Långfredagen

2013



 


Idag står jag i köket..

2013



 
Idag fick jag ett ryck och bestämde att jag skulle baka biskvier. Jag sitter just nu och väntar på att andra plåten med bottnar ska bli färdiga i ugnen och därefter är det bara 2 kvar som ska in... Hatar all väntetid som kommer på köptet med att baka biskvier! 


Katten gillar växter

2013



Jag skrev ett inlägg om min katt Nissan tidigare idag och tänkte bara passa på att dela med mig av ett litet klipp. Jag satt i TV- rummet när jag hörde konstiga ljud från köket och när jag kommer dit är katten i full färd med att äta upp blomman. Tyvär fick jag bara med slutet på hennes måltid för hon slutade nästan direkt när jag kom in rummet. 
 


Beastly

2013



 
 
Jag har tipsat om filmen Beastly på min gammla blogg men det skadar inte att göra det här också! Jag såg filmen förut idag och jag gillade den precis lika mycket som första gången jag såg den. Filmen handlar om allt som rör saker runt insidan räknas, man ska inte gå efter utseende osv. Jag har väldigt svårt att förklara vad den handlar om men jag tycker definitivt att ni ska se den! 


Fotoprojekt

2013



 
Ikväll har jag suttit framför vattenkranen och försökt att fotografera vattendroppar och jag kan ju inte påstå att det gick så jätte bra.. Men jag är nöjd med tanke på att det var min första gång och jag är ganska seg när det kommer till att lära sig saker inom foto. Bilden ovan är bara en av många men tänkte visa fler någan annan dag när jag redigerat dem! 


Arg katt och ansiktsuttryck

2013



 
Så här sur kan man se ut när man inte får något kattgodis!
Haha jag skulle ge Nissan kattgodis förut och hon fick några bitar men när det var dags att ta bort påsen så vart hon sur och bilden ovan visar hennes vackra ansiktsuttryck! 


Jordgubbar

2013



 
 
Idag åt jag den godaste frukosten på länge och det var jorgubbar i yoghurten! När vi var i mataffären så sålde dem extra billiga jordgubbar så vi passade på att köpa några och det ångrar jag inte att vi gjorde. Det luktar och smakar sommar villket gör att jag längtar ännu mera efter värmen!


Bebis

2013



 
Jag är inne i någon period just nu då jag inte vill släppa kameran med blicken och tar helst med den överallt! Som ni kanske förstår av bilderna ovan så åkde den med även till Ica Maxi... Jag tog egentligen inte med den för att fota utan bara för att ha den där. Man vet ju inte, det kan ju komma något intressant i gångarna mellan osten eller i mjölkdisken.. 


Uppe med tuppen

2013



God morgon! Idag förvånade jag mig själv ännu en gång med att gå upp klockan 8! Just nu sitter jag i bilen mot återvinningen och Ica maxi och efter det ska huset städas när vi kommer hem.

Det är underbart väder ute så när städningen är klar vill jag gå ut!!



PLL

2013



Rummet är nu rent och fint och det firar jag med tända ljus och Pretty little liars säsong ett! Jag älskar den serien!



Some pictures

2013



Idag har jag fått lovets första "riktiga" sovmorgon och jag planerar på att da det lungt hela dagen och städa rummet. Jag ska kanske träna lite ikväll också, vi för se! Bilderna ovan är från Weheartit.com 


Top Model, vem vinner?

2013



Sitter just nu och se på finalen av Top Model sverige och jag gåller på Shams, hon har varit min favorit sen början så jag är glad att hon är kvar! Vem håller ni på, Shams eller Josefin? 


Firat klart

2013



 
 
 
Nu har vi firat klart Alexander och ovan ser ni tårtan jag lyckades slänga ihop! Jag skulle försöka färga bokstäverna röda men det slutade med att allt blev rosa... Men det gick bra endå! 

 


Svartvitt

2013



 
 


I väntan

2013



Idag har jag planerat att hinna med många saker! Ikväll så kommer mommo, morfar och farmor och firar Alexander och innan det skulle jag vilja städ rummet och gå ut i skogen och krypa runt och leta roliga saker att fotografera. Jag har också ett litet fotoprojekt på gång som jag hoppas att jag kan genomföra ikväll!

