2km och mattemys

2014



Idag har jag ingen söndagsångest men däremot har jag ångest över körlektionen som jag ska ha imorgon, skulle helst skippa den.. Annars så har jag inte gjort så mycket än så länge idag, jag har övningskört en stund och nu har jag precis kommit hem från en springtur. Jag sprang 2 km och det gick bra, det blev inga pauser och jag sprang hela vägen! Ikväll ska jag städa rummet och ha mattemys som en mattelärare sa en gång! 
 
 


Blandade blir från de senaste dagarna

2014



 
 
Vi sminkade ännu mer på medialektionen // Köpte en loka, tycker inte om kolsyrat men jag behöver flaskan.. // Efter att jag varit ute och sprungit, mitt öra ser ut att tillhöra en alv på bilden.. // Jag satt ute och åt frukost // Vi fick rita på lektionen // Vi var på linds idag .. Fina blommor men jag kan inte ta hand om sånt! 
 


Jag klarade det!!!

2014



Kvällsmaten ikväll bestod av sallad, avokado, melon och grillad filé!
 
I onsdags så sprang jag ju och det gick så otroligt dåligt.. Idag bestämde jag mig därför för att springa igen och förväntningarna på att det skulle gå bra låg verkligen på botten! Men jag gav mig iväg och sprang samma runda och när jag kom till stället det började gå dåligt på förra gången så var jag inte ens så specielt trött så jag fortsatte. Rätt som det var så var jag hemma och det visade sig att jag orkat springa hela varvet utan att gå en enda gång! Det som chockar mig mest är att jag är van vid att springa ett spår på 2 km (Med gå paus) men det här är 2,6 km och jag sprang hela utan att verken stanna eller dö när jag kom hem! Stolt över mig själv! På söndag ska jag springa igen! 


Poetry slam

2014



Spring
Senaste ihop plocket från polyvore
 
Idag börjar jag egentligen halv 10 men jag är här ändå. Jag är med på de andras lektion nu till en början då vi har halvklass på journalistiken, sen klockan 9 ska vi gå och lyssna på poetry slam finalen som vår skola håller på med just nu. Vi hade en deltävling igår och då knep personer från min klass 6 av 10 platser av dom 3 klasserna som var med just då, så idag hejar vi på dem! 
 


Promenad i solen

2014



 
Idag känns det som måndag fast det är torsdag tack vare att vi var lediga igår. Något annat som är bättre är att vädret är helt underbart idag, det är vår! Jag och Nellie gick ut och gick ca en timme på lunchen och det var sjukt varmt! Vi gick både i skogen, i stan och vid vattnet och det var hur skönt som helst, det var nästan så att jag som fryser 24/7 ville ta av mig jackan! Underbart! 


Allt är på topp

2014



För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur min lust till att blogga låg på botten, att jag inte hade någon inspiration och att jag nästan kände för att lägga ner allt. Som ni kanske märkt är den där viljan till att inte blogga som bortblåst och det går mot det bättre, det blir roligare för varje dag just nu! Jag känner mig mycket mer motiverad och det känns roligt att posta ett inlägg! Nu hoppas jag bara ett den här lusten stannar kvar! 
 
Jag vill också säga att jag blir så sjukt glad av att ni kommenterar och visar att ni är här! När jag går in på bloggen och ser att någon har lämnat en liten kommentar blir jag jätte glad och tacksam, om jag haft en dålig dag så kan den pigga upp mig hur snabbt som helst! Så tack!! 
 
Sedan har jag märkt att det tittat in lite fler personer här på sistone vilket jag också tycker är jätte roligt, hej på er!  Det jag funderar lite på är hur ni hittade hit? Det skulle vara roligt att veta! Plus, om ni undrar något om vem jag är eller om den här bloggen så är det bara att fråga! 
 
 


Run

2014



Ikväll var jag ute och sprang och det var ca en vecka sen jag gjorde det sist. Den här gången sprang jag med musik i öronen och det har jag inte gjort tidigare, jag trodde inte att det skulle bli någon skillnad men oj vad fel jag fick! Det gick 1000 gånger bättre med musik för då koplade jag bort allt runt om och jag glömde nästan att jag sprang och att det var jobbigt. Men självklart dog mobilen halvvägen och därefter gick det kasst! Nästa gång springer jag med fullt batteri!! 
 
