Bondi beach

2014



Halva dagen idag har spenderats framför datorn och "Bondi Rescue". För ett tag sen så såg jag på det hela tiden och jag såg först igår att de kommit med säsong 9 som jag helt missat! Så idag har jag sätt igen alla avsnitt! 
 
Haha jag älskar verkligen den serien! Man får följa med livräddarna på Bondi beach i Australien och se vad som händer där.. Jag älskar nog programmet för att det är Australien, stranden, surfing och så skulle jag själv kunna tänka mig att jobba som livräddare på ett sånt ställe! 
 
 
 


Laxrecept

2014



 
 
Det bads om recept på laxen så självklart lägger jag upp det här! Det blir hur gott som helst och är väldigt enkelt att göra! 
 
På laxen hade vi: 
Olja
Citron peppar 
Och såsen som ni ser på bilden. Det behöver naturligtvis inte vara exakt den men den här är ganska söt och tropisk i smaken. Så om ni har någon annan i den stilen så går det utmärkt! 
 
Det här häller man bara på laxen och sedan in i ugnen, svårare är det inte! 
Till laxen stekte vi sparris i olja och flingsalt och kokade matvete med färsk basilika! 
 
 
 


Nytt från Forever21

2014



Här kommer det en liten bildbomb på vad det var i paketet från Forever 21 som ni önskat, det var även ett till linne och 2 halsband som jag glömde att ta kort på! 
 
Klänningen har smala axelband och har transparant tyg i ryggen.
 
Lös klänning i 2 lager och ryggen går ner en aning. 
Det var den här blåa tröjan som jag var väldigt osäker på när jag beställde, jag viste inte om jag gillar färgen ch mönstret och det vet jag fortfarande inte om jag gör.. Men jag älksar sidorna som är öppna till precis under armhålan! 
En perfekt klänning till sommaren! Den är väldigt luftig och öppen i ryggen! 


Förstört

2014



Efter och före
 
Förut idag var jag vid frisören för mitt hår var extremt slitet, det gick knappt att borsta det. Jag sa till frisören att hon fick ta så mycket som hon visade att hon ville ta, ca 8 cm och gud vad jag ångrar det nu! Ja det var slitet men som det är just nu så skulle jag hellre vilja ha mitt gamla hår tillbaka! Det är sjukt kort nu!! Haha jag har aldrig gråtit över mitt hår förut men gud vad jag har gjort det de senaste 2 timmarna! Tårarna vill inte sluta rinna och allt suger i princip just nu. Jag har aldrig varit rädd över att gå till frisören heller men efter det här tänker jag aldrig gå och klippa mig igen, de gångerna jag behöver göra det så kommer jag att göra det själv hemma. Mitt hår är enligt mig extremt fult just nu och jag känner mig sjukt obekväm i det, nu länktar jag bara tills det blir längre igen! 


Träningskläder

2014



 
På tal om träning så fick de här 2 shortsen följa med mig hem förra helgen! Jag köpte de svarta tajta för att ha under de oranga då dom är ganska genomskinliga och det funkar jättebra! 


Nu kör vi!

2014



 
Den här morgonen startas med träning! Jag vaknade vid halv 10 för att vara barnvakt men nu drog Jakob iväg till en kompis så då kan jag göra vad jag vill, vilket får blir träning! Jag hatar att gå på gym så därför kör jag övningar hemma istället som man inte behöver maskin till! Finns så sjukt många grymma klipp på youtube med övningar som man kan följa, det är det jag ska göra idag! 


Senaste spelade

2014



 
5 seconds of summer - Disconnected 
NONONO - Pumpin blood
Lorde - Team 
Journey - Don´t stop believin (Har sånt sug efter att se "Rock of age" så har seriöst lyssnat igenom alla låtar som är med där!) 
Veronica Maggio - Hela huset 
Vinsten - Luckiest girl 


Lax

2014



 
 
Jag dör matdöden! Ikväll åt vi lax, stekt sparris och matvete kokt med färskt basilika. Jag älskar sparris och färska kryddor så det kunde inte bli bättre en såhär! 


Nytt linne

2014



 
Förra helgen var jag på stan och då fick det här linnet följa med mig hem! Älskar att det är så luftigt och de små toffsarna! 


