Någon som vet?

2014



Alla bilderna är från weheartit
 

I eftermiddags har min fot börjat göra mer och mer ont när jag går och när jag kom hem upptäkte jag att ena delen av undersidan av foten har svullnat upp ganska ordetligt, det är den sidan som är "utåt". Den har svullnat mer nu under kvällen och nu är det så att jag inte vill stödja på foten längre, tänkte bara kolla om någon av er vet vad det kan vara innan mamma tvingar mig att gå till doktorn...? 


Kvällen är kommen

2014



Äntligen hemma säger jag bara! Idag blev det en till tidig morgon då jag skulle jobba så jag gick upp klockan halv 7. Sen har jag jobbat större delen av dagen och efter det åkte jag hem en stund för att sedan åka med och handla mat. Vi kom hem för en stund sedan så nu väntar jag på mat, svälter halvt ihjäl och efter det ska jag plocka upp på rummer för att sedan se de nya avsnitten av twisted och chicago fire! Haha jag har längtat så länge efter dem så det är inte sant!! 
 
 
 


Forever 21

2014



 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag överlevde 5,5h

2014



Nu har jag kommit hem från körskolan och jag överlevde mina sammanlagt 5,5 timmar där idag.
 
I eftermiddags när jag var hemma så hann jag öva lite på att spela piano. För ett tag sedan så fick vi ett piano men det har i princip stått orört tills nu då både jag och mamma försöker lära oss att spela. Jag kan inget sen innan men jag tycker ändå att det går rätt så bra att lära sig själv. Jag har bara spelat 3 gånger så jag tror att jag kan lära mig ganska bra! 
 
Idag var jag framme med tejpen!! Har ni något bra tips på låtar en nybörjare kan spela? Eller någon internet sida eller youtube kanal som lär ut bra? 
 
 


Jag får skylla mig själv

2014



Nu sitter jag på teorilektionen och har en kort liten rast.. Det är cirka en timme kvar innan det är slut och jag tror att jag somnar vilken sekund som helst.. Men jag antar att jag får skylla mig själv då jag gick och la mig halv 1 och gick upp klockan kvart över 6... Ibland tänker jag inte långt! 





Tulpaner

2014



Mamma fick tupaner i helgen och det är något jag får våkänslor av när jag ser eller luktar på! 

Den här veckan är det som sagt lov och jag började mitt med att gå upp halv 7 för att åka och göra riskettan som var mellan 8 och halv 12! Själva kursen var helt okej, intressantare än jag hade förväntat mig och det är så obeskrivlig skönt att ha den överstökad, det är ju en sak mindre att tänka på inför körkortet! 
 
Nu är jag iallfall hemma och väntar på att klockan ska slå 4 för då ska jag tillbaka till bilskolan för teorilektion 3 av 9. Innan det planerar jag på att hinna gå ut och fota lite!! 
 


Förvånad men riktigt glad!

2014



Jag gick in lite snabbt på itslearning för att kolla om jag jag fått något betyg på alla arbeten som fortfarande inte är rättade och det visade sig att en sak var färdigrättat, min essä om mediakritik och det bästa av allt var att jag fick A/B på den!!
 
Jag kommer ihåg när vi skrev den, vi fick 2 timmar på oss och jag kände att jag inte alls var förberedd och när vi började skriva tycket jag att det gick så himla dåligt och det tycker jag efteråt också. Det enda jag var glad över var att jag lyckades få in nästa alla källor vi hade arbetat med. Jag var övertygad om att jag skulle få högst ett E på den essän men nu fick jag ett A och det känns så sjukt jäkla bra!! 
 
 
 
 
 


Tips?

2014



På min andra blogg "galenifilm.blogg.se" efterlyser jag just nu serie- och film tips! Jag har som sagt precis påbörjat mitt sportlov och det innebär mer tid till sånt. Så jag skulle bli jätte glad om ni kunde ge mig en hög med tips för mig att titta igonom och det går bra att lämna en kommentar både här eller inne på den andra bloggen! 
 
 


Bilder från i tisdags

2014



Blandade bilder på mat från när vi var vid mommo i tisdags och firade henne! 
 