Har ni några speciella låtar som ni lyssnar på när ni springer eller tränar? Berätta! :)
 
Inte mina bilder, de kommer från weheartit.com! 
 


Våfflor och ord

2014



Igår var det våffeldagen men vi åt våfflor idag istället. Medans vi åt tog min 9-årig lillebror upp sina pengaproblem (Han har mer pengar än vad jag har) och det lät såhär: "Jag satt och sökte lite på internet om va jag ska köpa för mina pengar, jag började fundera om jag skulle köpa ryssvåfflar" Haha det låt mycket roligare då men att han suttit och sökt på internet om vad han ska göra och då hittat något som fått han att fundera på ryska våfflor?! Han frågade även senare om det går att beställa såna...
 
 
 
 


En dag av

2014



Så skönt med sovmorgon mitt i veckan, jag önskar att man fick vara ledig varje onsdag! Jag har bara legat i sängen fram tills nu och kollat på hart of dixie, jag tog en paus från den serien men de senaste dagarna har jag haft världens sug efter att börja kolla igen så idag gjorde jag det. Serien är underbar! 
 
Nu senare idag ska jag plocka upp på rummer och eventuellt gå ut och springa ett varv i regnet! Vad hittar ni på idag? 
 
 


Kalas

2014



 
Ikväll firade vi Alexander med lite släkt och då bjöds det på bland annat det jag bakat i helgen och mammas tårta, dock blev det inte mycket tårta för mig.. Det är inte gott! Nu ikväll har jag bara slappat framför youtube och eftersom att vi har studiedag imorgon behöver jag inte lägga mig i tid så nu ska jag se en eller två filmer! 


Vad är det här?

2014



Jag gick precis in på min blogg för att kolla så att allt såg bra ut och då ser jag att blogg.se har klämt in reklam mellan headern och mitt första inlägg! Är det något dom har gjort på alla och hur länge ska dom ha det så?! Jag tycker att det är okej om de lägger reklam över headern men att de klämmer in det på en sån plats tycker jag inte är okej, det förstör ju hela bloggen! Om det här är permanent och kommer ligga kvar där så kommer jag byta bloggportal för jag tycker att det är skitfult +  dåligt att de lägger reklam där. Ta bort! 
 
 


En bättre dag

2014



Ett fruktträd i vårat uterum blommar just ni för fullt så det blir en hel del bilder på det.. De här är bara de första bilderna så jag kommer antagligen tjata ned bloggen med bilder på det i brist på annat! 
 
Idag är det tisdag och det innebär 2 saker, att min lillebror fyller år och att vi är lediga imorgon! Min dag har hitintills bestått av medialektion hela förmiddagen och då fick jag och min grupp klassrummet för oss själva för alla andra var någon annan stanns. Vi tittade på lite av det vi filmat men det mesta av tiden ängnade vi åt att bestämma smink till skådis och lyssna på musik.. En väldigt bra lektion! 


Disconnected

2014



För några dagar sedan släppte 5 Seconds of summer ett gäng nya låtar så medan jag bakade klart ikväll var det deras musik som spelades i lurarna! 
 


Hem och iväg igen

2014



Jag kom precis hem ifrån skolan/stan och har hunnit fika + hjälpa lillebror med hans matteläxa. Från stan fick jag med mig 3 nya klädesplagg och snart så ska jag åka iväg till Ica maxi, vill ni se vad jag fick med mig från stan?
 
 


Lyckobesked

2014



Jag kom nyss till journalistik lektionen och där möttes jag av goda nyhter. Att vi får sluta tidigare om vi vill. Vi håller just nu på att arbeta med nyhetsprogram så de lektionerna är ganska slappa då man har sina tider man ska spela in på. Min grupp håller på just nu så när vi är klara får vi gå! Skönt! 
 
 


Minipajer

2014



Jag fick en kommentar som undrade om jag kunde lägga upp recept på minipajerna så här kommer det! 
 