Vårkväll

2014



 
 
Fick precis veta att min klipptid är flyttad tills imorgon. Jag har inte klippt mig sen innan jul någon gång så det är extremt slitet, det känns som att hon kommer klippa av mig allt hår imorgon pga. av det. 
Men nu när klipptiden är borta idag så vet jag helt plötsligt inte vad jag ska göra.. Skulle vilja gå ut och fota äppelblommor men det blåser så sjukt mycket!  Kanske gör ett försök ändå..! 
 


Bra nyheter

2014



 
Igårkväll fick jag reda på att alla lektioner idag är inställda så det innebär att jag kunde vara hemma och ta sovmorgon idag, dock vaknade jag tjugo i 9... Nu har jag iallafall lång-ledigt tills på måndag då vi är lediga från skolan tor-fre. 
 
Inte nog med det så knackade det på dörren imorse och där stod posten med mitt paket från Forever21! Haha jag har haft haft det som julafton hela morgonen! Om ni är intresserade vad som finns i får ni säga till! Och Isabelle, det är ingen tull, eller jag åkte inte på någon iallfall! :) 


Rosor

2014



 
Kvällen har ägnats åt att baka en rabarberpaj till mamma och sedan så har jag sökt flera sommarjobb än de jag redan sökt. Tycker att det är svårt sjukt att få tag på ett jobb och det känns som att de flesta får sina genom exempel någon de känner. Hah om ni känner någon som behöver personal så är det bara att säga till! 


Mors dag

2014



 
3 bilder ifrån söndags då vi firade mors dag! Det var ingen som hann baka så det fick bli köpt men det funkar lika bra det! 


Glömde mobilen

2014



 
 
Nu är äntligen den här måndagen över och det är 2 skoldagar kvar till helg. Kvällen i skolan gick bra förutom en sak, nämligen mitt kassa minne! När vi skulle åka hem så sprang jag upp till skåpet för att hämta mina saker och sen var det inget mer med det, trodde jag. När vi kommer hem så kan jag inte  hitta mobilen och inser då att chansen att jag glömt kvar mobilen på skåpet är väldigt stor. Jag får tag på Linnea som fortfarande är kvar oh ja, hon bekräfftar att jag glömt mobilen på skåpet! Så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka och hämta den! Haha det är inte första gången det händet!!


Utställning

2014



 
Idag har det inte hänt mycket i skolan, vi hade besök av finskar och nu på eftermiddagen så har vi pyntat foajén för ikväll ska min klass ha utställning för våra familjer. Jag åkte bara hem nu en sväng och lämnade dator och allt i skolan därav bilderna från weheartit, ska bara äta och sen ska jag ta med mig Jakob och åka tillbaka till skolan. Dock börjar det inte fören halv 2 så vi får se vad som hittas på... kanske att vi går till en lekpark eller något sånt, det borde han tycka är roligt!


Ceasarsallad

2014



 
Så här såg min middag ut idag! Ceasarsallad eller nja, ceasarsallad + lite annat skulle jag vilja säga! Min sallad bestod utav; Sallad, gurka, avokado, grillad kyckling, krutonger, parmesanost, dressing och några räkor på kanten! Om jag fått skulle jag äta det här och kyckling varje dag!! 


Solnedgång

2014



 
Så här fint var det på kvällspromenaden igår! Älskar havet och älskar solnedgångar så det var en perfekt match! 


Djungelvrål

2014



 
Tack till den som uppfann djungelvrål!!! När det är varmt ute är allt jag vill ha lite salt och de kraven uppfyllger dom här små aporna! Haha ganska äckliga i början men precis vad jag vill ha! 


Grillad kyckling

2014



 
Något av det bästa enligt mig man kan äta på sommaren är grillad kyckling och en god sallad! Precis det åt vi igår och det var underbart! Hade jag fått bestämma hade jag ätit det alla dagar i veckan! 


Bara ben

2014





2 bilder ifrån i torsdags när Nationella var klara. Det var så himla varmt så verkan jag eller Felicia orkade inte röra oss hemåt så vi stannade i skolan.. Först satt vi på balkongen men när vi kokade ihjäl hittade vi en kortlek så vi flydde till caffis och satt där ett tag och spelade! Haha och halv 4 kom min lillebror med cykel och gav mig skjus hem! 

