29 april

2013



 


29 april

2013



 


<3

2013



 


En rubrik

2013



 
Har suttit och fixat lite med bilder ett tag nu och tänkte nu städa rummet innan jag tar tag i allt plugg... Tidigare idag sov jag till klockan 11 sen bad mamma mig att baka en äpplepaj så då gjorde jag det. Jag hade också tänkte att träna idag men det får jag strunta i för jag vaknade i nättras av att jag hade så sjukt ont i halsen och kunde knappt svälja och det har hållt i sig hela dagen utan att det blivt något bättre. Vad gör ni idag? 


Sol och rosa flaska

2013



Jag hatar kolsyrat vatten men jag behöve en vattenflaskan så jag köpte en loka flaska och hällde ut lokan... Jag valde lokas "Strawberry Ice Cream" bara för att jag gillade färgen på locket och flaskan såg sommrig ut...!
 
Idag i skolan så gjorde vi sista NP provet i svenskan, det var uppsattsen som stod på schemat och det är skönt att få det klart, nu väntar "bara" matten, engelskan och spanskan! Efter provet hade vi inga andra lektioner förutom någon sak i aulan som jag skippade då jag hade så fruktansvärt ont i huvudet så jag åkte hem istället. 


Laddar

2013



Jag sitter just nu i skolan och har det extremt tråkigt... Det som gör mig lite gladare är att vi slutar tidigt och då ska jag förhoppningsvis gå ut och ta lite kort innan jag åker hem! Jag laddar batterit till kameran just nu och hållet tummarna att det ska hinna ladda klart innan lektionen är slut!

1 bild från nu och 2 från helgen då jag bakade!



Battle scars

2013



 


Svar;

2013



 
Jag fick en fråga om vad jag använder för redigeringsprogram till mina foton.
Jag använder Photoscape som är ganska enkelt och jag tror att alla skulle förstå det även om man är nybörjare. Allt det där vanliga finns där som exempel kontras, skärpa, filter m.m. och det bästa är att det är gratis! Har ni inte lust att lägga ner pengar på ett program så tycker jag att ni ska prova med Photoscape! 
 
 
 


Havet

2013



 
Idag har det varit underbart väder här på Gotland och det var första dagen jag kunde strunta i jackan utan att frysa, jag gick till och med barfota ett tag! Vi får hoppad att vädret håller i sig!! Så dagen har alltså tillbringats ute och i eftermiddags så cyklade jag ner till havet med min lillebror för att fota lite. Tyvär blev vi inte kvar där nere så länge då han ville hem igen..  


Tal

2013



Weheartit - jenni_S
 
Ovan ser ni de senaste bilderna jag gillat från wehearti.com, som ni säkert redan vet att jag är beroenda av!
 
Igår i skolan så höll jag mitt nationella prov tal i svenska. Jag var sjukt nervös som vanligt innan men jag tror jag fick fram det jag skulle ha sagt. Jag försökte prata så mycket jag bara kunde utan papper så jag hoppas att jag inte glömde något. Det är svårt att sitta och tänka på vad man igentligen sa under de där minuterna för jag kommer inte ihåg något! Från dom minuterna jag pratade är det bara ett svart stor hål i mitt huvud!


Nervös onsdag

2013



 
 
Hej! Idag hade jag och min grupp på engelskan redovisning. Jag gillar verkligen inte att redovisa, det är obeskrivligt hur mycket jag hatar det. Jag började bli lite smått nervös redan igårkväll och idag så har jag varit så sjukt nervös enda fram tills det var dags. Jag slår vad om att alla som satt och såg på kunde se hur mycket jag skakade :P Men jag fick mitt sagt även om jag kanske prata lite fort och glömde lite halvt hur man pratar engelska! 


Shocking coral

2013



 
Senast jag var på stan fick jag med mig ett läppstift och en kajalpenna. Läppstiftet kommer från maybelline och kostar 119 kr. Jag gillar maybellines läppstift för dom är pigmenterade och torkar inte ut läpparna, jag gillar också färgen som är rosa/korall. 
Kajalen eller som det står på pennan, eyelinern kommer från Viva la diva och kostar 45kr tror jag . För det priset så är pennan bra men den börjar gå bort mot slutet av dagen. 


Outfit

2013



Svarta jeans - BikBok / Stickad tröja - Cubus / Jacka - Vera moda
 
Idag så trotsade jag regent och drog fram min gammla slitna vårjacka som har hängt med i lite mer en 4 år nu.. Jag använde den det första året sen har den inte använts så mycket men idag fick den åka på. 
Skoldagen var annars bara 2 lektioner lång så jag fick både sovmorgon och sluta tidigt villket jag gillar. När jag kom hem så har jag hunnit måla naglar, pluggat lite och spenderat tid på Youtube.. Nu ikväll så ska jag plugga lite mer och sen planerar jag på att se MTV movie awards! Vad har ni gjort idag? 


Regn

2013



 
Idag regnar det... Jag har egentligen inget emot att det regnar så länge det inte håller på i flera veckor.
 
Jag gick ut i vårat uterum som nu är färdigt men insåg ganska snabbt att det var iskallt där ute nu när inte solen har varit framme, annars hade jag gärna suttit där ute och lyssnat på regnet och sätt på en film. Men eftersom dom planerna sprack så tänker jag städa rummet istället! Inte lika roligt dock... 