En bild på mig när jag hänger med katten och hönan som ni ser nere i hörnet!



Tårta

2013



Ikväll har jag lagt ihop en tårta tills imorgon då min lillebror fyller 13 år! Jag har bara lagt ihop en prinsesstårta en gång förut och då gick det inte bra! Bottnarna gick sönder och marsipanen sprack när jag la på den.. Men den här gången gick det faktiskt bra! Hela bottnar och inga sprickor!



Some new stuff

2013



 
Jeansväst från H&M 249 kr. Jag har letat efter en jeansväst ett tag nu och jag gillade den här. Jag är fortfarande  lite osäker på storleken men jag tror att det blir bra!
Ögonskugga från Isadora, nr 85 / Ansiktskräm från Garnier / Nagellack från Depend nr 309 och 080. 
(Nagellacket ser rött ut på bild men det är mer rosa/korall färgat!)
 
 
Kjol från H&M, 199kr. Det var inte bara västen jag letat ett tag efter utan också en längre kjol. Jag har letet efter en sån som på bilden (bilden är tagen från H&M) sen förra sommaren och nu äntligen är den min! :) 
 


Design

2013



Nu har jag suttit i några timmar och gjort mitt bästa för att få ihop en bloggdesign och jag är hyfsat nöjd. Det är som vanligt lite små fix kvar att göra som exempel typsnitt och länkar. Jag är inte heller helt säker på headern och skulle kunna tänka mig lite andra bilder i den.. Jag får se vad jag hittar på! 
 
Designen är fått från Amandahs blogg men sen har jag bytt färger osv. Hennes blogg hittar ni ovanför headern under "design by"! 


Fjädrar

2013



 
Idag är det lördag som ni kanske redan vet och det innebär sovmorgon! Men min sovmorgon varade inte länge utan jag vaknade klockan 6 och undrade varför mitt alarm inte ringde, efter någon minut slog det mig att jag faktiskt va ledig med efter det var det svårt att somna om! Jag lyckades tillslut men vaknade halv 10 igen och då gav jag upp. Sen så har jag varit på stan med mamma en snabbis och jag hitta lite kläder jag letat länge efter. Om det inte kommer upp ett inlägg med bilder på det senare ikväll så kommer det imorgon! :) 


Kvällen

2013



Gissa vad! Det är äntligen påsklov!!! :) Inget plugg, inga tidiga morgonar och inga kalla promenader till bussen kl 7 på morgonen. Så otroligt skönt! Mina mål för lovet är att städa rummet, fira påsk, göra en ny blogg design och njuta! 


Räddad

2013



När ja började plugga förut idag så hittade jag inte ett papper med dom viktigaste anteckningarna på och ni som pluggar kan nog förstå paniken jag fick för jag vet att jag inte skulle klara provet utan det pappret!
Så jag fick kämpa på utan det och nu när jag är färdig med pluggandet så hittar jag det!? Haha jag har nog aldrig blivit så arg och lättad på samma gång över att hitta ett vanligt A4 papper med lite anteckningar på!



Food

2013





Ledig dag

2013



Hej! Om ni ser på bilden ovan så förstår ni nog vad min dag består av.. Vi har studiedag så jag spenderar hela dagen i sängen med alla skolböcker för imorgon hr vi två prov :S  Det enda som är bra är att vi slutat ca halvt 1 och efter det är det påsklov!


Lite nytt

2013



Jag sa ju att jag va på stan förra veckan och köpte lite saker som beövdes! När jag kom hem så fotade jag sakerna och det var roligt att ta tag i kameran igen då jag inte fotat på ett tag. Jag hittar inget intresant att fota ute den här årstiden men såfort våren kommer igång lite mer så blir det att gå ut och leta redan på saker att fotografera. 
Så med det här inlägget tänkte jag visa vad jag fick med mig hem! 
 
Mitt puder var nästan helt slut så tänkte att det var lika bra att köpa ett nytt! Innan så hade jag Isadora Anti shine powder men eftersom att min hy har blivit så torr så funkade inte det så bra längre. Så den här gången provade jag Isadora velvet touch powder och det funkar mycket bättre för min hy. Jag gillar isadoras puder för att de är lätta att hitta i ljusare nyanser som är bra för mig med som är blek. Det kostar ca 120kr. 
 