 
Gör såhär:
1. Börja med degen och då blandar du vetemjöl, socker och mjukt smör i en bunke, lättast är att göra det för hand. Tillsätt kallt vatten och nyp ihop allt till en jämn deg. Linda in degen i plastfolie och lägge den i kylen ca 30 minuter för att den ska bli lättare att arbeta med. 
2. Under tiden gör du fyllningen. Börja med att hacka äpplet i små små bitar och stek det sedan i smör, kanel och socker tills det blir lite mjukt. 
3.. Värm ugnen till 200 grader. Kavla ut pajdegen på ett mjölat bakbord. I orginal receptet står det att man ska kavla så att degen blir ca ½ cm tjock, jag gick lite tunnare men jag jag tycker endå att den blev för tjock i resultatet, så jag tycker att ni ska ta så tunnt som möjlig bara allt håller ihop ordentligt. Ta sedan en pepparkaksform och tryck ut runda ringar ur degen. 
4. Lägg hälften av pajbitaran på en bakplåt och pensla kaneran med ägg. Lägg sedan en lite klick med äppelfyllningen i mitten och sedan tar du de andra pajskalen och lägger över. (Du får prova dig fram med hur mycket fyllning du får plats med i dina pajer). Tryck till kanterna på pajerna och ta gärna hjälp av en gaffel, se till så att det inte finns några hål där fyllningne kan rinna ut. 
5. Pensla varje paj med ägg och strö över råsocker. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuer eller tills pajerna fått en fin färg. 
 
Tips:
1. Gör degen ganska tunn och försök få plats med så mycket fyllning som möjlig annars finns risken att de blir torra. 
2. Var kreativ med fyllningen, här kan du nästan använda vad som hellst. Nästa gång vill jag fylla mina med choklad och någon annan frukt/bär.
3. Desto längre de får stå inne i ugnen desto frasigare blir dem. 
4. När du ska trycka ut pajdegen kan du ta olika former: rund, hjärta ja vad du vill. 
 
Lycka till, om ni har blogg och bakar dem eller något annat säg till mig för jag vill se! 
 
 


Nytt i garderoben

2014



 
I lördags fick 2 saker följa med mig hem, en kofta och en concealer. Jag behöver verkligen en ny då jag bara har svarta och de är dessutom på god väg att bli urtvättade och välanvända.. En ny concealer fick också följa med och just den här från Viva la diva har jag hört mycket bra om och eftersom att priset är så lågt tog jag chansen och köpte den! 
 


Måndagar är ett skämt

2014



2 bilder från i lördags då det blev tacos hemma vid oss. 
 
God morgon, härligt med måndag va? Haha nej. Måndagsångesten är på topp men jag är på ganska bra humör endå för vi är lediga på onsdag och efter skolan ska jag förbi stan en snabbis och köpa en kjol som jag hittade i lördags. Just nu sitter jag på vårat induviduella där jag har foto och eftersom att jag inte har så mycket att göra så tänker jag redigera bilder från helgen och svara på era kommentarer som jag älskar att få! 


Bakat i timmar

2014



 
Idag har jag egnat flera timmar i köket och bakat olika saker, det blev bland annat minipajer, citronrutor och macarons som inte  är klara riktigt ännu! 
 
 


JODA

2014



Igår kväll var jag som ni vet på Joda och firade Amanda, det var jätte mysigt och jag åt ceasarsallad med deras underbara kycklingspett som jag äter varje gång jag gär där! Ceasarsalladen var det för övrigt Nellie som övertalade mig om för hon för hon har pratat så mycket om den, jag var rädd att det skulle vara för mycket dressing på den med allt var perfekt! Den kommer jag definitivt äta igen! 
 
 
Haha som ni ser åt alla salladen..! 
 
 


5 SOS

2014



Idag har jag varit på stan men förutom det har jag kollat på 5 seconds of summers live stream som dom sände igår! Haha älskar att de inte bryr sig om något och bara gör det de vill göra och bjuder på sig själva! En annan sak som höjde den här live streamen var att de hade Niall på "besök" och framförde sin senaste låt! Deras låt ser ni runt 30.00! 
 


Det tar emot

2014



Det är fredag!! Just nu sitter jag här i bilen ännu en gång och väntar på de andra medan de klipper sig.. Jag behöver också klippa mig för håret är extremt slitet men det tar emot att gå och göra det, jag vill inte att dom ska klippa förmycket då jag ännu vill ha lite längre.. Men snart måste jag verkligen för jag kan knappt borsta håret längre! 