Nu är jag påväg till stan för art försöka hitta träningskläder! 


Värmeslag + plugg

2014



 
 Idag stannade jag hemma för att få en chans att plugga ifatt lite. Jag är den som har jättesvårt för att få något klokt gjort i skolan så idag har jag suttit och pluggat nästan hela dagen, 1 uppsatts är inskickad och den andra är snart klar. 
 
Och det är helt sjukt hur varmt det är idag. Jag satt till en början inne i mitt rum men sen blev det för varmt, närmare bestämt 28 grader så jag gick ut och satt mig i skuggan istället där det var 27. Det är ju också varmt men ute fläcktar det iallfall lite! 


Pesto

2014



 
Jag är återförenad med in gamla kärlek, pesto! Igår när vi grillade hamburgare så gjorde jag min lite annorlunda från det gammla vanlig med dressing. På min hambugare fanns det pesto, sallad, färsk basilika, soltorkade tomater och ost. Mycket godare en "vanlig" hambugare! 


Otroligt

2014



 


På min arm

2014



 
Jag hade alltid armband på mig för något år sedan men sen glömde jag bort det hela.. Men nu har jag upptäckt det igen och just nu är det dom här 3 armbanden som bryder min arm! 
 


Råd för att överleva

2014



Gissa vad?! Idag hade jag min sista mattelektion i mitt liv (förhoppningsvis)!!! Haha det var ett evigt tjat om matten men det är det mitt liv har bestått utav sen i måndags.. Men från och med fredag kommer ni aldrig mer läsa ordet matte på den här bloggen.. Om jag nu överlever NP och kan forstätta blogga över huvudtaget..
 
Min matte lärares tips för att klara NP imorogn var att vi skulle gå och lägga oss så tidigt som möjligt, typ efter kvällsmaten men helst innan och sedan äta så mycket vi bara kan till frukost, typ en hink med gröt.. Det var iallafall så jag tolkade det för hon ska att vi skulle göra det för att göra bra ifrån oss på provet.. Haha då behöver jag 10 hinkar med gröt och en hel limpa! 
 
På tal om mat så fick det här bli mitt fika efter skolan, en smoothie på yoghurt, mjölk, banan och hallon med lite kokos på toppen (Mest för att fotot skulle bli roligare..)!


Påväg hem till mig

2014



Igår la jag som sagt en order inne på Forever 21. Jag har aldirg beställt saker därifån så jag vet inte om de är bra kläder eller inte, har hört båda delarna. Men iallafall så är jag i stort behov av kläder till sommare och är man som jag en fattig student så är dom här priserna väldigt bra, typ H&M men nästan billigare! Nu håller jag bara tummarna för att jag gillar kläderna när jag får hem dem också! 

Forever 21

 Typ det jag beställde, det saknas något plagg jag inte kunde hitta inne på polyvore och som ni ser beställde jag bara överdelar!  Sen så ska klänningen i mitten uppe med öppen rygg vara vit och jag är jävligt tveksam över den blå tröjan med blommor på. Grejen är den att det är öppna sidor på den som jag vill ha, så jag ska försöka få den att funka! 


Klar för dagen

2014



 
Nu lägger jag matten på hyllan och kör en "YOLO" på provet i övermorgon.. Haha jag orkar inte bry mig längre och det för att det inte är värt stressen jag upplever. Det får gå som det går helt enkelt, lite kan jag iallafall! 
 
Nu ikväll har jag istället lagt en order inne på Forver 21 som jag redan längtar efter och nu så har jag bosatt mig framför TVn där Maria Wern visas, älskar dom filmerna! 
 


Ett nytt försök

2014



 
 
Nu gör jag ett nytt försök med matten, önska mig lycka till..! 


Typsnitt #2

2014



 
När man har tråkigt på lektionen så är det väldigt lätt att börja göra andra saker vilket hände idag som ni kanske ser på bilden ovan. För ett tag sedan upptäckte jag ju att man kan ladda ner typnitt och idag fick det bli ett gäng nya! Min favorit bland dom ovan är nog "Austie bost description". 
 
