Christmas feelings

2012Alla bilderna är från weheartit.com http://weheartit.com/cliiick


En liten historia om mina katters namn

2012Som ni säkert redan vet så har jag och min familj 2 katter, Nissan och Sandra. Men dom har inte alltid hetat det, när vi köpte dom så fick dom heta Nisse och Snobben. Dom vi köpte katterna sa nämligen att det var killar och det var just det vi ville ha eftersom vi redan hade 2 kill-katter hemma. Och vi litade ju på dom som sålde katterna så vi var ju fast beslutna om att det var Nisse och Snobben dom skulle heta ända fram till den dag dom skulle kastreras. När vi kom till vetrinären sa vi att det var killar men fick straxt veta att så var det inte, utan det var 2 tjejer. Så därefter fick dom namnen Nissan och Sandra!
 


Klänningar

2012 Bara några få av alla klänningar som skulle kunna få hänga i min garderob till jul/nyår! 


Gossip girl

2012Min kväll kommer jag spendera med gossip girl och min värkande arm! Jag var och tog den sista gardasil sprutan idag och min muskel i armen värker som bara den, inte trevligt! Vad gör ni ikväll?  


Uppsala

2012Jag hittade lite mera bilder från fastlandet som jag glömde att visa! Vi var ju i Uppsala en dag och badade och kollade på domkyrkan, ni har ju redan fått bilder som togs inuti så alla bilder ovan är på kyrkan och omgivningen runt om. Jag kan säga så mycket som att kyrkan är riktigt stor, jag kunde inte ens få med 1/3 på bild! Sjukt! Vädret var inte heller det roligaste, om jag minns rätt så var det rätt mulet och himmlen var typ vit villket inte gör sig så bra på bild..! Men det får gå :) 


Önskelista

2012 
 
 
 
Ja detta är allt jag önskar mig en så länge till julen... Jag väntar dock på att få hem en panduro katalog för där i finns det lite grejer jag skulle behöva. Jag älskar att pyssla och jag insåg för att tag sedan att alla mina scrapbooking grejer är slut så lite nytt hade varit bra! :)


Love and Memories

2012

Botten

2012 
Jag har säkert sagt det tidigare men jag hatar verkligen att hålla på med bloggdesign! Den här gången slutade det med att jag satt och tog kort på botten av en vattenflaska.. haha jag gör allt för att slippa hålla på med alla dessa koder! ;)
Men ni kan ju iallafall se att designen börjat ta form, jag ska fixa typsnitt, en presentation om mig nere i menyn och så har jag inte bestämmt till 100 vad jag ska ha för bilder i headern. Den här designen skiljer sig lite från alla andra som har sin meny till höger eller vänster på sin blogg, då jag har den längst ner på sidan under alla inläggen! Jag tänkte att det kunde vara roligt att prova något nytt för en gångs skull! Men jag vet kanske inte om hela designen är lite för tråkig, vad tycker ni?


!

2012Hej! Jag kommer göra om bloggdesignen några dagar fram över så räkna med att det kommer se konstigt ut! :)


OTH

2012 
Som jag väntat! Äntligen så går det att köps One tree hill 9!!!! Jag har redan sätt hela säsongen men jag måste ha boxen till min samling, om man är ett sånt stort OTH fan som jag så måste man ha alla boxar. Och snart är min samling fullbordad!


Instagram

2012

Förra veckan

2012Ja, som ni kanske har märkt så har det varit en liten bloggtorka i någon vecka nu och jag har helt enkelt inte hunnit eller orkat! Men nu är insperationen tillbaka och jag hoppas att det ska funka. 
  Under veckan som har gått så har skolan rullat på som vanligt (lite mera läxor bara) och så har mamma fyllt 40 år! Vi firade henne i onsdags då hon fyllde med att gå ut och äta med familjen på Joda kök och bar. Sen så firade vi henne i lördags med släkt och det var trevligt, det bästa var nog att jag vann över min kusin och lillebror i Sverige spelat 2 gånger... haha nej men det var roligt över lag! Vad har ni haft för er? 


Frukost

2012

Nissa

2012 
 
Hej! Söndag idag och det innebär 2 saker: Fars dag och skola imorgon. Min helg har varit hyfsat lugn, igår var jag på stan en stund och hyrde film.. Idag har jag varit på stan en sväng med mamma och sen har vi fikat hemma hos mommo och morfar. Ikväll ska jag plugga och förhoppningsvis se film!
 
 
 
 
 


gossip girl

2012

random picture

2012 
Hej! Jag har lite halft blogg-torka just nu, det är inte det att jag inte har något att skriva om utan att jag inte har orkat ta så mycket kort dom senaste dagarna! Jag ska skärpa mig! :)
 
min dag bestod utav att åka till skolan och sluta kl 12 och sedan hem och somna på soffan! Intressantare en så blir det inte :P Vad har ni gjor idag? 


Give me

2012 
Beslutsångest! Jag har bestämt mig för att någon av kjolarna ovanför ska bli min men jag kan inte välja! Jag har letat efter liknande kjolar hela sommaren men inte lyckats hitta någon och nu hittar jag massor, så typiskt.. :) 


hart od dixie

2012 
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Hart of dixie som jag rekomenderar starkt! Jag faller för dom flesta serierna som jag börjar titta på och självklart föll jag denna med :) Se den!!


Memory

2012 
 
(ja ni ser ju vem som vann, Jag!! )
 
Hej! Idag har det varit en ren slappar dag, det blev sent igårkväll så jag sov till närmare halv 3 idag och efter att jag vaknade har jag inte lyft ett finger förutom att spela memory med lillebror då medans mamma och pappa var på gymmet. Imorgon börjar skolan kl halv 10 men jag måste ta bussen så jag kommer vara där till halv 8.. inte det roligaste precis. Sen har jag iallafall 2 lektioner och slutar kl 2! Därefter blir det att åka till tandläkaren och jag hatar att gå till tandläkaren!!! Önska mig lycka till ;)


Smoothie

2012 


my little angels

2012 
 
 
 
Mins små sötnosar är inte riktigt normala, haha kolla bara på sista bilden! Nissan i ett nötskal! ;)


X factor

2012 
Äntligen fredag! Den här veckan har gått sjukt snabbt och det har varit ganska lugnt i skolan men det ska bli sjukt skönt att få sova imorgon. :) Nu sitter jag och väntar på att X factor ska börja och håller tummarna för att JEM inte åker ur!! 


Resultat

2012Såhär fina blev våra pumpor på trappen, jag har gjort den stora och för att var första gången som jag gjorde en så är jag nöjd! :)Uppsala domkyrka

2012