spelade kubb 2 gånger och därefter blev det film, Lotta på bråkmakargatan. Haha älskar alla Astrid Lindgrens filmer och det verkar som att han uppskattar dem också! 
 
I eftermiddag har vi spelat ännu mer kubb ( i solsken denna gång) och plockat blåsippor. Nu väntar matlagning för min del! 
 
 
 


Gör vägarna osäkra

2014



Mamma kom hem och frågade om jag skulle övningsköra ut till Hogrän för att hämta Jakob så nu ska jag göra vägarna osäkra! 
 




Desperat

2014



2 bilder som jag tycker visar ganksa bra på hur mycket kvaliten försämras när man laddar upp bilder här. Dock vet jag inte vart problemet uppstår.. Deseperat efter hjälp! 
 
 
 
 
 
 


Påskris

2014



 
 
Kvällen har varit mindre bra då jag blev sjukt sur förut. Vi hade bestämt att vi skulle hämta mat ikväll för att Jakob spelade bandy så mamma skulle inte hinna/orka laga någon mat efter. Så jag stanade hemma och då ringer dom och säger att vi ska gå ut och äta istället och att de kommer hem och hämtar mig om ett tag. Jag blir sjukt sur för då går jag med mjukisbyxor, oduchad och håret i ett fågelbo på huvudet och är mitt uppe i att städa klart rummet. De förväntar sig att jag ska släppa allt och springa och göra mig i ordning. Visst det skulle jag kanske kunna göra men jag hatar "överraskningar", vi hade en plan och då förväntar jag mig att vi håller oss till den. Jag vill veta innan så att såna här sitvationer inte uppstår för det är bland det värsta jag vet. Ska man exempel gå ut och äta vill jag veta det på förmiddagen så att jag hinner, idag hade jag exempel kunnat börja städa några timmar tidigare så jag hunnit med allt!!
 
 Iallafall så åkte jag inte med i ren protest och för att jag helt enkelt inte ville, jag var inställd på att vara hemma och då tänker jag ockå vara det. Nu har jag ännu inte ätit något sen i förmiddags så jag ska gå och kolla om det finns något i det toma kylskåpet. Förlåt för argt inlägg.. 


Ja tack!

2014



 


Dålig kvalitet

2014



 
Någon som vet hur jag ska få bättre kvalitet på bilderna när jag laddar upp dem här? Ni kanske har samma problem men jag tycker att kvaliten försvinner väldigt mycket när man lägger upp dem på bloggen..? 
Ett exempel är den här bilden då bokstäverna på tangenterna förlorar sin skärpa! 
 
 
 
 


Chokladbollar

2014



Idag vaknade jag på fel sida pga. att familjen pratade väldigt högt i köket. Ljud är verkligen något jag inte klarar av på morgonen så det var inte trevligt att vakna upp till det. När ilskan runnit av och jag legat i sängen ett tag så följde jag med mamma ut i skogen och hämtade in lite påskris som ni får se bilder på senare.
 
Nu har jag precis bakat klart chokladbollar som nog kan vara bland det tråkigaste som finns att baka.. Men jag hade sånt baksug och visste verkligen inte vad jag skulle göra så det fick bli det, haha allt för att få röra lite i en bunke! 
 
 


Myser

2014



 
Ikväll ska jag göra något jag inte gjort på väldigt länge.. se på film. Haha jag älskar film men det har varit så mycket de senaste veckorna så det har inte blivit av! Ikväll blir det iallafall av, nu ska jag bara hitta något att se på.. Någon som har något tips? 


Att plocka en blomma

2014



Känslan att vakna till ett tomt hus när allt är tyst och lungt! Hela familjen har varit borta sen tidigt imorse vilket resulterade i att jag fick en lång och behövligt sovmorogn efter en veckan då jag knappt kunnat hålla ögen öppna. 
 
Dagen kommer bjuda på otroligt tråkig städning av rummet, plocka påskris och eventuellt målning av nybyggt nattduksbord!
 
 


random facts

2014



 
Jag hatade allt som hade med pojkband att göra när jag var yngre. 
 
Jag är livrädd för fåglar, speciellt dom i Almedalen. 
 
Jag bröt nyckelbenet på min 2 -årsdag, jag stod på toalettstolen och ramlade ned. Klantigt. 
 
Jag färgade håret nästan svart när jag gick i 7, något jag ångrar enormt idag. 
 
Min värsta mardröm inom jobbkategorin är att hamna på ett kontor bakom ett skrivbort i resten av mitt liv. 
 
Jag är väldigt lång, ca 180cm. 


