Lummelunda

2014Igår var familjen och några andra ute vid lummelundagrottan på en liten utflykt! Alla förutom jag gick ner i grottan då jag inte gillar tanken på att vara instängd och befinna mig i små utrymmen.. Så jag stannade ute och satt i solen så det gick ingen nöd på mig! 
 
Nu idag har jag också suttit ute ett tag men mest tid har jag lagt på min filmblogg som jag tänker starta upp igen. (Bara en blogg som rör film, det här kommer fortfarande vara min "riktiga" blogg!!). Jag skrev där ett tag förut men sen ran det ut i sanden.. Jag har saknat den så idag tog jag tag i det och inom kort kommer det börja komma upp inlägg där igen! 
 
 
 Åh va kul! Fast lite läskigt ja, jag avskyr små utrymmen också hehe. Har aldrig varit i lummelundagrottan även fast jag bott på Gotland i 3 år förut :/

Svar: Ja det var faktiskt första gången jag var där sedan dagis typ.. så det är nog ganska lätt att man missar det på 3 år! :)
Jennifer Smedberg


biggeros

http://biggeros.blogg.se

Fina bilder. Vissa har fobi för trånga utrymmen och en del har fobi för höjder. Du gjorde ett bra val att sitta och njuta i solen =)

Svar: Tack! Haha ja jag är nöjd över mitt val, bättre med sol än en kall grotta ju! ;)
Jennifer Smedberg


Junitjej

http://www.junitjejen.se

Dit skulle jag vilja åka någon gång.


Marie Bergman - Om livet på Cypern

http://mariebergman.se

Men åh vad fint!! =)


Julia

http://juliaoflund.se

Gud vilka härliga bilder! Gotland är så sjukt mysigt på sommaren.

Svar: Tack så mycket! Ja på sommaren Gotland faktiskt ganska bra! :)
Jennifer Smedberg DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?