 


Sportlov

2014



 
Idag började äntligen sportlovet!! Vi behövde inte gå till skolan idag då vi fick jobba hemma på de lektinerna vi hade så jag tog sovmorgon och sedan pluggade jag lite. Nu i eftermiddag har jag städat rummet och ätit mellis som ni ser på bilden ovan. Nu väntar redigering av bilder! 


MAKE UP STORE

2014



 
Har ägnat en del av min morgon framför Linda Hallbergs sminkvideos på youtube och i många av dem använder hon produkter från make up store! Jag blev väldigt sugen på många av dem och jag hoppas att något av det ovan finns i min sminkväska snart! 
 
(Från vänster till höger)
 
Lipstick slip: 401, 175:- 
Splash Swirl Body Lotions: Redberries & Vanilla, 155:- 
Mudmask, 210:-
Microshadow: smog, 140:-
Micronized Loose Powder: Milk, 235:- 
Blush Color: Chic, 155:- 
Powder Puff, 50:- 
Marble Eyeshadow: Amarillo, 140:- 
 


Teori och kalas

2014



Jag var hemma från skolan idag också då jag har haft feber i stort sätt hela dagen men nu ikväll när jag kollade var den borta! Äntligen!
 
Annars idag så har jag varit på min första teorilektion av 9 ( inför körkortet) och det gick bra, det var bara att sitta och lyssna. Direkt efter det åkte jag hem till min mormor och firade hennes födelsedag. Där fick vi smörgåstårta och efter det var jag tvungen att gå ifrån och plugga NO då vi har prov på torsdag. Haha jag hade inte ens börjat så jag har lite smått panik just nu!! 
 
Det här inlägget blev väldigt kortfattat men det första jag skrev raderads på något underligt sätt!!
 
 


Saker jag vill

2014



 
Idag har jag spenderat ett x antal minuter innen på weheartit.com, jag älskar verkligen den sidan för jag får så
sjukt mycket insperation och idéer när jag blädrar igenom bilderna där! Några tankar som poppade upp den här gången var: 
 
- Jag vill utomland typ NU!
- Jag längtar sjukt mycket till sommaren 
- I sommar vill jag sätta mig på en cyckel/ i en bil och bara åka. Åka runt på Gotland utan någon plan, lyssna på musik och stanna vart jag vill och foto/bada.Komma hem sent på kvällen eller varför inte övernatta någonstans?  Gotland kan faktistk vara väldigt fint på sommaren! 
- Jag vill oragnisera mina kläder
-Köpa en kattunge


Önskan gick i uppfyllelse..

2014



 
(Gammal bild från arkivet) 
 
Gissa vem som sa förra veckan att hon också ville vara sjuk och nu är det? Jo jag. Det började i lördags då jag vaknade upp och inte riktigt kände mig helt pigg och senare när jag kollade om jag hade feber så hade jag det. Det slutade med att jag i princip sov bort den dagen och igår kände jag mig bättre ända fram tills på kvällen då febern kom tillbaks igen. Så idag stannade jag hemma och nu sitter jag här med mina ca 38.5 graders feber och önskar att jag inte sagt att jag ville bli skjuk förra veckan.. Dumt gjort! Å anda sidan så har jag fått en del plugg gjort idag så man får väll se det från den ljusa sidan också! 
 
Något annat jag gjort idag är att se klart de sista 4 avsnitten av Gossip Girl säsong 6 så nu är den serien helt slut! Jag måste säga att jag älskade sista avsnittet och det kommer nog upp ett inlägg om det på min andra blogg galenifilm.blogg.se senare ikväll! 
 
 
 
 
 
 


4 bilder

2014



 
Eftersom att det inte blev så mycket bloggning under förra veckan bjuder jag på 4 bilder ifrån mobilen som togs under dagarna. Bilderna från vänster till höger: Jag övningskörde och det gick bra. Jag var vid tandläkaren och det gick också bra. Jag passade på att mysa runt i mina favoritbyxor och som ni ser så åkte dom på vid två tillfällen. Sen så var jag hemma från skolan i torsdags så då gick jag ett varv med kaninen! 
 
 
 


Semlor

2014



 
I söndags tror jag att det var så gjorde mamma semlor. Tyvär tycker jag inte om dem så det blev ingen för mig men kameran åkte fram ändå! 


