Kvällsmat

2013



Kyckling, potatisgratäng, sallad, morötter och vattenmelon! 


Gårkvällen

2013



Igår var jag och min familj på o'learys för att fira pappa lite i förskott. Jag tog inte med kameran men jag tog lite bilder med mobilen! 
 
När man väntade på maten fick man popcorn? Inte alla resturanger som har det.. Tog inte någon bild på min mat men jag åt kykling och till efterrätt cheescake och efter det var jag lite för mätt!
 
Efter maten gick vi till almedalen 
 
Jakob ville leka på lekplatsen så jag passade på att klättra lite jag med! Efter det bestämde jag mig för att utmana ödet och gå och hälsa på mina värsta finender, ankorna. Jag är livrädd för ankorna nere i almedalen för om man har mat eller något så blir man jagad. Men mig springer dom oftast efter villket fall som hällst..Haha sen så var det en liten katt där nere som låg och spnade på ankona och plötsligt sätter den av i världens fart mot dem och jag lovar! Jag har aldrig hört en katt springa så ljudligt, det låt som en häst! Den fick ingen anka för den gjorde precis som jag och vände när den kom lite för nära och insåg att ankorna var lite större än sig själv. Haha det var det roligaste på hela kvällen! 
 
 
 


Soldier

2013



 
 
Något jag lyssnar på mycket just nu är Gavin DeGraws låtar, jag älskar hans musik! 


Fin frukost

2013



 
Idag fyller pappa så det vart fin-frukost som för min del bestod utav youghurt med banan och russin, bröd med ost och gurka och sist men inte minst melon och vindruvor! Haha jag fattar inte hur vissa kan äta så mycket frukost, jag får inte ens i mig allt på bilden! Jag är ingen frukostmänniska! 


Zara

2013



Nu har jag fått hem ett packet från Zara som jag är väldigt glad över! Jag trodde att jag skulle behöva vänta jätte länge på packetet men jag beställde det som finns i i söndags och jag fick det i tisdags! Tummen upp! Vad tror ni att det är?
 
(Mobilbilder förutom den översta!) 
 
 


OTH och rita

2013



 
Jag är fortfarande sjuk, det visade sig att jag har feber också... Jag hatar att vara sjuk! Så dagen har då spenderats i sängen med filmer och just nu One Tree Hill. Jag började också rita lite grann nu och det var länge sen jag gjorde det så det är roligt att komma igång igen! Sen så hade mamma och pappa köpt aftonbladet som det visade sig att One direction är med i så dagen vart genast mycket bättre! Rita, One Tree Hill och 1D är en väldigt bra kombination om jag får säga det! 


Hello Autumn?

2013



Är hösten här nu? Jag har iallafall dragit på mig en rejäl förkylning.. Har sjukligt ont i halsen, fryser och är lite smått yr.. Speciellt i morse när jag knappt kunde stå upp! Men jag gick iväg till skolan ändå och det var en jävlig jobbig dag! Långa lektiner och ingen ork går inte hand i hand! 
 
När jag kom hem från skolan så såg jag på MTV VMA som gick i New York igårkväll och One Direction tog hem ett pris! Lycklig! Sen har jag bara legat och kollat på weheartit resten av dagen.. Vad har ni gjort? 
 
 
 
 


Det blev One Tree Hill

2013



 


Funderar

2013



Sitter och lyssnar på musik och funderar på om jag ska ska se om alla säsonger av One Tree Hill? Det känns som att det var sjukt länge jag såg på oth och jag saknar den serien så sjukt mycket! 
 
Gavin DeGraw som gör introt till One Tree Hill <3


Nytt in

2013



 
Nu har jag svarta kläder så det räker och blir över! Jag vet inte varför det har blivit så mycket svart på sista tiden men nu behöver jag inte köpa mer svarta kläder på hela hösten iallfall! 
 


Läger

2013



Nu är skolan igång igen och det är därför det har ekat tomt här. Den här veckan har det hänt mycket och jag har varit helt slut på kvällarna. Jag började andra året på gymnasiet och jag går samhälle med inriktning media. Eftersom att inriktningarna började i år så är halva min klass ny. Jag tror att vi är runt 17 från min gammla klass och sen runt lika många från andra klasser, men det är roligt att täffa nya personer så jag klagar inte! 
 
Så i måndags var det bara upprop och lite informaton sen fick vi sluta och i tisdags hade vi genomgång av imovie! Vi delades in i filmgrupper sen fick vi filma 2 små korta filmer som vi sedan fick redigera och visa för klassen. Jag har aldrig filmat "på riktigt" eller redigerat i imovie föut så det var roligt att får lära sig något nytt!
 
