Favoriter

2013



När jag inte har något att göra eller på kvällarna när jag bara ligger i sängen brukar jag ofta hamna inne på youtube vilket har lätt till att jag föjer en hel bunt med "youtubers". Ungefär hälfen av dom jag följer har kanaler som handlar om skönhet och något alla dom personerna har gemensamt är att i slutet av varje månad laddar dom upp ett klipp när dom pratar om exemepl sina "juli" favoriter. Alltså så är det ett klipp med saker som dom har gillat eller använt extra mycket under den här månaden, det kan vara allt ifrån skönhetsprodukter till mat. 
 
Jag tycker om att kolla på såna klipp då jag får inseperation och nu tänkte jag göra samma sak fast här på bloggen. Så varje månad kommer jag lägga upp ett inlägg med lite saker som jag gillat/använt extra mycket. Det första inlägget kommer komma upp inom de närmsta dagarna och kommer då att vara september favoriter! 
 
 /div>


Passionsfrukt

2013



 
Fikat efter skolan bestod idag utav lite yoghurt och en passionsfrukt! 


Fotolabb

2013



 
2 mobilbilder från dagen då vi var i fotolabb och tog fram bilder vi fotade för ett tag sedan. Det är riktigt roligt nu när man börjar lära sig hur man framkallar osv. men jag längtar endå tills nästa vecka då vi börjar jobba mer digitalt! 
 
 


Sminkbordet

2013



 
För en gångs skull har jag inte haft den vanliga söndags ångesten och det kanske beror på att jag var ledig i fredags också. Både fredag, lördag och söndag och jag vaknat prick 10.36 villket jag tycker är lite smått läskigt, jag menar hur vanligt är det att man vaknar på exakt samma klocksag 3 dagar i rad? 
 
Idag har jag iallafall tagit tag i min garderob. Jag har en stor hylla över alla mina kläder som jag bara har slängt in massa skräp och onödiga saker på så idag tog jag tag i saken och rensade ut nästan allt som var på det planet. Det var kartonger, papper, gamla skivor och allt sånt som jag inte använder längre. 
 
Medans jag ändå var i farten tog jag tag i sminkbordet också. Jag har hela tiden haft mitt smink uppe på det men nu börjar det bli lite mycket så det ser bara stökigt ut. Jag la istället ner det i den stora lådan under i olika backar så att jag kan komma åt det lättare.  Vad har ni gjort idag? 


Nyx

2013



 
Jag har länge velat testa NYX smink så igår när jag var på ica maxi passade jag på att köpa 2 ögonskuggor. Jag vet inget annat ställe på Gotland där dom säljer NYX smink så jag är glad att maxi gör det fast dom har inte så stort utbud..!
 
Som sagt fick jag med mig 2 ögonskuggor hem, en beige/rosa och en brun. Den till vänster heter 100 DALLAS och den är perfekt till bas eller varje dag skugga. Den till höger heter 102 HAWAIIAN COFFEE och jag kommer använda den till ex. i globlinjen! Vill redan har fler färger då jag verkligen gillar att pigmentet är starkt och dom är lätta att jobba med! 


Färgade pennor

2013



 Jag kom till skolan lite innan 8 i tron om att jag hade No men när jag kommer hit sitter jag och resten av dom personerna som skulle vara med och väntar och väntar och ingen lärare kommer. Tillslut gick vi därifrån och nu sitter jag och ritar en Guckusko som jag ska ha till ett skolarbete. Jag hatar när lärare inte kommer till lektionen. Det är inte det att jag vill ha lektion men dom kan väll säga till innan så att man inte behöver gå till skolan bara för att sitta och vänta! 
 
(Bild från mobilen)
 
 


Det blir som det blir

2013



Varför blev det så kallt helt plöstligt? Hösten har ju varit varm ända tills nu då det är svinkallt både ute och inne! Just nu vill jag ha det enda kaffet jag tycket om men det är slut.. så istället ska jag forstätta att sitta här och vänta på att mina fötter ramlar av pga. kylan! 
 
 


1 dag kvar

2013



På fredag har vi studiedag och jag länktar verkligen! Idag var jag och badade på morgonen med linnea och Ulrika, det var sjukt skönt att simma lite och sen efter skolan var jag nere på stan en snabbis för ett köpa lite nödvändiga grejor som exempel en svart långärmad tröja. 
 