Planerna för kvällen är att såfort de andra har klippt sig ska mamma köra ner mig till joda, där ska jag möta upp några andra och fira Amanda som fyllt 18!

Vad gör ni ikväll? 




Frihet

2014



 
Då var den här torsdagen avklarad och därmet No provet gjort, jag pluggade som sagt runt 5 timmar igår så jag hoppas verkligen att prover gick bra, jag svarade iallafall på allt förutom en fråga. Resten av dagen fick förbi i vanlig ordning men på sista lektionen gick vi till dramasalen och tände ljus och bara myste i princip. Vi håller just nu på att göra dikter och vissa i klassen läste upp sina. Nu tänker ni dikter som "solen sken in genom fönstret och fåglaran kvittrade" men inte riktigt så är de vi gör, här känns det som att alla väljer att skriva med lite mer humor vilket är väldigt underhållande att lyssna på! 
 
Min kväll kommer spenderas med alla serier jag missat den här veckan och inövning av spanska text! Vad hittar ni på? 


Om dagen

2014



Ja vart ska jag börja. Idag har varit en dag med inte så mycket flyt.. Först så har det regnat större delen av dan vilket förstörde min planer på att dra till stan, jag har spenderat mer en 5 timmar på no plugg och det känns ändå som att inget fastnat.. och sist men inte minst så lyckades jag glömma laddaren till datorn i skola vilket resulterar i usel uppdatering här och att jag inte kunde plugga som jag ville!  

Men jag är ändå på rätt bra humör för imorgon är allt över och nu ska jag se top model Sverige, är det någon av Er som följer det? Vem är er favorit? 





Väntan

2014



 
Jag sitter just nu i skolan och jag har precis haft utvecklingssamtal och nu väntar jag bara på att mamma ska komma och hämta mig och det vet jag inte när det blir. Under tiden tänker jag slå ihjäl tiden med lite no-plugg..! Imorgon är det över med den stressen! 


Budget - lyx

2014



Tops

Tops by jennifersmedberg featuring a sequin blouse


Motivation

2014



 
Det enda som får mig motiverad är att jag vet att om 2 dagar så kommer de där orden vara överstrukna! 


Nej tack

2014



Just nu har vi inget plugg förutom att jag ska göra ett No prov på torsdag men ändå känner jag att jag inte orkar ta tag i det. Jag är klar med sammanfattnigen men jag kan det absolut inte och jag vill inte plugga, jag har noll motivation! Jag vill istället läsa om smink och skönhet, se en film eller göra något kreativt som att rita istället för att sitta och läsa in saker om genetik. Jag längtar till helgen då jag kan göra det jag vill!! 
 
 


Teatersmink

2014




Idag  har skoldagen gått relativt snabbt, på media lektionen förberedde vi oss inför inspelning och då provade Linnea bland annat att sminka min ena hand blekare och mer smutsig eftersom att vi kommer behöva göra det ute på inspelningen. Jag tycker att teatersminkning är jätte roligt och skulle definitift vilja lära mig mer! Sedan efter lunch hade vi en håla så då gick jag och Nellie ute och gick ett tag i regnet vilket var skönt för att piggna till lite! När det är sånt "fint" regn som det var idag så gillar jag verkligen att vara ute, haha det är något avslappnande över det hela! 


Pannkaka

2014



 
Ikväll stod jag för maten och då ville mamma att jag skulle göra ungspannkaka vilket det fick bli. Ungspannkaka kan nog vara det tråkigaste som går att göra i köket och det är inte precis det godaste att äta heller. Jag föredrar "vanliga" pannkakor! 


Besviken

2014



 
Paniken som uppstår när jag inser att jag glömt att göra klart/skicka in spanskan till min lärare så att hon kan rätta den innan imorgon.. Haha jag som hade tänkt att gå och lägga mig nu men nej. Det var tydligen inte meningen för jag måste plugga! 


Bokeh

2014



Ikväll kom mina kreativa sidor fram och jag bestämde mig för att fota lite bokeh i form av små hjärtan. Det var fösta gången med den här metoden och jag är ganksa nöjd med resultate, skulle kunna ha lagt ner lite mer tid på redigeringen men det är jag för trött för nu ikväll! 
 