Sen i torsdags så åkte vi i klassen på läger i 2 dagar för att filma och lära känna varandra bättre. 
 
Min packning på torsdags morgon..
 
Innan vi åkte ut till lägret fick varje stug-grupp 300kr för att handla frukost och lunch till på fredagen så när det var klart var vi några stycken som gick till Etage och åt lunch då ingen orkade gå tillbaka till skolan för att äta fisk.. 
 
När vi var ute vid lägret så fick vi veta vad våra filmer skulle innehålla och sen var det bara att börja filma! Däremellan hann vi också med lite "dramaövningar" för att lära känna varandra bättre! 
 
När vi va klara med filmningen fick vi börja redigera dem, vi satt fram tills kvällsmaten som bestod av grillade hamburgare som mat gruppen hade fixat. Efter maten redigerade vi ännu mera och sen senare på kvällen gick vi ut och tände brasa och hade "allsång" som min grupp fixat och quiz. Riktigt mysigt! 
 
Efter det var det ingen som orkade redigera längre så vi fick göra vad vi ville medans lärarna gick och la sig. Dom flesta satt sig inne i samlingslokalen och pratade m.m. Jag tror att vi gick och la oss runt halv 2. 
 
På fredagen gick vi upp runt halv 8 och i våran stuga åt vi frukost ute på "altanen" och bara tog det lugnt ett tag. 
 
Sen efter frukosten redigerade vi klart våra filmer och sen hann vi samla alla och kolla på de flesta filmerna. När det var klart fick vi gå till våra stugor och göra lunch och städa. Vi satt ute och åt igen och till lunch blev det pasta, köttfärssås, tomater och gurka. 
 
Och det var väll det sista vi gjorde där ute för sen åkte vi hem igen runt halv 2! Jag var obeskrivligt trött när jag kom hem så först somnade jag på soffan, sen förflyttade jag mig till sängen och sov där ett tag och sen närmare kvällsmat gick jag ut för att se om den var färdig men det var den inte så jag somnade på soffan igen....
Det tar att vara på läger.. Men det var sjukt roligt där ute och det var nog bra för klassen också för man fick lära känna varandra lite mer! 
 
(förlåt för långt och rörigt inlägg!) 
 
 


Blått

2013



 
Som ni ser är det en ny design uppe på bloggen! Jag har inte gjort designen själv utan det är en tjej som ni hittar HÄR som har gjort den. Jag har bara ändrar det vanliga som färger och header! 


Fika

2013



 
Tre bilder från igår då vi stannade på Sylvis Döttrar på Fårö för fika! 
 


En dag i bilen!

2013



 
Idag har vi också bara åkt runt med bilen och kollat på saker här på Gotland.. Finns inte så mycket att säga och jag tog inga bilder.. Men nu ikväll ska vi kanske gå ut och äta och efter det vill jag se på One tree hill!  
 


Lunch på Ebbas

2013



Det var inte små portioner man fick! 
 
 


En dag på Fårö

2013



 
Idag blev det en heldag på Fårö! Vi har ätit lunch, fikat, varit på stranden och åkt runt och tittat! De 3 bilderna över är från stranden där det blåste sjukt mycket.. Det var nästan inga där och dom enda som badade av oss var mina småbröder! 
 


Jag vill inte vara kvar här

2013



En händelserik dag! Jag vaknade runt 11 och eftersom vi har fastlands besök begav vi oss på en liten "road trip" till Hemse och lite andra ställen. Vädret bjöd både på solsken, regn och åska men det gjorde inte oss i bilen så mycket, det var värre för dom på motorcyklarna som vände hem igen!
 
Sen när vi var hemma igen och efter kvällsmaten fick jag ett litet halvt psykbryt för att jag bor på Gotland och allt jag önskade var typ att någon skulle komma med en helikopter och ta mig härifrån och säga att jag aldirg mer behöver återvända till den här hålan! Men ingen kom så jag gick och spelade lite kort med de andra och nu sitter jag här och är lite deprimerad över att jag fortfarande är fast på den här ön. 
 
Några bilder från Stockholm som jag länktar ihjäl mig efter! 
 
 
 
 
 
 
 


Road trip

2013



På väg till Hemse!



Dagens kläder

2013



Både tröjan och kjolen är från H&M!
 


Moln

2013



 
 
 
 


Marshmallow

2013



 


Grillat och ananas!

2013



Grillat kött med potatis, sallade och lite ananas på det! 