Some more pictures of water

2013





Svar

2013



Bilder från Weheartit - http://weheartit.com/jenni_S
 
Jag fick en fråga om hur det är att bo på Gotland på vintern och jag tänkte försöka svara på den nu! :)
 
Det är ganska svårt att beskriva hur det är att bo här på vintern då jag inte har något att jämföra med, jag har ju alltid bott här så man tänker inte på det så mycket. 
 
Den största skillnaden mellan Gotland på sommaren och vintern är allt folk. På sommaren är det mycket folk och ön är i liv kan man säga.. Det händer saker! Men när sommaren går mot sitt slut så åker alla turister hem och lugnet börjar lägga sig igen. Så på vinterna är det ganska lugnt här (engligt mig). Visste det händer saker här på vintern också men det är inte alls lika mycket liv som på resten av året. 
 
Sen så tycker jag att Gotland är väldigt fint på vintern när det är snö ute. En av de finaste platserna enligt mig på vintern är ringmuren och innerstaden. Jag säger alltid att när snön har lagt sig så ska jag ta med kameran och gå dit och fota men det blir aldrig av ( Måste göra det nästa år).
 
Annars så kan jag tänka mig att gotland är ganska likt fastlandet på vinter.. Kallt, halt och alla klagar på snön! 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.. Men sammanfattningsvis så är det lugnt, fint när snön är här och om jag får säga det ganska tråkigt! Hoppas att du är nöjd med svaret! :)
 
 
 
 
 


Muren

2013



God morgon!
Idag gick jag till skolan fast jag fortfarande inte mår bra men vi håller på med grupparbete på engelskan som ska bli klart idag så var tvungen att åka hit iallafall... Som tur är så slutar vi klockan 12. Nåt annat stör mig idag är att när jag vaknade så hade det snöat!!? Det är ju april och blåsippor ute! Jag hoppas att den försvinner fort, vill ha sommar nu.

En bild från förra veckan när det var super fint väder ute!



We<3it

2013



WE<3it.com
 
Ligger just nu i sängen och har precis tagit alvedon i hopp om att huvudvärken ska försvinna... Har varit hemma idag pga illamående och huvudvärk. Dagen har annars spenderats på Youtube, weheartit, mobilen och så har jag sätte filmen The anny diaries. Eftersom att jag inte har något bättre för mig så ska jag återgå till youtube...


Skolan och stan

2013



 
 
 
Hej! Idag var det otroligt svårt att komma upp ur sängen och jag brukar annars tycka att måndagar är ganska lätta att gå upp på.. Skolan har varit lika seg som vanligt och efter sprang jag ner på stan en snabbis och fick med en klänning, strumpbyxor och lite smink hem! Tänkte fota och visa det imorgon!


Bilder från påsken

2013



Här har ni 4 bilder från min påsk! Bildern högst upp är från när vi målade äggen.. Det högra ägget målade jag först och det har som ni kanske ser det typiska påsk motivet, en kykling! Därefter var det dags att måla ägg nummer 2 och vid det laget så tog insperationen slut. Det hela ledde att jag ritadet det första som kom upp i mitt huvud: One Direction. Om ni inte redan vet det så är jag lite smått beroende av dem så det var inte så konstigt att det var det första som jag kom att tänka på... Haha kanske inte det man tror att folk ska rita på sina påskägg men det funkade för mig! 


Vårtecken

2013



 
 
När jag var ute förut idag så gick jag en snabb vända i skogen och helt plötsligt stötte jag på blåsippor! Jag hade kameran med men jag hade inga planert att fota något så jag hade inget batteri men som tur va han jag ta några bilder innan den dog. Jag planerar på att gå ut med fullladdat batteri imorgon efter skolan och fota lite mer! 


Blommig kjol

2013



 
I brist på annat så visar jag två bilder på vad jag hade på mig i påskas, jag hade en blommig kjol från Cubus tillsammans med flätat skärp och kavaj från H&M. Jag är inte personen som gillar att ha på sig klänning/kjol så det händer sällan att något sådant åker på.. Men i påskas tänkte jag ge det ett försök! 


Rekord

2013



Ville bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag går och lägger mig och berätta hur glad jag är över att det var besöks rekord på bloggen för någon dag sedan! Jag blir så glad över att ni hittar in hit och det ger mig ännu mer lust och inspiration till att blogga! Tänkte också säga att imorgon ska jag svara på kommentarerna som jag inte hunnit läsa ännu så svar kommer imorgon till er som kommenterat!

God natt!



Apr. 02, 2013

2013



Har varit lite dött här över påsken men jag har haft annat för mig och inte riktigt haft tid. Nu är iallafall påsken slut och skolan igång igen! (Det kommer lite bilder från påsken senare).

Just nu sitter jag och familjen hemma vid farmor och firar hennes födelsedag. Vi får se hur länge jag befinner mig här innan jag åker hem och sover.. Är så sjukt trött.. Jag vände totalt på dygnet under lovet och nu ska man tillbaka till vanliga rutiner. Inte lätt!!

En bild från nu och en från söndagskvällen nere på hamnen.