Bilder från tumblr, ni hittar mig på jennifersmedberg.tumblr.com 
 
 


Kvällsmat på rummet

2013



Hatar vädret det har varit idag, regn och blåst är inget jag vill ha. Visst det kan få blåsa och regna på natten men inte pa dagen för jag blir så fruktansvärt trött när det är så ute plus att jag fryser exakt hela tiden då! När jag kom hem från skolan bytte jag om till pyjamas byxor och satt mig framför brasan mamma gjorde när hon kom hem och värmde mig ett tag. Efter det har jag bara legat i sängen med tända ljus lite här och var och kollat på 90210 som jag började se på för några dagar sedan. 
 
När kvällsmaten var klar kunde jag inte slita mig från serien så jag åt här på mitt rum vilket jag inte alls har något emot, man måste få göra det någon gång också! 
 
 
Jag håller på att lära mig photoshop så bilderna kanske ser helt för jävliga ut.. 
 


Tända ljus

2013



Idag när jag vaknade så hörde jag hur det regnade och blåste ute vilket ledde till att jag ville ligga kvar i sängen hela dagen. Men självkart var jag tvungen att gå till skolan.. Så jag gick upp och fixade min frukost och satt mig sedan i sängen och åt den, efter det tände jag ljus på sminkbordet medans jag gjorde mig klar! Ganska mysig morgon ändå! 
 
Nu sittre jag iallfall i skolan, jag vet väldigt intressant att läsa om.. Vi har media och just nu håller vi på med våra bilder i photoshop men glömsk som jag är ligger alla mina bilder hemma så jag kan inte göra något.. Men då får jag tid att skirva här istället! 
 
 


Helt normal

2013



Idag har det varit en helt okej dag ända fram tills någon gång under sista lektionen då dagen blev helt jäkla underbar! Dagen började med foto lektion då vi var och framkallade i mörkrum och efter det hade vi lunch och håla. Under sista lektionen så satt vi och jobbade i photoshop och det är då en klasskamrat säger till mig att en av One Directions låtar har läkt!! Egentligen är det väldigt dåligt och jag vill kunna hålla mig tills dom släpps men jag blev så förväntansfull så jag lyssnade på den iallafall.. Ett ord, låten är helt UNDERBAR!! Så säger jag om alla deras låtar......  När jag fick höra ett den läkt visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen så den lektionen blev ganska förstörd efter det..! Det är så sjukt mycket runt One Direction just nu, konsert, film, ny skiva villket gör mig så otroligt glad!!! 
 
Hej då från en helt normal 17 årig tjej som kanske är lite för beroende av One Direction.. 
 
 


Fredagsmys

2013



Idag har inte hänt så mycket.. Det har varit en rätt lugn dag i skolan och sen efter har jag hjälpt mamma att städa lite. Igår fick vi våra datorer i skolan så jag kan nu meddela att jag är en stolt ägare av en MacBook Air! Haha kändes som hela klassen svävade på moln både idag och igår! 
 
Imorgon väntar stan och klassfest! 
 
 


Photoshop

2013



Sitter just nu i skolan och har en media lektion. Jag gör egentligen inget vettigt utan sitter bara och redigerar bilder medan några av dom andra sitter och frilägger bananer som jag gjorde förra veckan... Jag längtar tills på torsdag då vi får egna datorer så att man slipper skolans skrothögar! 





Äventyr

2013



Idag har det varit fullt upp! Jag började dagen i ett mörkrum med resten av klassen då vi började att framkalla filmrullarna vi fotade i förra veckan.
Sen efter lunch drog klassen ner till alemdalen för att fota till vårat "uppdrag" vi håller på med just nu. Jag fick skjuts av Fredrika ner dit på hennes pakethållare och det var minst sagt en fartfylld resa med kullersten och backar! Haha det är inte min favorit att bli skjutsad men jag överlevde! Nere i almedalen fick vi sen gå fritt och fotografera men vi kände att det inte fanns så mycket mer att fota så jag följde med Fredirka hem en stund i väntan på mamma. Och slutligen nu ikväll så har jag och Fredrika varit på "hemligt uppdrag" som jag inte tänker berätta om en, allt jag kan säga var att det var roligt och händelserikt! 
Några bilder från dagen, dock bara sådana som jag inte behöver till det här fotouppdraget! 


Hallon

2013



 
Så här såg mitt fika ut idag, knäckebröd, hallon och kaffe! Jag tycket inte om kaffe men jag försöker lära mig att gilla det så mamma hittade det här kaffet i affären som ska smaka varm choklad och jag tycker faktiskt om det! Det smakar varm choklad men ändå kaffe villket jag tycker är bra så att jag kan vänja mig vid smaken. 


Jag fattar!