 


Jag klarar det inte

2014



Om 3 dagar är det nationella i matte och jag insåg ikväll att det kommer gå åt skogen. Det är en hel bok man ska kunna och jag är sämst på matte så jag får inte riktigt ihop hur jag ska kunna klara det. Så efter ett stort jävla psykbryt nu ikväll så tänker jag koppla bort allt som har med skolan att göra och krypa in i min lilla OTH värld. Förlåt men fy fan för matte! 
 
 


Kaos

2014



 
Första bilden visar vad jag bland annat gjorde igår. Jag köpte en ny byrå för några veckor sedan och den kom igår så då ägnade jag dagen åt att fixa på rummet. Jag städade, fyllde byrån med grejor och så passade jag på att städa den översta hyllan i garderoben som det var kaos på. Byrån köpte jag för att jag behöver en större låda att förvara mitt smink i så nu är allt oraganiserat. 
 
Den andra bilden visar vad jag gör just nu. Jag sitter på en fotolektion och vi har fått tillbaka våra bilder från framkallningen, nu ska de in i ett kompendium! 
 


Stranden

2014



Igår var det hur fint väder som helst så det blev premiär för stranden! När vi kom dit var det bara vi där med undantag för typ 2 andra.. Det kändes verkligen som sommmar fast det bara är maj, plus så var det 15 grader i vattnet!! Hur sjukt är inte det?! 
 
 


FREDAG

2014



Ja då var det fredag igen och jag har legat hemma i 2 dagar nu pga av yrsel och illamående, därav kass uppdatering. Så dom 2 senaste dagarna har spenderats åt OTH och nu ikväll blev det tacos och sedan sverigespelet.. Ungefär det jag orkar göra just nu. Imorgon hoppas jag på att vara helt återställd för då blir det stranden! 
 
 


Dagen

2014



Random bild.. 
 
Skolan har varit som alla andra dagar, har typ inte gjort något! Efter så drog jag och Felicia till stan där vi satt på Waynes och pratade ett tag, halv 4 tog hon bussen hem och jag mötte upp familjen då dom skulle på stan. Fick med mig en vit tröja hem vilket jag verkligen behövde! 
 


The freedom writers diary

2014



En bok vi läser just nu på engelskan, The freedom writers diary. Inte den bästa bok jag läst men ändå bra, det finns några fina historier i den så den rekommenderas 
 
Haha den här skoldagen! Vi började dagen med sovmorgon till 9 men jag var här redan klockan 8 så jag och Felicia satt och tog det lungt. Därefter har vi i stort sätt bara jobbad med våra reklamplanscher och där är min grupp lite splittrad. Vissa vill ha en liggande och vissa en stående, själv är jag för den stående varianten då jag tycker att det är snyggare och ser mer ut som en affisch. 


4 veckor kvar

2014



 
Idag konstaterade jag att det är 4 veckor kvar till skolavslutningn, alltså 31 dagar. 31 dagar, det är ju inget!! Då får vi tänka också att helg går bort så ca 21 skoldagar kvar, haha lyckorus i hela kroppen! Dock kan jag inte riktigt fatta det ännu.. det blev lite tydligare idag då sista engelska NP var gjort och vi lämnade tillbaka kursboken i journalistiken för att vi inte behöver den mer i år! Nu är det inte lång tid kvar, stå ut! 
 


Pannkakor

2014



 
Kvällsmaten ikväll bestod av pannkakor som jag i vanliga fall gillar men min matlust har varit på 0 sedan någon gång förra veckan, jag tror att det är min förkylningn som pratar!
 


Rosa blommor

2014



 
På mitt induviduella i skolan har jag foto och då ska vi ha fotat ett tema.. Jag har redan fotat ett annat men funderar på att ha de 4 bilderna ovan som plan B..Dock vet jag inte riktigt om det är ett tema, tema rosa? Tema blommor? Det återstå att se! 
 


Fint väder va?

2014




Underbart väder vi har idag va? Jag vaknade med regnet mot fönstret och allt jag hade velat var att få ligga kvar i sängen men nej. Mamma och dem skulle in till stan idag och jag hade sagt att jag skulle med så det var bara att pallra sig upp.. Ikväll tänker jag iallafall gräva ner mig själv i sängen få klart allt plugg. Ångestsöndag kallar jag det! 

