Dag 9: ett citat jag gillar

2013



Okej idag handlar det om citat och ord. Jag har inget citat som jag är "beroende" av och går och använder/tänker på 24/7 men jag har ett bar jag gillar! Utav dem jag kommer dela med mig av så är de flesta från One Tree Hill.. Jag gillar dem för att de har en stor betydelse för serien och självklart för att jag blir påmind om hur underbar serien är! Jag har inte så mycket mer att säga.. Så här är några av alla citat jag gillar: 
 
Alla bilder är från We<3it 


Vad jag beställde från Tikei

2013



 
 
 
Igår så sa jag ju att jag fått paket från tikei.se och nu tänkte jag visa vad som fanns i! Jag beställde hem ett test paket där man själv väljer ut villka produket man vill prova. Istället för att beställa hem stora burkar direkt så tycker jag att det är jätte bra att man kan få beställa hem små tester först så att man kan testa färg osv. Så jag beställde ögonskuggor, foundation, concealer m.m. Jag har hunnit testa ögonskuggora på armen och jag älskar dem! Jag hade inte förväntat mig att dom skulle vara så pigmenterade som dom faktiskt är + att dom har ett fint skimmer i sig. Tummen upp! 


Födelsedag

2013



Idag fyller min lillebror 8 år och det har vi firat med tårta (äklickt) och nu ikäll har vi haft pizza mys framför Pelle svanslös på TV. Vi gick upp lite över 7 imorse och sjöng men jag gick och la mig igen efter det.. sov till kl 12 tror jag :) Skönt! Vad har ni gjort idag?


Dag 8: min favorit hårprodukt

2013



Eftersom det inte blev någon "dagens utmaning" igår så blir det istället 2 idag!
 
Andra utmaningen för idag är: Min favorit hårprodukt och jag tänkte visa er mina 2 produkter som jag älskar! 
 
Orofluido- En olja som gör håret mjuk, ger glans och och är bra om det är ostyrigt. Det bästa med den är oljan är att den luktar vanilj och inte gör håret fett. Jag har bara 3 ord, jag älskar den! Den kostar ca 229 på lyko.se men min kommer från frisören! 
 
Schwarzkopf, gliss hair repair- Jag använder den här när håret är svårt att borsta ut eller om det är ostyrigt. Det är väldigt bra om håret känst torrt med mera.. Jag vet inte vad jag ska säga mer men jag älskar den här produkten också! Jag vet inte vad den kostar men runt 60 kanske? 


Barnkalas

2013



 
Förberedelserna är i full fart för min lillebros barnkalas! Han fyller år imorgon men vi tänkte fira med hans kompisar ikväll. Så nu lagas det mat och planeras inför lekar! Vi får hoppas på att det går bra!! :)


Paket från tikei

2013



I onsdags så gjorde jag en liten beställning från Tikei.se där dom säljer mineral smink. Jag fick mitt paket i brevlådan idag så tummen upp för snabb leverans! Ni får se vad paketet innehåller imorgon! :)


Dag 7: I min väska

2013



Som rubriken lyder så är dagens utmaning att visa vad jag har i min väska och jag tänkte prova på en sak som jag aldrig testar förut... Nämligen att visa i ett filmklipp istället för i bilder! Jag tyckte inte att det var några roliga saker att fota så jag filmade allt istället.. Det är första gången jag gjorde ett filmklipp så det är helt oredigerat och jag vet inte om sakerna är i fokus... Haha bättre en inget! Och jag hatar att vara med på film så det är bara mina händer och armar som kommer synas, det är inte häller något ljud! 
 
 
Jag hoppas att ni ser vad det är för saker.. Det enda jag har i min väska är typ skolgrejor och småsaker... 


Bäst

2013



Bilder från we<3it
 
Ja om ni inte redan har insett det så älskar jag Weheartit.com! Det finns så sjukt mycket fina och inspirerande bilder där! Jag är inne flera gånger om dagen och det gör det inte bättre då det finns en App.. Om jag får en minut över i skolan så går jag direkt in och kollar på We<3it! Jag är beroende!! Om ni inte har varit inne där någon gång så gå in och kolla! Jag heter jenni_S där! 
Det känns som jag har skrivit ett exakt likadant inlägg en gång förut...! Har jag gjort det?!?


Min dag

2013



Hej! Idag var jag hemma från skolan, har så fruktansvärt ont i huvudet.. Inte roligt! Så idag har det inte hänt något roligt, jag har sovit och pluggat. Tänkte också säga att det inte kommer upp något dagens utmanings inägg idag då jag inte orkar gå upp och fota bilder till det. Det får bli 2 imorgon istället! 