Mustasch

2013





Fler bilder

2013



 
Lite fler bilder från Gamla stan i Stockholm! 
 
 
 


Prova

2013



Var ute och provade mina nya skor och jag tycker att din funkar bra att både gå och springa i. Behöver bara vänja mig med dom lite mer!



Fin karusell

2013



 
3 bilder ifrån Gröna Lund på den finaste "karusellen" enligt mig! 


Nike

2013



Behövde ett par skor som jag kan springa i och bara ha helt vanligt och det fick bli ett par nike skor, väldigt glad över dem! 
 


Till drömmarnas land

2013



Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen som bjuder på träning och kalas! God natt! <3



Outfit + Teen Choice Awards 2013

2013



Kjol från H&M // Linne från Monki // Halsband från Ur&Penn
 
Sitter här och är sjukt trött men jag antar att jag får skylla mig själv då jag var uppe till 5 imorse och sen sov till klockan 10... Nu tänker jag iallafall se Teen Choice Awards 2013 som var igår kväll (Inte svenskt tid)! One Direction ska öppna galan med deras nya låt Best song ever så det ser jag fram emot att titta på. Jag vet också att dom är nominerade i 6 kategorier så jag hoppas att dom kammar hem allt!! Jag har hållt mig undan twitter med mera idag så jag vet inte om dom vann något... Håller tummarna för dom! <3 


My everyday makeup

2013



 
Ungefär det här använder jag nu under sommaren när jag sminkar mig (villket jag inte gör varje dag). Jag vill hålla det lätt och inte ha någon tung foundation m.m. på. 
 
- Lumene llluminating & Smoothing primer. Jag använder den så att sminket ska sitta kvar hela dagen och just den här primern är också ljusreflekternade så att man ser piggare ut! 
- Viva la Diva eyebrow colour blonde. Den viktigaste sminkprodukten enligt mig då ögonbrynen ramar in ansiktet. 
- Maybelline falsies volum express drama. Älskar den!
- Elf Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia. Just nu använder jag bara bronzern för att få lite extra färg.
- L'Oréal Paris True Match Concealer. Jag använder den under ögonen och då jag har ganska torr hy passar den bra till mig! 
- Isadora Velvet Touch powder, nr 11 soft mist. Nu när det är sommar och jag sminkar mig använder jag bara puder som bas och det gör jag för att få bort glans och det här pudret har lite svag täckning villket är bra för att få en jämnare färg över ansiktet. 
- Isadora moisturizing lip gloss, 29 bubble gum. Jag tog bara någon läppprodukt för jag använder inte samma varje dag. Men jag tycker att något på läpparna kan liva upp hela sminkningen. 
-H&M Eyebrow fix. För att färgen jag lagt på brynen ska stanna hela dagen och dem ska hålla sig i form. 
-L'Oréal Paris Gel eyeliner, black. Jag har dumpat allt som har med kajal att för jag tycker det bara glider omkring och försvinner. Den här eyelinern gillar jag för den sitter hela dagen utan minsta problem! 
-Max factor Cream Blush, 14 soft pink. Nu på sommaren föredrar jag "cream blush" då den sitter bättre och ser inte pudrig ut! 
 


Tangle Teezer

2013



 
När jag var i Stockholm var ett av mina mål att köpa en ny hårborste och det gjorde jag! Jag har varit nyfiken på tangle teezern ett bra tag nu så när jag hittade den inne på kicks slog jag till. Den kostar runt 180 kronor och den är verkligen värd det priset! Med mina gamla borstar har jag alltid hatat att borsta håret för det gör ont och tar lång tid. Men den här borsten går det snabbt att få ut alla knutar och den sliter inte i håret, älskar den!  


Gamla stan

2013



(Jag har inte redigerat dom, bara lagt på svartvitt filter på vissa) 


Älskad

2013



Världens bästa katt!! <3



Lite nya smycken

2013



 
Vi har inte Ur&Penn här på Gotland så när vi var i Stockholm passade jag på att springa in där! Dom hade alla smycken nersatta till 20 kr styck villket dom har haft i evigheter så det fick bli 2 halsband och 2 armband. Armbanden gillar jag för att dom är enkla och dom går att ha till allt. Samma sak gäller halsbanden, dom är enkla och det silvriga har jag redan i guld och det älskar jag så varför inte ett i silver också? Gummisnoddarna till håret har jag letat efter hur länge som helst men dom jag har hittar har alltid varit för färgglada.. Men ur&penn hade sådana som jag vill ha! 