Grillat med sparris

2014



 
Kvällens middag bestod ut av grillat kött, rotfrukter i ugn, sparris och sallad. Jag säger bara 2 ord: SOMMAR MAT! 
 


Himmelrike

2014



 
Idag efter besöket vid mommo och morfar åkte vi förbi Linds och mamma köpte blommor vilket jag inte klagar på för då har jag något att fota! Det börjar komma mer och mer "fina" växter ute nu och för mig som fotonörd så är det ett himmelrike! 


I'm off

2014




Efter sovmorgon till halv 12 är jag nu påväg till mommo och morfar! 

ELLE

2014



 
Med huvudvärk och illamående nu lagom till helgen så tänker jag lägga mig på soffan och dö med ELLE. Jag vet inte om det är pga av stressen eller att jag tillåter mig själv att slappna av nu på fredag som jag gör att jag mår som piss eller inte... Hoppas att det går över tills imorgon! 


Nytt smink

2014



 
 
För någon vecka sedan fick jag hem lite nytt smink från ELF och lite av det kan ni se ovan, beställde även lite penslar och ögonskuggor. Läpprodukterna älskar jag verkligen, hur underbara som helst!
 
ELF är ett väldigt billigt märke och jag tror att många är lite rädda för att köpa lite billigare smink för dom tror att det ska vara dåligare kvalitet på och ja, så kan det va i vissa fall men inte i det här. Första gången jag beställde här ifrån så hade jag absolut inga förväntnigar men oj vad förvånad jag blev när jag testade produkterna! Ögonskuggorna är väldigt pigmenterade, läppstiften håller och det finne en flytande eyeliner där som är den bästa jag någonsin provat! Jag har inte provat allt från deras sida men jag kan lugnt säga att vissa av produkterna är i klass med exemepl Isadora och maybelline! Båda tummarna upp för ELF! 
 
 


Min vanliga tur

2014



En sak jag jag gillar nu med våren är att det fortfarande är ljust ute klockan 8 på kvällen så jag sprang ut och fotade blommor lite snabbt. Tyvär så hade jag min vanliga otur då det blåste så att blommorna inte stod stilla.. bättre lycka nästa gång säger jag bara! 
 
 
 
 
 
 


4 bilder från en dag i skolan

2014



 
 


Mönstrade byxor

2014



Om jag får säga det själv så har det varit en väldigt bra dag! Vi hade bara en lektion och det var matte efter lunch vilket inte ängnades åt matteboken utan jag och Felicia gick och satte oss och gjorde typ inget istället. Men jag var i skolan redan vid halv 10 för jag och Anna skulle spela in vårat radioprogram om stress idag. Så det gjorde vi och sen så satte vi oss efter matten halv 2 och redigerade ända fram till klockan 4 och nu är programet klart! Så himla skönt och vi klarade deadlinen! Dessutom fick jag tillbaks betyg på min analys av ett nyhetsprogram och det fick ett B få vilket jag är jätte glad över! 
 
Nu ikväll har jag tagit tag i en av alla 1000 saker jag behöver göra och det är att skriva en text om Stig Dagermans  text "Att döda ett barn". Först trodde jag att texten skulle vara väldigt konstig och tråkig men nu har jag läst den så många gånger att jag börjat gilla den! Rekommenderas om ni vill läsa! 
 
Igår hade vi som sagt NP och då dagen i ära så hade jag dom mest bekväma byxorna jag kan hitta i min garderob! 
 


Mango, jordgubb och banan

2014



 
Smoothie är något som jag ofta dricker när jag kommer hem från skolan för då vill jag ha något som går snabbt och lätt att göra. Jag brukar oftast bara mixa naturell yoghurt med någon frukt/bär och den här gången blev det mango, banan och jordgubb! Haha hatar mango i vanliga fall men här i går det bra! 


Hoppas på godkänt

2014



Även fast jag vill ifrån den här ön så kan det faktiskt vara ganska fint ibland! 
 
Idag har jag haft NP i engelska hela dagen eller först var det skrivdelen mellan 8 och halv 10 och sen fick jag vänta till kvart i 2 för min grupp var sist på taldelen, en väldigt lång håla med andra ord. Men den gick faktiskt ganska snabbt, vi satt och halvsov i sofforna i biblan ett tag och sen gick vi och satte oss caffis ett tag också. Proven tog jag mig i alla fall igenom, jag gjorde så mycket jag kunde så jag hoppas att det blir godkänt! 


