Våfflor

2013





Vet inte

2013



Bilder från Weheartit.com http://weheartit.com/jenni_S
 
Haha jag vet inte hur pepp ni är på att få så mycket bilder från weheartit uppslängda här.. :) Jag älskar sidan och får inspiration därifrån men skulle det bli förmycket så för ni säga till! :P 


Fotboll

2013



Idag har det varit en lång dag! Det började med att jag somnade 2 halv 3 i natt och varför jag inte gick och la mig tidgare vet jag inte men jag visste att jag skulle behöva gå upp kl 6 för att kunna åka med och se min lillebror spela krullis cup idag. Så jag kan säga att jag är äckligt trött just nu efter ca 4 timmars sömn. Men iallafall så såg vi när dom spelade alla matcher och åkte hem klockan tio då jag såg på typ 4 avsnitt av The carrie diaries och sedan bakade muffins till helgen... Nu ska jag börja packa för imorgon eftermiddag så ska jag följa med familjen till fårö och där blir jag fast hela helgen! 


The carrie diaries

2013



 
 
Igår så började jag se på en ny serie som heter The carrie diaries och om ni inte sätt den en så tycker jag att ni ska göra det! Som några redan kanske vet så älskar jag att se och hitta nya filmer och serier så jag är väldigt glad att jag hittade den här, jag har bara sätt 7 avsnitt men älskar den redan! 


Sol

2013





Promenad

2013



Förut idag gick jag en liten sväng ut till lekparken vi har i vårtat kvarter. Jag har knappt fotat något på hel vintern så det var roligt att få ta några bilder. Det enda problemet var att när jag väl var ute så insåg jag att jag knappt hade något batteri kvar på kameran.. Min vanliga otur! 
 


Nitar

2013



Hej! Nu har äntligen sportlovet startat och det firade jag med att sova igår och idag har jag städat och just nu sitter jag och pysslar och gör om lite mer kläder! Jag kom på att jag fick silvriga nitar i julklapp så jag plockade fram en svart skjorta och satt på några stycken på kragen. Det är så enkelt och det tog cirka 5 minuter för mig och resultatet blir genast en helt ny skjorta!
 
Skjortan kommer från Gina tricot och nitarna är från panduro! 


Cher lloyd

2013



 


Gamla kläder till nya

2013



 
Jag älskar att pyssla och fixa saker och kan gör det i timmar. För någon dag sedan så fick jag lust att sy så jag letade reda på lite gamla kläder så att jag kunde hitta på något nytt av dem! Ni får inte se något färdigt resultat då jag böhöver träna mer på att sy och rita med exempel textilpennor.. Haha jag skulle försöka skriva på en tröja men det resulterade i  FULT så det vart prickiga bokstäver tillslut då det var enklast! Men jag tycker iallafall att det är roligt att göra om och förnya en bara slänga kläderna för att man inte gillar dem. Om ni vet vart man kan få inspiration när det gäller att göra om kläder osv. så säg till! :


Gamla kläder till nya

2013



 


A day in the world

2013



 
Jag sitter just nu och bläddrar i tegelstenen ovan och blir inspirerad av alla fina bilder. Boken heter A day in the world och är en fotobok med bilder från hela världen. I boken får man se vardagsbilder från en enda dag från morgon till kväll och och man får se vad folk i hela världen har för sig vid de här tidpunkterna på dagen. Man får se hur livet är i exempel england, kina, afrika m.m. Man får se vad de gör, vad de äter, hur det är där och man får se hur stor skillnaden är mellan alla lände och det bästa är ju att det är en foto bok så allt är i bilder! Jag rekommenderar boken till alla som gillar foto ni som inte gillar också och ni som gillar att resa/se världen! :) 
Boken kan ni hitta här ( världens längsta länk för att jag är dum nog att inte veta hur man gör fina länkar! :P) 
http://cdon.se/b%C3%B6cker/ers%C3%A9us%2c_johan/a_day_in_the_world_%3a_ett_dygn_i_tusen_bilder-19346014
 


Dagens fångst

2013



Ni hittar mig på weheartit här: http://weheartit.com/jenni_S


Musik

2013





Dagens!