Tacofredag

2014



Ikväll blev det taco här hemma som förmodligen resten av halva Sverige också äter på fredagar! Egentligen förstår jag inte varför alla tycker att det är så jäkla gott? Visst är det gott men jag förstår inte den så stora hypen om det hela? Haha kalla mig konstig om ni vill! 
 
 
 


Välkomnar med öppna armar

2014



Nu är påsklovet här och jag välkomnar det med väldigt öppna armar! Haha sjukt skönt med lov och vi får se vad som kommer hittas på på dagarna, sova kanske? 
 
Igår var jag ute en väldigt snabb sväng med kameran i skogen för att fota lite blåsippor. Jag han ta typ två bilder innan solen försvann helt och ljuset blev kasst! 
 
 
 
 


1 av 2 avklarat

2014



Sista dagen innan lov!! Dagen börjades med studiebesök på radion då vi ska göra egna radioprogram som kommer bli publicerade på deras hemsida. Efter det skyndade vi oss tillbaka till skolan för att skriva en uppsats på lektionstid i spanskan, jag kommer därifrån precis nu. Efter lunchen är det dags för prov igen och den här gången handlar det om regler och lagar inom media och för en gångs skull känner jag mig förberedd! Jag vill verkligen ha bra betyg på det här provet då jag vill ha ett högt betyg i kursen! 
 
 Bilder från weheartit, klicka på hjärtat under min profil i menyn så kommer ni dit! 
 
 


Hål på knäna

2014



2 bilder från det jag hade på mig tidigare i veckan. Jeansen är mina favoriter just nu och det är för att de är "trasiga" på knäna. Dock har jag ett jättefult ärr på höger knä som syns när jag har dem på mig men det har jag lärt mig att strunta i nu! Jag vill ha på mig vad jag vill! 
 
 
 
 
 
 
 


Senaste spelade

2014



 
Aleo Blacc - The man (Har inte bestämt mig för om den är bra eller inte..)
5 Seconds od summer - Disconnected
Elyar Fox - A billion grils (Haha väldigt dåligt låt enligt mig men den har satt sig som ett tuggummi på hjärnan, skulle göra allt för att få bort den!)
Survivor - Eye of the tiger (Haha lyssnar för att den påminner mig så sjukt mycket om OTH!)
Imagine Dragons -  Demons
Jay z - Holy grail


Valnöt

2014



Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och nu går ögonen i kors! Till fika när jag kom hem blev det hemmagjort valnöts bröd och det är sjuk vad mycket godare allt hemmagjort bröd är än köpt! Haha hatar köpt bröd för enligt mig är det enbat skummigt och smaklöst! 
 
 


Journalistik och matlagning

2014



Nu har jag fått i mig lite kvällsmat så nu tänkte jag ta tag i plugget som idag består av regler och lagar inom media som vi har prov om 2 dagar. Det tänkte jag sysselsätta mig med fram till klockan 8 då Sveriges yngsta mästerkock börjar, haha jag är sjukt impad av alla yngre som kan laga mat! Eller jag har ju inte sätt det här programmet ännu men i Junior masterchef så är alla iallafall sjukt duktiga!! 
 
Medan vi ändå pratar om mat så var jag i mataffären förut och det slår mig varje gång jag är där hur jäkla dyrt ost är! Haha jag kommer antagligen inte köpa ost när jag flyttar hemifrån! 
 
 


Jeans vs. pyjamasbyxor

2014



När jag är hemma så åker jeansen av nästan direkt och ersätts med antingen pyjamasbyxor eller något annat bekvämt! Just nu är pyjamasbyxorna på och de fick jag i julas därav de små nallarna med tomteluvor, bekvämt ska det vara! 
 
 
 


Actions

2014



Jag har haft photoshop ett bra tag nu men jag har inte tagit mig tiden att sätta mig ner och lära mig alla 1000 olika saker man kan göra med det. Jag har bara snabbt öppnat upp en bild och redigerat den lite för att sedan skicka upp den på bloggen! Men igår satt jag mig ner och började kolla runt lite vad man faktiskt kan göra och då upptäckte jag en hel del saker som jag inte haft en tanke på innan. 2 av de sakerna är att man kan ladda ner typsnitt och actions och vem gillar inte det? Blev helt kär i tanken på actions, om man hittar en man gillar så går det ju 100 gånger snabbare och roligare att redigera en bild! 
 
Den här bilden gjorde jag med ett action som jag laddade hem bara för att pröva, jag vet inte om jag gillar det så specielt mycket men det är en början! Nu ska jag bara hitta fler som jag gillar.. Någon som har tips på actions, typsnitt, penslar osv?
 