Dag 6: Något jag vill mer en något annat

2013



Hej! Egentligen är "något jag vill mer en något annat" dag 10's utmaning men jag flyttar den hit och lägger dag 6 på 10an istället.. Hoppas att det går bra! 
 
Bilder från we<3it.com
 
De röda prickarna på kartan är några av alla platser jag vill besöka i USA. Jag vill även besöka platser längre upp men det skulle inte funka att åka på en road trip och man skulle sicksacka sig fram! 
 
Som ni kanske förstår av bildrubriken så vill jag åka på en road trip genom USA. Att bila genom USA och se massor av ställen är den sak som ligger högst upp på min önkselista och därför tyckte jag att det passade bra in till dagens utmaning, något jag vill mer en något annat! (säger man så!?) Jag tror att det är fler än jag som har samma dröm! Jag menar, fatta vad härligt att bara få sätta sig i en bil i New York och det enda målet är att ta sig till Kalifornien! Man kan själv välja vart man vill stanna och titta mer och man kan välja hur länge man vill stanna på platsen man är på! DRÖM! 
Är det någon av er som vill åka på road trip genom USA? Villka ställen/städer skulle ni vilja se där? 


Dag 5: mitt favorit smink

2013



Det var egentligen tänkt att det här inlägget skulle komma upp igår men efter top model när jag skulle ladda upp det hade internet försvunnit!? Men nu funkar det iallfall! :)
 
Dag 5 av utmaningen är alltså mitt favorit smink! Jag gillar smink och är en sån person som kan sitta framför spegeln och leka och testa nya sminkningar i evigheter. Därför tänkte jag nu presentera mina favorit produkter inom smink! 
 
 
Lumene eyeshadow primer - Jag har använt den här primern till ögonen i ca 2 månader nu och jag älskar den! Den är mjuk och lättarbetad och den framhäver färgen i ögonskuggan. Det bästa är att ögonskuggan sitter hela dagen utan att den försvinner helt plötsligt! Den kostar 109kr och även fast det ser ut att va väldigt lite så räker den länge! 
 
 
L'oréal Paris Superliner Gel Intenza - Jag fick den här gel eyelinern i julklapp och den är underbar, den är vattenfast och sitter hela dagen! Jag använder vanligtvis inte den till vardag utan till lite mer speciella tillfällen. :) Den kostar ca 125kr! 
 
 
Max Factor Colour Elixir Lipstick, 715 - Jag använder inte läppstift så ofta men om jag gör det så är det den här jag väljer. Det jag gillar med den är den klara röda färgen och till skillnad från vissa andra läppstift så är den här vårdande mot läpparna! Den sitter länge på läpparna också! Ca 125 kr på Kicks! 


Top Model Sverige och Nashville

2013



 
 
Idag är det tv-måndag och det är tv3 som står för underhållningen. 20.00 är den Nashville typ nu och direkt efter det så är det säsongsstart för top model Sverige! Jag har höga förväntnignar på top model då det var lite halv tråkigt förra året.. Och vad det gäller Nashville så hade jag höga förväntnigar men jag vart besviken! Det får en andra chans nu ikväll! 
 


Here we go again

2013



 
Hej! Måndag idag och det innebär ännu en ny skolvecka.. Idag fick vi information om inriktningar till årskurs 2. Som ni kanske vet så går jag först året på samhällslinjen och nu är det snart dags för oss att välja inriktning till 2an, i mitt fall så kan jag välja mellan; Media, beteendevetenskap och extra samhälle. Jag har jätte svårt att bestämma mig om jag ska gå media eller beteende och informationen idag gjorde det inte lättare precis! Det får bli att fundera vidare! 


Dag 4: favorit film/serie

2013



Desperate housewives / Vampire Diaries / OTH / OC / Gossip girl
 

Den här dagens utmaning kan nog vara den svåraste utav dem alla! Jag är en film/serie nörd och har jätte svårt att välja vilka som är mina favoriter av allat jag kollat på.. därför tänker jag göra på mitt lilla egna sätt och bomba er med filmer och serier! 
 
På bilden ovan ser ni dom serier jag har hemma och jag älskar allihop men OTH ligger extra varmt om hjärtat! 2 andra serier som jag älskar lika mycket men inte har köpt är Pretty little liars och Hart of dixie. Jag skulle vilja säga att alla serier är ganska lika fast med helt olika berättelser med dom har en sak gemensamt, börjar du se så är du fast sen!  
 