2013



Tröja - Cubus / Jeans - Bikbok / Ring - H&M / Halsband - Ur&penn
 
Jag älskar den här veckan! kommer nog att älska nästa lite mer . Jag har slutat skolan runt 11-12 varje dag förutom i tisdags och jag kommer även sluta lika tidigt imorgon efter en lektion med film tittandes och en med idrott. Det är så skönt att komma hem tidigt och kunna göra vad man vill, i mitt fall så blir det oftast att jag somnar i soffan eller något liknande eftersom jag går upp runt 6 varje morgon...


Sommarkläder

2013



Alla bilder kommer från https://saboskirt.com/


En vecka kvar

2013



Hej! Idag så har jag fått mycket gjort men det finns Emmy mycket kvart att göra. Jag har städat, tvättar, pluggat, vara vid mommo och firar henne och nu sitter jag här i sängen och ska plugga lite till.
Imorgon är det måndag och det enda som gör att jag kommer gå upp ur sängen är att det är sportlov nästa vecka vilket ska bli underbart!



Vad jag fick hem

2013



Tröja från H&M 99kr / Eyebrow lifter från Isadora 89kr tror jag
 
Eyebrow liftern är från Isadoras kollektion Bella vita och jag har velat ha den sen serien kom ut, jag har inte hunnit testa den men jag kan skirva mer om den när jag provat den några gånger! 
 
Lumene Illuminating & Smoothing primer 119kr / vit gardin 129kr / Dove body milk 39-50kr
 
Jag behövde en ny primer och köpte Lumenes för att den ska vara bra till torr hy villket jag har. Den är väldigt lätt och känns inte tung i ansiktet men ett litet minus är att den luktar kanske lite för mycket (inte äckligt).  Annar så gillar jag den! 
 
Läppstift "Darling Pink" från H&M 50kr / Lipbalm H&M 20kr tror jag
 
När jag gick in på H&M idag så såg jag att dom fått in läppstift men jag var först tveksam för jag inget större fans av deras övriga produkter. Men eftersom jag börjar bli lite smått beroende av läppstift så tänkte jag varför inte?! Så jag köpte Darling pink som har färgen rosa/korall och jag tycker att den var bättre en jag förväntat. Färgen är fin och stiftet mjukt och lätt att arbeta med men det håller inte så länge på och det är inget förr folk med torra läppar. Men jag tycker ändå att det är värt att köpa då det bara kostar 50kr! 
 


Nytt

2013



Hej! Idag har jag varit på stan med mamma och som vanligt när man inte ska ha något så hittar man en hel del.. Jag tänkte visa i ett inlägg lite senare vad jag fick med mig hem! :) 
Annars så går jag runt och tror att det är söndag idag då vi inte behövde gå till skolan igår så det blev som en lördag men det är alltid skönt att få 3 dagars ledigt istället för 2! Vad har ni gjort idag? 


Kläder

2013





Smultron

2013



Igår på alla hjärtans dag så fick jag ett ljus av mamma! Jag har velat ha det här ljuset jätte länge (är lite smått beroende av ljus) och jag älskar doften. Ljusen säljs på åhléns och varje gång jag är där inne så går jag och luktar på det, det står smultron på men jag skulle inte säga att det luktar det.. Det är svårt att beskriva men det luktar sött och kanske lite vanilj :) Så jag är väldigt glad att jag fick det, tack! 


Dag 11: favorit låt just nu

2013



 
 
 
 
 
 
Icona pop - We got the world
Little mix - Change your life
One direction - Irresistible
 
Dagens utmaning är att visa er min favorit låt just men problemet är att jag inte har någon favoritlåt! Jag har låtar jag gillar mer en andra men jag kan inte välja ut bara en som jag gillar extra mycket. Jag kan också säga att jag inte har någon speciell musikstil, jag lyssnar på det mesta! De tre låtarna över är de 3 som låg överst i min spellista så jag gjorde det enkelt för mig och tog dem! Har ni något musiktips?