 


Partner in crime

2014



 
Den här katten är verkligen min "partner in crime", såfort jag ska göra något så ska hon också vara med, min gullegris! 


Vardagspepp

2014



Jag älskar att fotografera men ibland har jag bara lust att slänga kameran i väggen för att allt känns så hopplöst. Då är det saker som videon nedan som får mig att inte kasta kameran i väggen och ta tag i fotadet igen! 
 


Porträtt

2014



 
Idag har jag suttit och jobbat med bilder på en lektion och här ovan ser ni lite av resultatet! Den enda jag är nöjd med än så länge är den högst upp och de andra planerar jag på att jobba mer med/ göra om.. Sen så blev bilderna också kass kvalite på nu när jag satte ihop dem och laddade upp dem här.. Bland annat blev de jätte gryniga! 


Från vår till vinter

2014



Igår var det hur fint väder som hälst och idag när jag vaknar ligger de snö på marken.. Haha vad hände där? Inte nog med det så blev det fint väder en stund nu på morgonen men sen nu när jag sitter i klassrummet ser jag hur det blir mörkare och mörkare och helt plötsligt är det snöstorm/regn ute?! Haha jag orkar inte jag vill ha vår nu och inget annat! Hur är vädret vid er?
 
Bilder från igår! 
 
 


Nytt

2014



Nu har jag tröttnat på min gamla bloggdesign igen som ni kanse märker. Jag har suttit den här morgonen och fixat lite och nu är jag klar för stunden. Jag vill göra en ny header och lite mer småfix men det gör jag när jag får tid över! Vad tycker ni, blev den bra eller inte? 
 
Vem som har gjort grunden till designen hittar ni i menyn! 
 
 


Avklarat

2014



 
 
Nu är jag tillbaks efter springturen och den här gången var det nästa jobbigare än förra, jag gick en gång några meter men sen sprang jag bara. Haha den här gången hade jag lillebror med mig så på slutet körde vi en liten springtävling, jag vann inte! 
 


Vaken med tuppen

2014



Igår fick jag ingen sovmorgon men idag fick jag det däremot till klockan 11. Jag har alltid varit den som kan sova bort en hel helg men de senaste helgerna har jag vaknat runt 9 och sen har det i princip varit kört..! Nu sitter jag iallafall i bilen utanför Linds och väntar på familjen och sen ska vi vidare till farmor och fika. Efter det ska det springas!! 





Nybäddat

2014



Efter en ganska lång dag tänker jag nu se på film vilket faktiskt var ett tag sedan! Jag har storstädat idag och då ingick det att tvätta påslakan, örngott, täcken, kuddar + damsuga hela sängen och gavel så det ska bli extra skönt att få lägga sig i den nu! 
 
Jag har vita lakan som ni ser och katten är svart.. Katthåret är inte roligt så nu får hon egen handduk att ligga på! 
 


Grillat

2014



Ikväll åt vi årets första grillade kykling och det var underbart! Jag längtar tills i sommar då man kan grilla hela tiden!! Har ni grillat än? 
 
 


Gullegris

2014



 
Nu ska jag låta min gullegris vara och ta tag i att städa rummet! 
 
 
 
 


Baby lips

2014



Ni som har följt mig ett tag vet att jag är galen i smink och något jag alltid suktar efter är produkter som inte säljs i Sverige. Ett exempel är maybelline som vi har men de säljer inte hela sitt sortiment här. Nu har de iallafall beslutat att deras väldigt populära baby lips ska komma till Sverige och de kommer vecka 17! Den här produkten är väldigt omtalad bland de engelska skönhetsbloggarna och det är som ni ser på bilden ett läppbalsam som är bättre en lypsyl då det inte är beroendeframkallande!


Sommar nu tack!

2014



 
Summer
 
 


Tegelsten

2014





Idag på våran lektion kom läraren in med lagboken för Sverige... Jag är glad att det endas var den här lektionen vi var tvungna att kolla i den för jag hade inte stått ut med att arbeta med den här tegelstenen x antal gånger i veckan! 
 