 
Nu tänkte jag visa ett par filmer jag gillar... (säger det redan nu, förlåt för långt inlägg..) 
 
Step up revolution / Footloose 2011 / Step up 2 / Center stage Turn it up
 
 En av alla film typer jag gillar är såna som innehåller dans! På bilderna ovan ser ni 4 av väldigt många som jag gillar och jag rekommenderar att ni ser alla! :P Nedan är en trailer till Footloose! 
 
 
LOL / Mean girls 2 / The last song / The lucky one / A cinderella story: Once upon a song
 
Jag älsakr också alla typiska "tjej" filmer och sånt finns det mycket av.. ovan är 5 stycken som jag kom att tänka på just nu men det finns tusentals flera som jag gillar. Utöver "tjej" filmer så gillar jag också alla filmer som disney har visat och då syftar jag på Hige school musical, camp rock osv. 
 
 
Abduction / Rock of ages / Alla twilight filmer / The hunger games
 
Nästa "kategori" är lite blandad... Jag har med den för att visa att jag gillar de flesta filmerna och det behöver inte vara enbart "tjej" filmer! Tänkte inte skriva så mycket mer här så det får bli en till trailer: 
 
 
Soul surfer / Blue crush 2
 
Sist men inte minst så älskar jag filmer som dom surfar i! Jag tror att jag gillar dem dels för att jag själv skulle vilja kunna surfa och för den där speciella känslan man får när man tittar på dem. Allt känns så fritt i filmerna och jag bilr glad av att se på dem.. Obeskrivligt! 
 
 
 
 
Förlåt för långt inlägg men jag var tvungen! :P


Detaljer

2013



Skor som jag hade när jag var liten / Drömfångare från Hige Chaparral / Ringhållare från Glitter och parfym från Ralph Lauren / Dagbok från akademibokhandeln och Elsas hemlighet kan man hitta i de flesta bokaffärerna / Ljus från Rusta
 

Jag städade rummer igår och passade på att ta lite biler på olika detaljer när det ändå var rent! Jag gillar att fixa runt i rummet och för tillfället så håller jag på att leta efter en spegel så att jag kan fixa iordning mitt efterlängtade sminkbord! Jag letar också efter en tapet så att jag fixa en fondvägg i mitt just nu vita rum. :)


Detail

2013





Dag 3: min kamera

2013



Bilderna är tagna med mobil...  Jag tror ni ser villken kamera som är nikon och villken som är en canon! 
 

Hej! Dag 3 av utmaningen handlar om min kamera. Jag har 2 stycken och den nyaste är en canon EOS 60d och det är också den som jag använder just nu, jag använder den tillsammans med standarobjektivet man får med när man köper kamerahuset. Den andra kameran jag har är den första systemkameran jag ägde och det är en Nikon D3000, på den har jag ett 18-270mm objektiv. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga om dem men om ni har frågor är det bara att kommentera! Jag kan iallafall säga att jag är väldigt nöjd med canon kameran och ångrar inte att jag valde den! 


Bowling och bowlingskor!

2013



Förra helgen var jag med familjen och bowlade. Det var sjukt länge sedan jag gjorde det och jag har aldrig varit något proffs på bowling så jag är glad att jag ens fick iväg klotet åt rätt håll! :) Och när jag ändå är inne på ämnet bowling så måste jag bara få ta upp hur sjukt fula bowlingskor är och jag tror att många håller med mig på den biten! Jag menar.. skulle man inte kunna lägga ner lite mer tid på att få fram en snyggare och bekvämare sko?! Haha vad tycker ni om bowlingskorna?


Här ska det egentligen vara en rubrik...

2013



Frukost/lunch
 

Obeskrivligt skönt med helg! Vi slutade ca halv 11 idag (11 i vanliga fall) och när jag kom hem så slutade det med att jag somnade på soffan... Imorgon står det städning, plugg, bloggdesign och kanske bakning på schemat. + sovmorgon såklart! Vad ska ni gör i helgen?
 
Tänkte också meddela att att jag forstätter med 15 dagars utmaningen imorgon! Får hoppas att det går bättre den här gången!  
 