Bildbomb

2013



Måla / packet från H&M / jag / skolan / ny klädhängare / mitt hår som behövs färgas / skridskor med klassen / prova kläder / Lucas / Nissan med papper på nosen / provar kläder / vad jag gör på lektionen / går till bussen på morgonen / i skolan / barnkalas / kläder / jag / matte :S / jag / rita / spela med lillebror / ljus / kläder / ny spegel / bakat till alla hjärtans dag
 
Ja där fick ni en ordentlig bildbomb med bilder från mobilen som tagits de senaste 2 månaderna! 


Skidor

2013



Glad alla alla hjärtans dag! Min dag har spenderats med klassen ute vid VOK-stugan. Vi hade friluftsdag i skolan så vi va där ute och åkte skidor m.m. Det var äckligt kallt men annars var det roligt då man kom ifrån skolan och fick lite miljöombyte! :) Vad har ni gjort på alla hjärtans dag? 


Kort dag

2013





Bilder från Jakobs födelsedag

Hej! Sitter just nu i skolan och har håla, jag väntar på sista lektionen som är engelska och vi slutar kl 12 villket är obeskrivligt skönt! Efter skolan så ska jag hem och sedan så ska jag iväg och klippa mig. Mitt hår är äckligt slitet och jag kommer inte ihåg sist jag klippte mig.. Haha har en känsla att frisören kommer klippa av typ allt..! Vad ska ni göra idag?
 


We<3it

2013



http://weheartit.com/jenni_S


Sanningen

2013



 
Ja mitt sminkbord var fint i några dagar men nu ligger allt utspritt över hela bordet... Haha jag är inte så duktig på att hålla rent runt om kring mig och det märks definitivt på sminkbordet och det gör det inte bättre då det är nagellack över nästan hela ytan också :p
 
 


Jag fortsätter där jag slutade

2013



Jag fortsätter att kladda på teckningen jag började på för någon vecka sen... Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med den men jag vet iallafall att den inte är färdig på långa vägar! Får hoppas att jag gör färdigt den över huvud taget....


So undercover

2013



Bilderna är från We<3it! http://weheartit.com/jenni_S

Igår såg jag filmen "So undercover" som ska vara en action/komedi. Filmen handlar om Molly som är en privatdetektiv men får ett erbjudande av FBI och hon måste då börja jobba "undercover" som en student för att rädda en person. Man får följa med henne och se hur hun försöker passa in och samtidigt göra sitt jobb. 
 
Jag skulle vilja säga att den här filmen är lite av en "tjejfilm" och det är inte så mycket action som man tror att det ska vara. Jag tycker att den var bra men den tar sig inte in på listan över favoriter! Men jag rekommenderar att ni ser den :)


Dag 10: En av mina framtidsdrömmar

2013



Ja det var ett tag sedan det blev en dagens utmaning men nu tänker jag göra klart hel grejen en gång för alla! Dagens utmaning är en av mina framtidsdrömmar och jag har ganska många men jag tänkte dela med mig av den största! 
 
Alla bilder från http://weheartit.com/jenni_S
 
En av mina största drömmar är att flytta till USA eller England. Skulle jag flytta till USA så skulle jag vilja bo i New York eller kalifornien och skulle det bli England så vill jag bo i London. Drömmen är att flytta dit och hitta drömhuset, lägenhet, takvåning, you name it! Anledningen till att jag vill flytta till något av de här ställen är helt enkelt att jag älskar länderna och skulle ge allt för att få åka dit och helst av allt stanna. Drömmer du om att flytta utomlands?