Ingen lust

2014



Jag har sjukt dåligt samveta för att jag inte har skrivit något här de senaste dagarna men jag har varit trött och inte haft någon lust. De senaste veckorna har jag funderat på att ta bort bloggen just för att jag känner sådan press att skriva här och den pressen får jag för att jag inte vet vad jag ska skriva om. Jag har bloggtorka på hög nivå och känner mig inte inspirerad för fem öre. Så för nuläget tänker jag fortsätta att försöka blogga och så får vi se om jag får lusten tillbaka eller om den försvinner ännu mer.. 
 
 
 


Galen i film

2014



Nu kommer jag med lite nyhter! Som ni säkert redan vet så är jag lite smått galen i film och serier så därför har jag skapat en till blogg vid sidan av denna som enbart kommer att handla om det ämnet så jag slipper bomba den här bloggen så mycket med sånt. (Läs: Det här kommer fortfarande vara min huvudblogg!!!) 
 
Bloggen heter galenifilm.se (finns länkad i menyn) och jag hoppas att ni gillar idéen och för att få veta mer om vad jag kommer skriva där tycker jag att ni går in och kollar in den!! :) 
 
 
 


Chicago PD

2014



För ett tag sedan så började jag se på Chicago fire som jag redan har tipsat er om och i samband med den serien så hittade jag en ny som heter Chicago PD.
 
Jag hittade den då Sophia Bush kom in som polis i ett avsnitt av Chicago fire (Hon är med i min favorit serie OTH)  och bestämde mig då för att kolla upp henne och se om hon hade gjort några fler filmer/serier sen OTH. Det visade sig att hon var med i Chicago PD som sänds parallellt med Chicago fire då dom 2 serierna går hand i hand, de är sammankopplade. 
 
Så jag började kolla på Chicago PD och det handlar om ett gäng poliser och deras liv/arbete. När jag började titta på serien så kände jag igen flera av karaktärerna då de har varit med i olika avsnitt av den andra serien. Eftersom att jag älskar Chicago fire är jag hur glad som helst över att jag hittade den här serien också då dom är så lika varandra fast peronerna har olika yrken. Jag gillar lite spänning i filmer/serien och eftersom att den här serien bjuder på det så är den perfekt för mig! 
 
Haha förlåt för rörig inlägg men det är svårt att förklara både kopplingen mellan serierna och vad den handlar om, det jag vill säga är: Se den! 
(Det var svårt att hitta en trailer till hela säsongen men klippen nedan är först en promo till avsnitt 4 och sedan något hopplock av olika bitar!) 
 /div>
 
 
 


Bråvalla

2014



 
Jag vill på festival i sommar och jag vill obeskrivlig mycket till bråvalla!!!! Jag vill till bråvalla då det är sjukt många artister som jag vill se men också för att det är en sjukt roligt grej och upplevelse! Jag menar, vad mer kan man begära? Sommar, grym musik och människor! 


Jag fick ett E

2014



 
JAAA! Jag klarade matteprovet som vi hade i måndags!! Haha det är en sådan lättnad men det bästa är nästan att jag började halv 10 idag och slutate tio över 11 tack vare att jag inte har någon matte den här veckan!


Tända ljus och mönstrade byxor!

2014



 
3 bilder ifrån igårkväll då jag pluggade 5 timmar matte i sträck med en liten paus för mat mitt i. Vi har som sagt matteprov idag och innan jag pluggade igår kända jag mig väldigt säker på allt men nu vet jag inte riktigt längre. Känns osäkrare nu när jag gått räcknat hala kapitlet! 


Myskläder

2014



Nu har jag varit ute och övningskört så då är en sak från listan avprickad! Nu ska jag tända massa ljus och plugga matte!! 
 
En sån här dag kräver bekväma kläder! 
 
 


Söndagsfrukost

2014



 
I dag blev det söndagsfrukost i sängen framför ett avsnitt av Americas next top model säsong 20. Till frukost blev det fil med torkad aprikos, havregryn och nötter, till det ett glas mjölk och en rostad lingongrova med ost och gurka! Resten av dagen ska tillbringas i matteboken, se lite serier och övningskörning!