Pumpor

2012 
 
 
 
Vet ni hur äckligt det är att ta ut pumpakärnorna stavning? och allt slem från pumpan!? Haha jag hatar iallafall det men det är endå roligt om man bortser från den biten...! Vi gjorde 2 stycken pumpor som idag står och lysser på våran trapp för alla barn som går och gör bus eller godis. Och ja, jag vet att min pumpa som ni ser på andra bilden kanske inte är så fin men jag är faktist nybörjare på att göra pumpor! haha ;)


soluppgång

2012 
 
 
 


Mat vid sala silvergruva

2012 
 
 
 
Sista dagen innan vi åkte hem alltså på lördagen så åkte jag med mamma och Eva till bland annat Sala silvergruva. Vi kollade runt lite där och åt lite mat. All mat inklusive rummen var halloween inspirerade så pastan var färgad grön och väggarna var täkta med spindelväv och spindlar. :) Och jag som gillar halloween tyckte att det var lite extra roligt!
 


Mina 4 måsten!

2012Här kommer en lista på dom 4 saker jag inte skulle klara mig utan nu i höst/vinter! Dom här sakern är ett måste så fort jag går utanför dörren! 
 
 
1. Halsduken! Vem vill inte ha en varm halsduk nu i vinter?! Min halsduk kommer från Gina tricot och kostar 99kr. Den är mjuk och varm och håret blir inte statiskt av den! Kan det bli bättre? :) 
 
2. Utan mössa och vantar skulle mina öron och fingrar ramla av. Så ett stort MÅSTE! 
 
3. Skor!! Alla skorna på bilderna kommer från skopunkten och jag köpte nyligen dom svarta med nitar. Skulle gärna köpa dom bruna med snörning också om plånboken skulle haft lite mera innehåll.. :) Dom svarta och dom bruna jag har på mig kanske inte är dom varmaste men med att par tjockare strumpor så blir det perfekt! 
 
4. Musik. Jag behöver väll inte säga så mycket mer om det.. Utan musik vore livet ganska tråkigt! 


Lekland

2012 
 
 
En av dagarna på fastlandet så var vi på Leo´s lekland inne i Västerås. Jag tycker inte att det är så jätte roligt menjag har ju 2 små bröder som gillar det.. men det var okej. Även fast jag hellre hade gjort något annat så var jag ju tvungen att passa på att leka lite när man ändå är där! 


Musik

2012 
J.E.M.%20-%20Give%20me%20everything
  
J.E.M%20-%20Ghetto%20superstar
 
Jag faller för dom flesta tv pogram och framförallt sånt som har med musik att göra. Så just nu är det X factor som gäller! Och om jag måste välja en deltagare som jag håller på så får det bli gruppen JEM. Uvanför kan ni se 2 av deras framträdanden. 


Promenad i höst solen

2012 
 
 
 
 
 
Några bilder från en promenad på fastlandet, vi gick först en bit i skogen och sen kom vi fram till en liten sjö som var väldigt fin i höst solen. På gotland har vi ju inga älgar m.m. i våra skogar så jag måste erkänna att det var lite smått nervöst och gå runt där uppe. Jag menar, vad ska jag göra om jag står öga mot öga med en älg helt plötsligt!? Jag är ingen vidare trädklättrare så den planen kan jag skrota direkt! 


Ny design

2012 
Som ni säkert ser så har jag fixat en ny design. Jag hatar att hålla på med designer och alla dessa koder så jag får det riktigt aldrig som jag vill ha det.. Men det får duga som det är med tanke på att jag fattar typ noll när jag sitter och försöker lista ut hur man ska göra! Men det är fortfarande lite små saker som ska fixas som ex. färg och typsnitt. Och en sak jag inte blir klok på är hur jag ska få alla bokstäver i presentationen "Om mig" att bli små.. som ni kan se så börjar varje ord med en stor bokstav och jag vet inte hur jag ska få bort det! Jag blir galen!