Bakning

2013



Som rubriken säger så har jag bakat ikväll och det blev en halloncheesecake! Just nu står den i kylen och den är ätbar imorgon skulle jag tro! Annars så har det inte hänt mycket idag.. Jag slutade skolan kl 12 och hemma har jag typ bara slappat och pluggat lite. Det började också snöa igen idag villket jag hatar, vill ha vår nu! 


Kläder

2013



He! Jag sitter just ni i skolan och fick äntligen igån internet! Jag han plugga i ca 15 minuter innan jag insåg att det var tråkigt och istället började kolla på lite kläder... :) Jag är inne i någon period då jag dras till gråa kläder och fråga mig inte varför! Innan har jag inte gillat grått men nu har jag tydligen ändrat mig :P Ser fram emot våren då man kan börja köpa vår och sommarkläder och mera färg!


Design

2013



Ikväll tog jag tag i bloggdesignen som jag borde ha gjort klart för veckor sedan. Nu är jag klar iallafall men jag blir ändå aldrig riktigt nöjd.. Men den gär designen får förhoppningsvis stanna ett tag! 


Sminkbord

2013



Äntligen har jag fixat så att jag har ett fungerande sminkbord! Skrivbordet som jag använder är väldigt gammalt och jag har aldrig riktigt använt det. Spegeln köpte jag i lördags och nu är det bara lite belysning som fattas! Älskar det!

Ni får mobilbilder nu också då jag inte vet vart jag gjort av sladden till kameran så att jag kan ladda in på datorn...




Feb. 04, 2013

2013



Igårkväll började jag måla med akvarellfärg för första gången på jag vet inte hur länge! Jag hittade inte mina akvarell papper så fick köra på annat och det var inte lätt! Pappret blev blött mycket snabbare och det sög åt sig mer färg.. Men det var okej iallafall. Jag är inte klar med bilden nedan och vi får se om jag gör klart den eller inte för jag har väldigt svårt att avsluta saker jag börjat måla/rita på!

(Mobilbilder)



Klantigt värre

2013



 
 
Hej! Jag hade ju sagt att ni skulle få se bilder på sminkbordet idag men jag glömde helt bort det så jag lovar att det kommer upp imorgon! 
 
 Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har den vanliga ångesten som kommer krypande varje söndag... jag hatar att behöva gå upp tidigt på morgonen men imorgon får jag iallafall en liten sovmorgon eftersom att jag börjar halv 10.
 
Dagen har bestått av att ta se på film, målat och umgåtts med mitt knä till golfboll. Anledningen till att mitt knä just nu ser ut som en golfboll är helt enkelt att jag är ganska klantig ibland.. Jag skulle springa efter min lillebror och när jag skulle svänga inomhus så kan vi väll säga att det var lite halt på golvet.. Det slutade med att jag halvt sprang in i väggen och eftersom den inte fångade mig så landade jag iställert på golvet där jag slog i knä, höft och arm. Jag är inte så stolt över den här händelsen men jag bjuder på den ändå! Så igår va mitt knä typ dubbelt så stort som i vanliga fall och idag är det fortfarande svullet och jäkligt blått. Jag säger det bara, spring inte inomhus :p 


<3

2013



 


Bella Vita

2013



Isadora har kommit ut med en ny kollektion som heter Bella Vita och det är en serie med produkter med många ljusa pastellfärger och jag måste säga att jag älskar den! Jag skulle vilja ha produkterna från collaget; Eyebrow lifter, läppstiften och de 4 nagellacken. Vad tycker ni om serien Bella Vita? 


It was a while ago

2013



Bilder från barnkalaset vi hade förra veckan. 
 
Ja det var ett tag sedan jag bloggade men det har varit ganska mycket saker i i skolan osv. men nu är det förhoppningsvis lugnare!
Idag har haft sovmorgon, städat rummer och köpt en spegel till mitt sminkbord. Jag hade ett sminkbord för några år sedan men sen flyttade vi och sen dess har jag inte haft något. Men jag har längtat ihjäl mig och nu är det äntligen fixat! Ni får se bilder imorgon! :)