 


Ca 3 timmar kvar

2014



 
Om ca 3 timmar är jag klar med skolan för den här veckan och det ska bli oerhört skönt! I helgen så ser planerna ut så att jag vill hinna med stan, städning av rummet, plugg, övningsköra och springa! Jag vill också hinna titta ifatt på alla serier jag missat under veckan!! Vad har ni för planer inför helgen? 


Fika i det fina vädret

2014



 
 
 


White

2014



 
White

 


Inte död

2014



Idag slutade jag skolan halv 12 så då åkte jag hem och väntade på mamma, när hon kom hem åkte vi till p18 och sprang för andra gången den här veckan. Förra gången var ju första gången jag sprang seriöst på länge så då trodde jag att jag skulle dö och jag gav upp och gick 4 gånger. Men den här gången gick det mycket bättre, jag gick bara en gång och jag var inte alls så död efter! Ser nästan fram emot helgen då vi ska springa igen! 





Hatet

2014



 
Idag har varit en dag med tankar som bara kretsat runt Gotland och avskyn för den här platsen har varit extremt stor. Gotland är ett ställe som ligger längst ner på listan med saker jag gillar och det enda jag känner för den här ön är att jag vill bort härifrån och aldrig komma tillbaka igen. Det finns inget här som håller mig kvar och så fort jag får chansen att komma härifrån tänker jag ta den för jag har tillbringat snart 18 år på den här ön och jag tänker inte stanna en dag för länge. Här är det alltid samma saker som händer och det känns som att alla 365 dagar om året är likadana. Den dagen jag kommer härifrån kommer att vara en jävligt bra dag! 
 
Förlåt för väldigt negativt inlägg men ibland måste jag bara! 
 
 


BLOMMOR

2014



 
Äntligen börjar det komma lite blommor och fruktblommor är en av mina favoriter att fotografera! 


Studio

2014



 
Ikväll har jag suttit och redigerat lite bilder och då bland annat den ni ser ovan på Linn och Maja! Jag ska fixa den ännu lite och kanske ta bort det svartvita.. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill ha färg eller inte! 


Senaste spelade

2014



 
Ed Sheeran - I see fire
5 Seconds of summer - She looks so perfect
James Blunt - Bonfire Heart
Veronica Maggio - Hädanefter
The vamps - Last night
Nomy - Cocaine


Bilder från dagen

2014










Värme

2014



Nu är vi äntligen inne igen efter närmare 3 timmars filmande.. jag förfrös både fötter och händer men nu tinar de sakta upp.. Nu väntar 2 lektioner till och sedan ska jag hem och övningsköra! 
 
 
 


Reklamfilm

2014



God morgon! Just nu befinner jag mig på öster och väntar på några andra. Vi ska spela in en reklamfilm och även om det förmodligen bara blir provinspelning idag så håller jag tummarna för att det blir bra! Och på tal om tummar så är det svinkallt ute och det är tredje gången jag försöker skriva det här nu så ni kan gissa hur mina fingrar känns!









5 seconds of summer

2014



 
I samband med One Direction hittade jag 5 seconds of summer när de var förband åt 1D, jag började lyssna lite på dem och nu är jag fast! 5 sos kommer från Australien och nu ska dem på en liten mini turne i europa som de har döpt till 5 countries in 5 days villket innebär just vad det låter som. De har valt att åka till Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien och SVERIGE! Jag älskar att de har valt att komma hit för det känns inte som att något sånt händer så ofta! De ska iallafall hit och göra en gratis akustisk spelning och jag vill gå! Just nu har de inte släppt så mycket info men jag hoppas verkligen att jag får möjligheten! Båt och buss är inte så överdirvet dyrt och eventet är gratis så varför inte passa på?! 
 
 
 


Ishockey

2014



 


Blåsippor

2014



I lördags så hittade jag och lillebror blåsippor i skogen och det är något jag förknippar med våren sen jag var liten. När jag var liten så var det alltid så att om jag hittade en blåsippa så är det vår oavsätt vad! 
 
 
 


Inspiration

2014



 
 


Gårdagen

2014



 
Igår fick jag veckans enda sovmorgon och då sov jag till klockan 12. Direkt när jag vaknade slängde jag i mig frukost för att sedan åka till P18 och springa med mamma, det gick bra bortsätt från att jag dog efteråt..! 
På eftermiddagen när jag kom hem så åkte jag med till ishallen för andra dagen i rad och där satt jag i närmare 2 timmar och kollade när Jakob åkte. 
 