Jag har aldrig gillat torr-shampoo och det har gjort att jag inte använt det på evigheter men eftersom många har pratat om att batiste´s ska vara bra så bestämde jag mig för att prova det och ge hela grejen en ny chans! Jag har inte hunnit prova det ännu men om ni är intresserade så kan jag skriva om vad jag tycker om den senare! Kostar ca 70 kr! 
 
Finns inte så mycket att säga om den här produkten mer en att jag älskar den! Läppbalsamet ger lite färg, glans och återfukar mina läppar jätte bra. Två tummer upp! 


Varje gång

2013



 
Varje gång jag försökt göra ett inlägg i helgen så har internet försvunnit, jag kan inte förstå det! Jag gillar verkligen inte vårat internet.. 
Helgen i övrigt har varit bra, de flesta tankarna går till det kommande påsklovet som närmar sig mer och mer. Man tycker kanske att man inte borde se fram emot det så mycket eftersom att det var sportlov för bara 3 veckor sedan men i min värld känns det som 3 månader. Så ja, det ska bli skönt med lov igen! Ser ni fram emot det? 
 


Köpa eller inte köpa

2013



Idag efter skolan så gick jag på stan en sväng för att införskaffa lite smågrejor (visar imorgon). När jag var inne på H&M så såg jag en jeans-väst och eftersom att jag velat ha en ett tag nu så provade jag den. Nu står jag bara inför frågan: ska jag köpa eller inte!?



Blandat

2013



Hej!
Jag tänkte göra en liten snabb uppdatering eftersom att det har varit lite tomt här på sistone! Jag håller på med en ny blogg-design men som vanligt så blir jag lite halvt gråhårig bara jag tänker på det :s Får hoppas på att jag blir klar snart!

Övrigt så är jag lite halvt förkyld och är äckligt trött. Jag tror att jag stängde av mitt alarm i sömnen i nättras så jag försov mig i en halvtimme.. Inte bra då jag oftast är seg på morgonen!

Jag bloggar från mobil så lite mobilbilder från gårdagens tid i skolan!



Bakning + en hög med bilder

2013



Jag nämnde tidigare att jag bakade idag så ovan ser ni bilder från det! Jag bakade kolakakor, syltkakor och rocky road muffins. Allt tog runt 3-4 timmar att baka och jag är nöjd med resultatet förutom att jag råkade bränna  en plåt med kolakakor :S


Ledig dag

2013



Hejsan!
Idag behövde vi inte gå till skolan så jag har varit hemma och vikt tvätt, bakat och cyklat till mataffären med lillebror för att handlat. Mycket mer en så har jag inte gjort och kväll planerar jag att se film! FIlmtips? 


Träning

2013



Bilder från http://weheartit.com/jenni_S 
 
Hejsan! Tuffaste dagen på veckan är avklarad och det firar jag med lite bilder från weheartit där jag nu har "heartat" över 1700 bilder! :) Man kan ju inte annat än att älska den sidan! 
 
Ikväll har jag fullt schema då jag ska städa lite, träna, plugga och så på Maria & Mindy - Best friends forever. Jag kan bli lite smått galen när jag ser det programet för jag förstår verkligen inte hur de tänker ibland..Men lite halvt underhålladne är et iallfall! Vad hittar ni på ikväll?
 


hemma

2013



Igår eftermiddag kom vi hem från Fårö och som jag sätt fram emot det! Vi var bara på Fårö för 2 nätter men jag är ingen person som trivs i att sitta inne i en stuga mitt ute i ingenstans! Jag trivs bättre där det finns lite liv och rörelse.. Haha efter 2 dagar där ute vart jag till och med glad över att se Ica Maxi igen!! 


Frukost

2013



Jag sitter just nu ute i en liten stuga på fårö och har tråkigt.. Ångrar lite halvt att jag inte stannade hemma istället ! Jag fick iallafall sovmorgon villket jag är glad över och jag har nyss ätit frukost och ska snart gå ut till de andra och se va de gör.. Jag tror att de åker pulka. :) Vad gör ni idag?


Imagine Dragons

2013



 
 
Hej! Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi åker! Jag kommer fortsätta blogga från mobilden hela helgen!