In love with this place

2013



 
 
 
 
 
 
 


Yankee Candle

2013



 
Jag älskar ljus! Jag velat ha Yankee candles hur länge som helst men inte hittat det i någon butik här på Gotland och jag vill inte beställa för då vet jag ju inte hur de luktar! Men nu hittade jag dem i en liten butik i gamla stan i stockholm och förstå lyckan som uppstod den stunden jag insåg att dom sålde ljusen där! 
Ljusen kostade 30 kronor styck och jag köpte Strawberry Buttercream och Fluffy Towels. 
 
Strawberry Buttercream: Ska dofta jordgubbar i grädde men det kan jag inte riktigt hålla med om. Det luktar sommrig och kanske lite jordgubbar men annars tycker jag att den mest luktar svag vanilj. Den luktar lite godis också! 
 
Fluffy Towels:  Ljuset ska dofta fräscha rena handdukar med toner av äpple, lavendel, lilja och citron. 
Jag älskar lukten av tvättmedel och har länge tänkte på att jag vill ha ett ljus som kan påminna om det. Jag hittade det här ljuset och tvekade inte en sekund när jag läste att det skulle lukta som rena handukar, alltså tvättmedel? Och jag älskar hur det här ljuset luktar! Det luktar inte för starkt men fräscht och lagom. Kan man säga att det luktar rent? 


Paj med sallad

2013



Till mat ikväll blev det broccoli och skinkpaj, sallad med: isbergssallad, spenat, paprika, gurka och nektariner! 


Stranden

2013



 
Igår var jag på stranden! Det var först lite mulet men solen kom fram ett tag och det blev riktigt varmt. Badade gjorde jag också, det var varmt i vattnet men enda minuset var att det kommit maneter.... Gillar inte riktigt dem! När vi var på fastlandet och badade i skärgården så var botten stenig och vattnet var grumligt villket gjorde att man inte såg mycket av botten så nu när man är här på Gotland uppskattar man verkligen stränderna med vit sand och kristallklart vatten! Åk till Gotalnd och bada! 

 
 
 
 


Smoothie

2013



 
Min lunch består av en hallonsmoothie och nu väntar stranden!


Vaxholm

2013



I lördags åkte vi ut till Vaxholm för att hälsa på mina kusiner,
 
Det var nästan lite för varmt den dagen, tror att det var årets varmaste dag.. 
 
En båt som påminner väldigt mycket om saltkråkan! 
 
Några timmar senare var det dags för mer vätska och socker för att inte få värmeslag!
 
 
 
Jag hade velat sitta ute på båten både dit och hem men båda gångerna var båtarna fulla så vi fick sitta inne.. Men det var ändå ganska skönt så att man kom ifrån värmen ett tag! 


Grönan del 2

2013



 


Gröna lund del 1

2013



 
Jag delar upp bilderna från grönan i 2 delar annars blir inläggen så långa!


Grillat

2013



Till kvällsmat ikväll blev det: grillad majs och kykling, matvete, sallad med spenat, lök, melon, paprika, gurka och soltorkade tomater! 


Ikea

2013



Nu är jag hemma! Vi kom hem 3 i nättras och jag somnade runt halv 4. Inte nog med det då vaknade jag halv 10 imorse så gissa hur trött jag är! Jag har inte gjort något fram tills nu då jag tänkte packa upp och ikväll ska jag bara se på film tills jag somnar!

Igår var vi på Ikea ett tag på kvällen och jag fick med mig lite nödvändiga saker hem! Galgar, förvaring till pappet m.m, doftljus och en griffeltavla som inte är med på bilden!



Diggiloo del 3

2013



 


Sleek Makeup

2013



När jag fyllde år fick jag en sleek ögonskuggspalett som jag velat ha väldigt länge så jag tänkte skriva och visa er lite närmare bilder på den nu! 
 
Jag har sleeks i-Divine palett i färgen Au Naturel
(Färgerna från vänster till höger)
NOUGAT // NUBUCK // CAPPUCCINO // HONEYCOMB // TOAST // TAUPE
CONKER // MOSS // BARK // MINERAL EARTH // REGAL // NOIR
 
Jag älskar den här paletten, den har både neutrala matta och skimriga färger så det finns lite av varje i den. Ska man exempel ut och resa så behöver man inte ta med sig 8 ögonskuggor utan det räcker med den här. Skuggornas konsistens är lätt att jobba med och dom är inte pudriga vilket är viktigt för mig. Mina favoriter i den här paletten är en så länge "regal" och "taupe" och dem kommer användas flitigt! 


Nu

2013



Nu ska jag mysa ner mig i hotellsängen och se rock of ages!!