Home

2012Nu är vi hemma från fastlandet och jag har nästan packat upp allt. Jag hade ju tänkt blogga med mobilen den här veckan men självklart så går det inte att ladda upp bilder med appen, så den planen gick ju raka vägen ner i graven! Men nu är jag hemma och jag har många bilder att dela med mig av!Fastlandet

2012Ja som ni säkert vet så befinner jag mig på fastlandet just nu i Västerås! Här stannar jag tills på söndag och vi kom i lördags :) så nu blir det mobilbloggning i ca en vecka och det innebär också mobilbilder, men jag hoppas att det går bra!Rengöring av sminkborstar

2012 
 
Ikväll har jag rengjort alla mina sminkborstar så att dom är rena och fina inför fastlandet. Jag använder sminkborstar från Rapunzel of sweden och så använder jag några från Gina tricot. Dom från rapunzel är jätte bra och förstörs inte efter en tvätt som gina tricots har en förmåga att göra. Jag är väldigt glad att jag valde rapunzels borstar, visst är dom lite dyrare men dom håller så mycket längre!


Havet

2012 


Onsdag

2012Lill-lördag idag som dom alltid säger på radion! För min del betyder det plugg och lite mera plugg. Försökte träna lite förut också men det brändes så sjukt mycket i foten så jag la av efter ca en kvart. Vad har ni hittat på idag?Rock of ages

2012
Jag har nu kollat på Rock of ages för andra gången och den är fortfarande lika bra! Det här är en sådan där typisk film, antingen gillar du den eller så hatar du den. Jag trodde faktist inte att den skulle vara bra men oj vad fel jag hade! Se den!!
 


Några dagar kvar

2012 
Hej! Ikväll tänker jag inte röra min skolböcker! Visst, jag skulle behöva det men en paus är ännu mer nödvändigt om jag ska orka den här veckan ut innan det är lov. Så ikväll tänkte jag städa rummet och börja planera lite smått vad jag ska ha med till fastlandet på lovet! :) Och ja, om jag inte redan har sagt det så bär det av till faslandet på lovet och där stannar vi hela veckan. Ska bli otroligt skönt att få ett break från Gotland!


Birds and water

2012 
Ja! Det funkar att skriva normala inlägg igen! :) Har pluggat matte i lite mera en 1½ timme nu, har pluggat matte kanske sammanlagt 5h idag... Min hjärna är helt paj vid det här laget! :( Så ja, min dag har varit väldigt intressant idag eller inte.. Nu vill jag bara gå och sova och så får vi hålla tummarna att det går bra på matte provet imorgon! :)


Blogg.se

2012Är det flera som har problem med blogg.se? Jag kan i alla fall bara blogga med mobilen. Jag kan bli så sjukt irriterad på blogg.se ibland, jag tycker aldrig att det funkar som det ska! Det finns bara ett ord för och det stavas DÅLIGT!!!

Några ord som förklarar hur jag känner varje morgon då jag måste kliva ur sängen;Bloglovin

2012 
Följ min blogg med Bloglovin
 


Träna!

2012Hej! Idag slutade vi klockan 12 i skolan så det vart raka vägen hem och sova lite haft på soffan.. Haha det behövdes. Sen nu har jag varit ute och sprungit, sjukt jobbig men så skönt när det är avklarat! Gillar den känslan :) Vad har ni gjort idag? 


Hösten sätter sina spår!

2012Hej! Sitter här med världens äckligaste förkylning, näsan rinner och höstan vill aldrig upphöra. Jag tror att det har hållt på så snart i lite mer än en vecka. UTMATTANDE!!! Och om det inte var nog med det så är det ju som vanligt sjukt mycket plugg! Någon mer en jag som länktar efter höstlovet?! Haha ska bli så skönt och jag tror att den veckan kommer att spenderas på fastlandet. :) Har inte precis något roligt att skriva men kände att det var allt för länge sedan jag skrev.. Men nu har jag gjort det och imorgon ska jag sätta igång och redigara alla nytagna bilder, så för hoppningsvis så kan jag blogga lite mera efter det! :) God natt!!