Jag älskar att baka som ni säkert vet men jag har inte gjort det på otroligt länge så igårkväll klockan halv 8 ställde
jag mig och bakade chocolate chip cookies!
 
 
 
 
 


Mello

2014



 
Igår var det som ni förmodlingen inte missat final i mello där Sanna Nielsen vann vilket jag stör mig något enormt på. Jag hatar att hon vann men det fanns inte håller någon annat som jag tycker va något speciellt med, men jag hade hellre sätt vem som helst som ställt upp i år ta hem segern. Haha hatar Sannas låt kort sagt! 
 
Jag blir också lite sur på hur de tar fram vinnaren. Dom låter ju 11 andra länder ge poäng som i stort sätt avgör vem som vinner men sen så ska också vi svenka folket sitta och rösta och de rösterna blir ju inte alls lika påverkande för reultatet som juryns röster är. Plus så skulle de här andra länderna kunna ge de högsta poängen till våra sämata bidrag bara för att göra så att vi skickar vidare något dåligt så att de får en större chans att vinna.... 
 


Fler dagar som den här

2014



 
Idag har varit en dag helt utan måsten och jag har inte behövt tänka på skolarbete för det är inget där jag behöver göra just nu, älskar dagar som den här då man bara kan vara. 
 
Jag gick jag upp halv 7 för att åka med till Slite och kolla på när min yngsta lillebror speladehockey match och vi kom hem runt lunch. Därefter har jag varit ute exakt hela eftermiddagen i trädgården och bara varit, har bland annat fiskat upp fisk ur dammen och spelat fotboll med Jakob. Idag har det ju också varit så fint väder så det blev årets första fika utomhus och jag hann övningsköra ett tag. Innan kvällsmat skulle resten av min familj bada i vår jacuzzi men eftersom att jag tycker den är för varm badade jag bara fötterna. Haha hatar att ducha eller bada med för vamt vatten... Sammanfattningsvis en väldigt bra dag med väldigt mycket vårkänslor! 
 
 
 


Wanties

2014



Gina tricot
 
 


7 saker som...

2014



 
7 saker som ger mig vårkänslor:
 
1. Blåsippor 
2. Blå himmel och sol 
3. Vårjackan som i mitt fall består av skinnjacka
4. När det är ljust när man vaknar på morgonen 
5. När man går hem från bussen och det inte är iskallt ute, när man får tanken att man bara vill hem och lämna väskan för att sedan ut och gå igen
6. Haha kanske låter lite konstigt men jag får vårkänslor när gräset börjar bli torrt ute för det innebär att jag snart kan gå barfota och sitta ner och fota utan att bli genomblöt!
7. Att byta ut vinterskorna mot "tunnare" skor
 
En gammal bild från arkivet


Välkomnar våren

2014



 
Jag gillar såna dagar som man faktiskt har fått något gjort på. Det känns som att jag för en gångs skull fick skolarbetet gjort på lektionerna och jag har tagit tag i läxor nu efter skolan. Ikväll har jag också tagit tag i att beställa hem ett par vita låga converse som jag längtar efter att få hem så att jag kan välkomna våren med dem! Nu hoppas jag att morgondagen blir lika bra för den ser jag inte fram emot!
 
Bilderna är från weheartit i brist på andra! 
 
 
 


Drömma om något annat!

2014





Första dagen efter lovet och jag känner mig lite smått överkörd av en lastbil.. Skolan började 8 och slutade halv 4 och direkt efter hade jag teorilektion till klockan 6 så efter den fick jag äntligen komma hem och släppa allt! Fy *** för skolan känner jag just nu, det jag är glad för är att jag får gå och lägga mig nu och drömma om något annat! 


IRL

2014




En bild från i fredags då jag såg filmen IRL som jag tänkte skriva om på mina andra blogg galenifilm.blogg.se senare idag. 
 
Söndagsångesten är på topp och jag sitter just nu och glor på olika klipp på youtube.. I helgen har det inte hänt mycket utan jag har mest försökt att njuta av de sista dagarna av lovet för imogon är det tillbaks till verklighetetn. Nu ska jag gå och fixa lunch för den har jag helt glömt bort!!