Övergivenhet

2014



Vi ska fotografera tema just nu och här ovan ser ni lite vad jag håller på med, jag försöker få fram det lite mörka och kansek inte så perfekta bilderna då mitt tema är övergivenhet i F-huset som ska rivas nu till sommaren. 
 
Stressen jag upplever just nu är något över det vanliga, jag har nog aldrig varit så stressad förut! Det är sjukt mycket i skolan just nu, bland annat nationella i engelska hela dagen imorgon. Det ironiska är att jag just nu håller på att göra ett radioprogram med Anna om just stress, lägligt eller vad? 


Beslutsångest

2014



Om jag hade söndagsångest i fredags kan ni ju bara gissa hur mycker ångest jag har idag när det nu är söndag.. Haha väldigt mycket! Dagen har bestått av sovmorgon till halv 12 och sedan har jag tittat klart på alla avsnitt av "The 100" som finns ute en så länge. Jag skrev ju om den serien i ett tidigare inlägg och då hade jag inte sätt så mycker men nu har jag sätt 7 avsnitt tror jag och gud vad bra den serien är! Rekommendras väldigt starkt! 
 
Nu ikväll har jag lite (mycket) plugg att ta tag i och det första är att välja ut bilder och redigera.. men det är där beslutsångesten kommer in i bilden. Jag har plockat ut ca 70 bilder och av dem så ska jag ha kvar kanske 30 stycken.. Haha för mig som har svårt att bestämma sig så är detta en mördröm! 
 
 
 
 


April favoriter

2014



 
  • Carte d'ors Oreo glass! Den här glassen upptäckte jag för någon månad sedan och den slår ut alla andra glasser stort!
  • Max Factor Miracle Touch Creamy blush i färgen 14 soft pink har varit en stor favorit bland sminket den här månaden. Dom dagar då jag inte riktigt orkat sminka mig har jag bara tagit den här, maskara och fixat ögonbrynen. Älskar "cream blush" för det ser så naturligt ut! 
  • En låt: Youngblood Hawke, "We come running". Den här låten hörde jag första gången när jag såg på serien "The 100" i den scenen den kom på var det ren lycka och personerna var så himla glada, så efter det förknippar jag den här låten med glädje så fort jag hör den. 
  • Viva la diva 3 in 1 concealer, dom dagarna då det är som mörkast under ögonen och rött runt näsan åker den här fram! När jag är riktigt blå under ögonen så tar jag först den röda färgen under fondation och sedan den beiga över dom 2. När jag inte har så stora ringar så tar jag oftast bara den beiga för att jämna ut lite och ljusa upp. 
  • Dove body milk i deep care. Kan vara den bästa hudkräm jag någonsin testat. Den här köpte jag för första gången förra sommaren då jag ville ha något som verkligen återfuktar huden och sedan dess har jag varit fast! Älskar den och om du smörjer in dig på morgonen så håller återfuktningen verkligen hela dagen utan att du blir det minsta torr! 
  • Min favorit serie den här månaden har Chicagp P.D. Jag älskar verkligen den här serien och varje avsnitt är riktigt bra! Haha jag räknar alltid dagarna tills nästa kommer ut!
  • Bik Boks flex jeans! Det här måste vara de bästa jeansen ever! Jag har nog 3 par svarta med hög midja varav ett par har jag klippt hål på knäna och alla par har använts flitigt den här månaden. De dagar det är varmt ute har jag rullat upp byxbenen en aning med vita converse till!
  • Färgat hår!! Håret på biden tillhör Evelina barry (youtuber) och hon nyligen färgat det lila/blått, det är lite blåare nu än på bilden. Jag har varit helt besatt av färgen på hennes hår och om jag hade haft blont hår hade jag nog utan tvekat färgat mitt hår så, eller i alla fall en dipdye i den färgen! 
Vad har ni haft för favoriter i april?
 


Blommor och Top model

2014



 
Jag älskar "färska"? blommor och önskar att jag var en sån person som kunde ha en blomma på rummet och faktiskt få den att öerleva, men nej. Det kan jag inte. Såfort jaf får en växt med blommor på så tar det max en månad innan den är helt död, haha jag fattar inte att det ska vara så svårt att ge den lite vatten någon gång ibland! Just nu har jag bara gröna växter på rummet men jag funderar på att göra ett nytt försök snart.. Jag vill ha blommor, det är ju så fint! 
 