Vaxholm

2013



Idag efter frukosten begav vi oss ut i skärgården, till Vaxholm där mina kusiner bor. Där ute badade och fikade vi så vi var där hela dagen.



Diggiloo del 2

2013



 


Grönan

2013



Hemma från grönalund! Så sjukt trött efter att varit upp sen lite över fem och nu väntar sängen! Imorgon väntar hotellfrukost och jag ska försöka få upp ett inlägg med bilder från Grönan här!



Isadora & maybelline

2013



Jag har nu hunnit testa sminket som jag fick när jag fyllde år så tänkte skirva lite kort om vad jag tycker om produkterna! 
 
 
Matbelline Color Tattoo, nr 45 - Infinite White 
En vit cream "cream eyeshadow" som jag gillar att använda som bas när jag har ögonskugga på. Den sitter hela dagen och lägger sig inte i veck! Jag har en i brun också och jag gillar dem båda! 
 
 
Isadora Cream Gloss Stylo, nr 15 - Peach Melba
Fint läppstift med glans och bra pigment. Jag gillar den speciellt för att den återfuktar väldigt bra och sitter på hyfsat länge! 
 
 
Maybelline the Falsies Volum Express Drama 
Jag har aldrig gillat maybellines maskaror förut för jag har tyckt att dom klumpar sig och smular sig under ögonen efter halva dagen. Men jag bestämde mig för att ge dem en ny chans och den här gången så är jag förälskad! Jag tyckte att den var svår att jobba med i början men nu går det bättre. Jag får långa fransar med lagom med volym och den sitter hela dagen utan att ramla ner det minsta! 
 
 
Isadora Multi Vitamin Gloss, nr 03 - Lychee
Det här är mitt andra multi vitam gloss och jag gillar det lika mycket som det första. Färgen är fint ljusrosa och det sitter på länge, det "glider" inte av läpparna efter 5 minuter som jag tycker att andra glans gör! Det får också en plus i kanten då det innehåller vitaminer som A, E och C! 


Båt

2013



Snart är vi framme i Nynäshamn, båten gick kl 7 imorse.. Vi åker lilla båten och fy vad det gungade den första timmen (enligt mig), det hjälpte inte mig något vidare då jag blir åksjuk av nästan inget ting!

Sen tänkte jag också säga att även fast jag inte är hemma så kommer jag blogga! Jag har självklart mobilen med men också datorn. Jag har också gjort runt 4 tidsinställda inlägg som kommer komma upp idag, imorgon och på söndag!

Bild 1: Har sätt på film nästan hela resa
Bild 2: Det enda jag kan dricka till frukost är mjölk eller typ vatten och se vilken gullig liten mjölk jag fick!



Spel

2013



 
Kvällsspel med lillebror!


Elf!!

2013



Efter lunch så fick jag en avi på att mitt packet från elf hade kommit till mataffären så nu för en stund sedan sprang jag upp och hämtade ut det och just nu känner jag mig som ett barn på julafton! Så fort jag kom hem så öppnade jag och nu har jag suttit och testat allt lite snabbt på handen osv. 
 
När jag beställde från elf så hade jag ställt in mig på att mycket kunde nog va ganska dåliga produkter med fula och svaga färger men jag fick fel! Nu när jag har suttit och provat har jag förvånats om och om igen för alla produkter är väldigt pigmenterade och de flesta färgerna är väldigt fina! När man beställer på internet så kan man tro att färgen är en annan när man tittar på bilden jämfört med i verkligheten så jag var lite orolig att det skulle komma fula färger, men jag gillar alla färgerna förutom ett av läppstiften.
 
Jag ser fram emot att testa allt mer! 
 


Sheep

2013



 
Eftersom att vi åker iväg imorgon så kom jag på att jag behöver en necessär och ett fodral till tandborsten så jag gav mig iväg till rustan för jag har sätt att dom har såna saker förut. När jag kommer dit så har dom inga "vanliga" fodral eller necessärer utan endast dom som är med barn motiv på.. Haha så för mig fick det bli med får på! 


Recept

2013



 
Bilder från igår då jag bakade! 
 
 


Ett regnigt Gotland

2013



 
Bilderna är från igår då det regnade nästan hela dagen men jakob och några andra skulle iväg och bada iallafall! Jag följde med men vi åkte hem igen ganska snabbt för det var blåsigt och kallt. Idag är det fint väder men jag hinner inte gå ut och ta vara på solen för idag ska det packas och fixast inför helgen då jag åker med familjen till Stockholm! Länktar!!