2013



Dagens höjdpunkt var lugnt när jag fattade matten som jag aldrig har förstått förut! Jag är inte bra på matte men när jag fattade hur man skulle göra det och paniken försvann blev jag så otroligt glad! 


Vi pluggade mer matte på hålan för att bli klara 


Fint väder är det ute 


 Jag åt ett väldigt litet äpple från våran trädgård! 

New in

2013



 
Det här är vad jag fick med mig hem från stan. En oversize kabelstickad tröja, min favorit eyeshadow primer och guldiga ringar från H&M! 


Bra dag

2013



 
Idag har det varit en väldigt bra dag med bra sällskap. Först var jag och simmade på morgonen med Fredrika och Nellie, efter det var det en inte så dålig "föreläsning" i aulan och sist men inte minst matte där jag faktiskt fick en del gjort! Efter skolan gick jag sedan en sväng till stan där jag hittade en tröja och lite annat som ni får se i ett inlägg efter det här! 
 
Och på tal om ingenting så har jag blivt lite smått beroende av katter. Jag vill så hemskt gärna ha en liten kattunge då katterna vi har nu börjar bli gammla. Katten på bilderna är inte min utan en som var och hälsade på i våran trädgård för ett tag sedan! 


Lite bilder från Fårö

2013



 
 
 
 
 
 


Något jag kommer sakna

2013



 
Något jag kommer sakna med sommaren är alla fina blommor det finns att fotografera men jag taggar att fota fina höst bilder nu istället! 


Tumblr

2013



Ni hittar mig på tumblr här: http://jennifersmedberg.tumblr.com/


Fotboll

2013



 
3 bilder från en av min lillebrors fotbolls matcher för någon helg sedan!


Foto

2013



 
 
Dom senaste 2 dagarna i skolan har faktiskt varit ganska bra förutom att man är så himla trött hela tiden! Mån-tis har vi i stort sätt bara hållit på med foto villket passar mig perfekt eftersom att jag gillar det. Imorgon har vi iallafall sovmorgon men jag trot att jag eventuellt ska med några andra kompis och simma istället! 
 


Pure seduction

2013



 
För ett tag sen beställde jag en body mist från victoria´s secret. Jag har hört så många andra bloggare och personer som pratat om dem så när jag hittade dem på nordicfeel.se så bestämde jag mig för att köpta en! Det fick bli "Pure seduction" och jag älskar den här lukten! Jag fick chansa när jag köpte den för jag har aldrig luktat på den förut men som tur är gillar jag den. Doften på den här är plommon och freesia! 
 


Bio

2013



Igår var jag på bio med Felicia och Linnea, vi såg One Direction This is us 3D och jag ÄLSKAR den!! Filmen är helt underbar och den blev extra bra eftersom den var i 3D så det kändes som att dom va i samma rum som oss. Haha finns inte ord som kan beskriva känslan man fick när man såg filmen men gåshud hade jag nog hela tiden + typ 4 timmar efter! UNDERBART! 
 
 


Ont

2013



Jag har ont överallt! Igår var jag och simmade på morgonen med Nellie, Fredrika och Ulrika och det var hur skönt som helst förutom att jag tror att jag sträckt något i armen.. Idag har vi sen varit på "utflykt" med klassen till ett naturreservat och där har vi gått runt hela dagen så nu har jag ont i fötterna också! Jag vet att jag klagar men det var sjukt tråkigt och varmt!

Vi fick samla olika växter och tejpa upp dem på ett papper. Känns lite dagis över det hela!



Kalas

2013



 
Bilder från i lördags då vi firade pappas födelsedag! 


1 timme

2013



Vi fick sluta en timme tidigare idag men det det spelar ingen roll för mig för jag måste ändå vara kvar här till halv 4...

Det posititiva med idag är att hela förmiddagen hade jag foto på schemat så vi var i ett mörkrum och tog fram bilder! Det var första gången jag gjorde det men det var super roligt! Sen hade vi en naturkunskaps lektion på en timma och nu har vi haft lektion i photoshop som jag inte jobbat i förut. Så en dag fyllde med foto vilket passar mig perfekt!



Tumblr

2013



Jag har haft ett konto på tumblr hur länge som helst men inte använt det fören nu! Det var igår som jag kom på att det kunde vara roligt och gå in och titta lite där så jag gjorde det och nu är jag helt beroende! Jag kan sitta i timmar och kolla på fina och inspirerande bilder utan att tröttna, älskar det! Jag heter jennifer.smedberg och ni hittar mig här: http://jennifersmedberg.tumblr.com/ 
 
Vad heter ni på tumblr?