På tal om något helt annat så såg jag nyss klart sista top model Sverige avsnittet och Feben vann vilket jag är mindre glad över då jag höll på Ellinor. Jag gillade Feben i början men sedan utvecklades hon till en person som jag inte riktigt tål, det enda intrycket jag får av henne är att hon tror att hon är så mycket bättre en alla andra och hon säger hela tiden att hon vill "det här" mycket mer en de andra deltagarna, vilket jag tycker är fel för alla vill det minst lika mycket som hon. Så att hon vann är jag inte så glad över..! 


2 nya

2014



Om ni har följt mig ett tag så vet ni att jag är lite av en serienörd, ja helt beroende av serier. Just nu håller jag på att ser Chicago fire och Chicago PD men eftersom att det bara kommer ut ett avsnitt i veckan från varje serie så räker inte det riktigt till för min del. Så i förrgår satte jag mig och letade upp 2 serier till som jag kan kolla på och då hittade jag "The 100" och "Star-Crossed". Dom här 2 serierna är ganska nya så det finns inte så många avsnitt ute av varje men det gör inget för när jag sätt igen dom så har jag i alla fall 4 serier i veckan att se på, det borde räcka! 
 
Jag har sätt några avsnitt av varje och tycker än så länge att dom är bra, jag hoppas att det håller i sig! 
 
The 100
Star-crossed
 
 


Lite smått panikslagen

2014



 
Jag älskar stilen Nissan har när hon ska ta sig ner från skåpen.. Haha hon försöker kana ner sådär så långt som möjligt innan hon inser att hon måste hoppa..! 
 
Och på tal om djur så kan jag berätta att jag är absolut livrädd för grodor och paddor, det är nästan löjligt hur rädd jag är för dem. Nu är det så att förra våren så byggde mamma en damm i trädgården och nu den här våren hittade vi 2 fullvuxna grodor i den, väldigt ovälkommna enligt mig. Jag har hela tiden tänkt "Tänk om det kommer grodor hit nu pga. vatten, då dör jag" och nu har min mardröm slått in. Dock så har det gått ett tag nu utan att jag sätt dom så jag fick ett litet hopp om att dom kanske flyttat.. Tills förra veckan då jag upptäckte typ 1 miljon små svarta prickar på botten av dammen. Jag och mamma kom fram till att det inte behöver vara grodyngel, att det nog bara är något från någon växt eller liknande men den idéen sprack kanska snabbt. Nu har nämligen dom där små prickarna fått svans och dom simmar glatt omkring i dammen, med andra ord en miljon grodyngel och jag är officiellt död. 
 
Mamma har nu fått ett råd av mig, antingen ser hon till att få upp alla de där grodynglena ur dammen eller så ska jag personligen tömma varenda kvadratcentimeter av dammen på vatten när hon sover.. Vi får se vad hon väljer! 


Hemgjord pizza

2014



Idag går jag runt med söndagsångest för nu har vi varit lediga i 2 dagar och då är kroppen inställd på att det är skola imorgon, men det är det som tur inte för det är bara fredag! Idag har jag i alla fall varit barnvakt men Jakob har haft kompis hela dagen så jag har i princip kunnat legat i sängen hela dagen utan att lyfta ett finger. Tror jag kom upp ordentligt runt klockan 3 med undantag för dom gånger jag var uppe och gav honom frukost och lunch. Haha bra dag! 
 
Den här fredagen blir det hemgjord pizza till kvällsmat och på min del ligger det tomatsås, ost, soltorkade tomater och hemodlad basilika och organo! 
 
 


Valborg

2014



 
 
Ett gäng bilder från igår då det var valborg och självklart försvann värmen lagom till den dagen, eller i alla fall nästan. Det var inte så kallt men det var mulet och så duggregnade det lite! 
 


senaste spelade

2014



 
Guns N' roses - Paradise City 
Lana Del Rey - Summertime sadness 
Vance Joy - Riptide
Youngblood Hawke - We come running
Matt Corby - Brother 
Kid ink - Show me