water drop

2012 
 
 


My day

2012 
Hej! Har gått och haft den där typsika söndags känslan hela dagen då vi va lediga från skolan i fredags, så det känns som man har hoppat över en dag och att det är skola imorgon. Men det är det ju som tur inte! 
  Så idag har jag varit på stan en snabbis och inhandlat lite små saker som sminkborttagning. Sedan har jag nog inte gjort så mycket mer en pluggat, roligt va? Nej..  Vad har ni gjort idag? Ma


Outfit

2012

An "old" diary

2012 
 
 
 
Har länge letat efter en "dagbok" i den lite gammlare stilen, och nu i lördags så hittade jag en som var ungefär som jag tänkt mig. Jag tänker inte skriva en sådan där klassisk dagbok utan sätta in bilder, skriva citat och andra små saker! :) Förhoppningsvis så kommer jag dela med  mig lite av det som kommer hända i den. :) 


Black and White

2012 


some new things

2012 
 
Ja det va lite av det som fick följa med hem från igår, fick med mig en skjorta, halsduk och lite smink också men det vart inga bra bilder på det. Linnet är redan en stor favortit även fast ja ginte är någon hund männsika! :) 
Kan också passa på att rekomendera nagellacken som kommer från gina tricot, exakt alla färger kanske inte är så bra men det vinröda behövs bara ett lager och det torkar snabbt. Och priset är ju inte så dummt heller, 3st för 99kr och dom innehåller 10ml! :) 


Söndag

2012 
 
Hej! Idag är jag äkligt trött efter att ha varit i Stockholm hela deagen igår som jag skrev i inlägget. Idag kommer det bli att plugga för hela slanten men tänkte också visa er vad jag fick med mig hem. :) 


Stockholm

2012 
Hej! Äntligen är den här skolveckan slut och det firar jag med att åka till Stockholm imorgon :) Vi ska bara vara där över dagen men endå, det finns ju 1000 gånger mera roliga affärer där en här på lilla Gotland.. Vi har typ H&M och Cubus. Men det roliga är att även fast man är så trött på dom affärerna man har här nere så blir det ändå att man handlar i dom uppe på fastlandet!? Konstigt.. :) 
 
Men annars är det typ sjukt mycket plugg i skolan och en hel del prov som närmar sig.. ORKAR INTE! Så man kan väll säga ett jag redan länktar efter höstlovet :) Nu ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt och gå och lägga mig hyfsat tidigt då jag ska upp halv 6 imorgon! Vad har ni för er ikväll? :) 


Åminne

2012 
 
 
 
 
 


En ny blogg!

2012Hejsan! 
För er som inte vet så heter jag Jennifer och är en 16årig tjej som bor på lilla Gotland! Jag har bloggat på http://cliiick.blogg.se/  enda fram tills nu då jag tyckte att det var dags för en liten "nystart". 
I stort sätt så bloggar jag om mitt liv, men om jag ska nämna något specielt så kommer det dycka upp en hel del inlägg med mode och musik. Men framförallt så bloggar jag om foto för det är bland det bästa jag vet! Jag fotar exakt allt som går att ta kort på och jag använder min Canon EOS 60D som jag köpte för någon månad sedan.
 
Lite mera om mig själv är att jag börjat mitt första år på Richard Steffengymnasiet där jag går samhällspogrammet och jag kommer förmodligen välja media som inriktning till år 2.
Något mera en bara foto som jag gillar är filmer/TV-serier. Jag skulle nästan kalla mig lite av en film nörd... Ett exempel är att jag är helt beroende av One Tree Hill!
Om ni undrar något mera så är det bara att fråga! 
 
(Har inte riktigt bestämt om jag gillar designen ännu men den får duga tills framöver!)