 
 
 
 


Ny design

2014



Nu har jag suttit både igår kväll och imorse och fixar med en ny design till bloggen och för en gångs skull känner jag mig faktiskt nöjd! Jag är nöjd med formen, färgerna men det jag är nöjdast med måste vara headern! Ser ni att det är ett bildspel som byter bilder? Haha jag lyckades! Dock vet jag inte om jag ska ha bilderna jag har i den nu men om jag ska byta måste jag ut och fota nya först!  Vad tycker ni? 
 
Update! Glömde att skriva att det är Sanna på sannasrum.se (finns länk i menyn) som gjort designen. Men sen så har jag fixat headern med bildspelet själv och flyttat upp menyn högre på sidan! 
 
 
Bilderna i headern: 
 


Wish me good luck!

2014



Home

Jag är exakt lika trött som jag var igår kväll så jag har återigen legat i sägen och glott på One tree hill, jag har även hunnit sova en stund, varit inne på polyvore som ni ser ovan och så har jag hunnit bestämt mig för att ge mig ut i djungeln med kodmaller för att försöka göra en ny bloggdesign..! Wish me good luck! 


I det stadiet

2014



Just nu ligger jag och är så trött så att jag hamnat i det stadiet då jag inte vet om jag ska svimma, spy eller skratta.. Skoldagen har känts extremt lång fast ändå rolig då vi i princip bara har redigerat och filmat hela dagen. Nu ikväll har jag iallafall bara legat i sängen som en död fisk och sätt på x antal One tree hill avsnitt som jag redan sätt 100 gånger förut, dock så gör det inget för  OTH är bland det bästa som finns och jag tröttnar aldrig på den underbara serien!  Nu ska jag sova innan jag gör något av de 3 alternativen jag nämnde ovan! Godnatt! 





18-års kalas

2014



Igårkväll var jag och några andra vid Anna och firade att hon fyllt 18 i fredags. Hon bjöd på jättegod mat och kvällen ägnades åt prat och lite senare ett spel, typ förklara ordet! Väldigt bra kväll med bäst sällskap!
 
 
 
 
 
 


Fullt upp

2014



Var tog den här helgen vägen? Det har varit något varje dag och jag har kommit hem på natten varje kväll så det har resulterat att jag sovit bort halva dagen både idag och igår, men jag klagar inte! Klassfesten och firandet av Anna igår har båda varit väldigt roliga och samtidigt som helgen försvunnit snabbt har jag hunnit med väldigt mycket vilket också gör att den känns längre. Idag väntar plugg, springa och städnig av rummet! 
 
 


Klassfest

2014



3 bilder från förra veckan
 

Igår kväll var det som sagt klassfest och det var väldigt roligt, dock var jag ganska trött för den stunden jag sov på soffan efter skolan hjälpte inte särskilt mycket.. Så idag har jag sovit halva dagen och nu börjar jag vakna till liv igen! 





Frukost i solen

2014



3 bilder från i lördags tror jag.. iallafall så åt jag frukost ute i solen samtidigt som Lucas fick komma ut ett tag! 
 
Fredag!! Idag är det en bra dag för att jag har klarat matteprovet på pricken (Gränsen för E var 10p och det fick jag) och det är snart helg! Innan jag får helg är det bara en redovisning i engelska som står ivägen och jag känner mig faktiskt ännu ganska lugn, jag antar att nerverna kommer snart! 
 
Planerna för helgen ser ut så att ikväll blir det troligen klassfest, imorogn ska jag och några andra fira Anna som fyller 18 idag och på söndag blir det kansek filminspelning. Fullt upp! 


Ed Sheeran

2014



Nu ikväll nåddes jag av nyheten att Ed Sheeran kommer till Sverige i november, hur har jag inte hört om det här tidigare?! Jag har velat hur länge som helst att han ska komma hit och göra en konsert och nu gör han det! Är det någon som vet vart biljetterna släpps?!! I want them!!  
 
Och inte på tal om Ed så har det ekat tomt här sedan i söndags.. De senaste dagarna har varit sjukt stressfulla och på det har jag haft en äcklig huvudverk. I måndags så gick jag runt hela dagen och var sjukt nervös för min körlektion men det visade sig gå hur bra som helst och igår så ägnade jag större del av dagen åt matten då vi hade prov idag. Jag höll på att elda upp matteboken igår för jag fattade absolut inget!! Nu är det iallafall gjort och det bästa är att det var det sista matteprovet i mitt liv! (Om jag inte väljer att plugga vidare). Nu är det bara NP proven kvar och sedan är jag fri!!