 
 


nu menar jag allvar

2013



Ja i förra inlägget berättade jag ju att jag skulle komma igång och blogga igen! Ni ser ju hur det gick med det beslutet... haha! Den här gången var det inte brist på tid eller annat utan nu var det så att datorn som jag har alla mina bidler på gick sönder lite halvt.. Med andra ord så kunde jag inte få tag på bilder! Men nu är det fixat och jag är tillbaks! :) 
 
Bilder från we<3it 
http://weheartit.com/jenni_S
 

 


Uppehåll

2013



Hej! Som ni kanske sätt så har jag haft ett litet "upphåll" i bloggandet.. Jag vet inte riktigt varför jag inte bloggat, jag har haft saker att skriva om men det har helt enkelt inte blivit av! Men nu hoppas jag att jag kommer igång med det igen!

Just nu sitter jag i skolan och jobbat lite matte.. Vi hade sovmorgon till halv 10 och vi slutar runt kl 2, jag gillar vårat schema! När jag kommer hem så ska jag vara barnvakt och fixa klart det sista på designen till bloggen! Vad ska ni göra idag?



Fixar lite...

2013



Jag håller på att byta ut designen så håll ut! 


Dag 2 (försenad) - favorit klädesplagg

2013



 
Dag 2 av utmaningen är att visa mitt favorit klädesplagg! Jag kunde inte bestämma mig mellan 2 par byxor så jag visar båda!
 
(Bilden är tagen med mobil!)
 
 
Dom förta byxorna är ett par tights med döskallar på! Dom är ganska nya och jag har bara hunnit använda dem 1 gång men jag gilar dom då de är lite annorlunda! :) Dom kommer från Lindex och kostar 200kr.
 
De andra byxorn är ett par varta jeans med hög midja! Det finns inte så mycket att skriva om dom.. det är bara ett par vanliga jeans! De kommer från BikBok och kostar 499kr.
 
Enligt mig är det ett ganska tråkigt val av favorit kläder men jag kunde inte komma på något annat och det är dom här klädesplaggen jag gillar att ha på mig mest i min garderob.
 


Fireworks

2013



Jag var så sjukt taggad på att fota fyrverkerier igår eftersom att det gick åt skogen året innan det. Men den här gången ville inte vädret vara på min sida istället. Det var hyfsat molnfritt men det var helt sjukt vad det skulle blåsa! Haha, jag stog och klamrade mig fast vid stativet dels för att det inte skulle flyga iväg och dels för att jag skulle stå kvar. Och ni kan ju själva tänka er i vilket resultat det slutar i... ett gungande stativ = dåligare bilder! Men jag är iallafall glad att jag lyckades få något kort där fyrverkeriet är med i bild och inte utanför.. :P Nästa nyårsafton vill jag ha vindstilla!


Dag 1 - om mig

2013



Ja då var det dags för dag 1 av utmaningen! Dag 1 är om mig själv typ fakta, mitt första inlägg här på bloggen var också om mig själv så för vissa kanske det blir en uppretning men jag tänkte att de nya läsarna kanske också vill veta lite om mig! :)
 
Jag heter jennifer, är 16 år och bor på Gotland som ni kan se i min profil!
Jag går första året med samhälle på gymnasiet men har inte valt inriktning ännu, det står mellan media och beteende.
I framtiden skulle jag vilja jobba med foto eller barn.
Jag älskar att fota och gör det med min Canon EOS 60d, jag kommer skriva mer om på dag nr 3 av utmaningen! Förutom att fotografera så älskar jag att se på film/tv-serier och jag skulle nog kunna kalla mig själv lite av en film nörd! :P Till exempel är jag besatt utav One Tree Hill och Gossip girl..
Jag är livrädd för grodor och spindlar! Spindlar och jag dock bara varit rädd för i ca lite mer en ett halvt hår.
 
Eftersom jag inte riktigt vet vad jaf ska skriva så kör jag på 20 snabb frågor också!
 

1. Hund eller katt
2. Klänning eller byxor
3. eller cykla
4. Varmrätt eller efterrätt
5. Tv eller dator
6. Båt eller flyg
7. Hamster eller marsvin
8. Äpple eller banan
9. Lägenhet eller villa
10. Surt eller sött
11. Godis eller glass
12. Sjunga eller dansa
13. Aldrig få smsa eller aldrig ringa
14. Blont hår eller mörkt hår
15. Nattuggla eller morgonpigg
16. Guld eller silver
17. Sminkad eller osminkad
18. Ta kort eller va med på kort
19. Sommaren eller Vinter
20. Göteborg eller Stockholm

Om ni har fler frågor är det bara att fråga! :)