Solnedgång

2014



 
Det känns som att det kommer upp väldigt mycket "vatten" bilder här just nu men det är det som har fotats den senaste tiden! Jag älskar havet så vid varje tillfälle som ges så ser jag till att ta mig dit och då följer alltid kameran med! Och på tal om kameran så har jag hittat ett objektiv som jag ska önska mig när jag fyller år, det var sjukt svårt att hitta ett men nu har jag kommit fram till ett med zoom! 
 


Objektiv

2014



 
Idag är jag barnvakt som jag även kommer vara alla andra dagar den här veckan! Så till dagen i ära har vi varit en sväng på kneippbyn och ätit tacos till lunch. Just nu sitter jag och kollar runt på lite objektiv för jag planerar att önska mig ett nytt när jag fyller år.. Dock är det sjukt svårt att hitta ett för det finns ju typ 10000 olika att välja mellan! 


Nu blir det blont!

2014



Hittade lite mobilbilder från i fredags också så varför inte lägga upp dem här! I skrivande stund håller jag på att färga håret, jag sa ju att jag skulle färga en rosa ombre i fredags med det funkade inte pga att mitt hår är för mörkt. Så nu håller jag på att blonderar = sliter på mitt hår så mycket jag kan.. Inte bra! 
 
 


obsessed

2014



Jag är helt beroende av tumblr, kan spendera timmar där! Ni hitter mig på jennifersmedberg.tumblr.com och om ni har det själva så säg till vad ni heter, är ständigt på jakt efter nya konton! 


Kväll vid havet

2014



 
I fredags kom Felicia och Maja hem till mig och på dagen tog vi det bara lungt i trädgården. Sen på kvällen packade vi mat och begav oss ner till Fridhem där vi grillade, lyssnade på musik och hade det allmänt mysigt! Dock kan jag tipsa er om att inte grilla kykling på en engångsgrill då det är väldigt svårt att få den klar!! Men annars var maten super, det smakar alltid bättre när man äter ute!
 
Något annat som inte gick så bra var att under ett tag kom det en ilsken fiskmås som jag tror hade stora aggressionsproblem för hen flög över oss och nästan dök mot oss, hur äckligt som helst och det gör det inte bättre att jag är livrädd för fåglar! 
 
Vi satt där nera fram emot halv 11 då det började bli kallt så vi cyklade hem och bytte havet mot tv, vi kollade klart Vikningshill och jag lyckades övertala dem att se Footloose 2011! 
 


fyra vita

2014



4 vita som plagg som kan hittas op Forever 21. 


Imorgon smäller det

2014



Den här dagen har bestått av möte med världens gulligaste kanin, firande för morfar och städning av rummet.. En bra dag med andra ord, om vi bortsätt från biten om städningen. Imogon hoppas jag iallafall på en minst lika bra dag då jag får besök av fina vänner och jag ska färga en ljusrosa dipdye!! Jag har köpt en färg som ska gå ur efter några tvättar så det är bra ifall jag skulle ångra mig, dock vet jag inte om den kommer funka på mitt hår då det är brunt.. Vi får se helt enkelt! Hoppas på det bästa! 
 
 
 
 


Kladdkaka med överraskning

2014



 
Jag är sjukt trött på den "vanliga" kladdkakan så i midsommras så fick det bli en kladdkaka med överraskning, nämligen med färskost i! Var först lite tveksam till det hela men jag provade ändå och det blev väldigt bra! Till det hade jag grädde och färska jordgubbar, en perfekt kombination! 
 


Förr eller senare exploderar jag

2014



Förut idag efter att vi kom hem från Kneippbyn så begav jag mig till stan och mötte upp Felicia och Maja på bibblan där vi satt ett tag innan vi gick till bion och såg "förr eller senare exploderar jag". Jag tycker att filmen var väldigt bra och självklart sorglig som alla säger att den är men jag grät inte som alla andra verkade göra! Jag hade nog förväntat mig att den skulle vara ännu sorgligare så jag blev nästan lite besviken på att den inte var det, men annars var den väldigt bra! En fin berättelse!
 
 


Önskelista

2014



Om 27 dagar fyller jag 18 och mamma kräver en önskelista. Men jag har nog aldrig haft så svårt att komma på något att önska mig som jag haft iår! Det enda jag kan komma på är 2 böcker, smink, och ett nytt stativ då jag har slarvat bort mitt fäste till det jag har just nu.. Vad önskar man sig när man fyller 18 bortsätt från typ bestik?! Haha kom gärna med förslag på vad ni skulle önska er om ni var i min situation!! 
 
Untitled #13

´


Midsommarmat

2014



 
Här har ni en bildbomb på maten som åts på midsommaraftons kväll! Grillat kött med sallad, sparris och special potatis! Till lunch åts självklart den oblikatoriska potatisen, sillen och köttbullar men det var ingen idé att fota den för min del då jag hatar allt som har med jul-påsk- och midsommarmat att göra! Haha åt seriöst 3 köttbullar och en potatis och sedan var jag hur mätt som  helst... Det är det konstiga med den maten, man blir mätt bara man känner lukten! 


Det gick bra

2014



Nu är jag precis hemkommen efter 2 körlektion, alltså 1 timme och 40 minuter bakom ratten! Det gick faktiskt ganska bra och vi hann med mycket, exempel bakstart i hamnbaken! 
 
 


Ny design

2014



Så nu är den uppe, min nya bloggdesign! Jag gillar den här men är fortfarande tveksam om jag ska ha den här eller min gammla.. Jag tänker iallafall prova den här i några dagar och ångrar jag mig så byter jag tillbaka!  
 
Vem som gjort den här designen hittar ni i menyn men jag har gjort lite små ändringar, exempel lagt in bilder i sidomenyn och ett bildspel i headern! 
 
 
 


Blommor i håret

2014



 
 
 


Jordgubbstårta

2014



Idag har jag legat i sängen fram tills ungfär nu, det enda som fick mig att gå upp var att jag ska in till stan så då har jag ju inget val. Så det är även det som händer idag, stan. Men jag ska även övningsköra ikväll och så ska jag lägga in en ny bloggdesign här! Jag har jobbat på en ny lite till och från i 2 dagar och jag tror att jag är redo att lägga in den här nu! Dock gillar jag den som jag har för tillfället men jag tänker iallafall prova med den nya, vi får se vilken det blir i slutänden! 
 
På midsommarafton blev det tårta på dagen med mommo och morfar och iår vad det jag som stod för tårtan! 
 


Mat i hamnen

2014



Ikväll blev det en favorit i repris, nämligen Joda. Haha familjen ville dit och jag tackar ju inte nej till deras ceasarsallad så det gjorde inte så mycket att jag var där för cirka två veckor sen! 
 
 


Små grodorna

2014



 
På midsommarafton är det lite av en tradition att gå ner och kolla på midsommarstången vid Kneippbyn så självklart gjorde vi det även i år! Där nere är det både sång och dans med pippi, Kling och Klang och Prussiluskan.. Något som de yngre kanske tycker är lite roligare än vad jag gör! 


Midsommar

2014



 
Jag hoppas att ni hade en bra midsommar, det hade iallafall jag! Dom hade sagt att det skulle regna med det slapp vi, vi fick faktiskt sol och värme hela dagen! 
 
Idag har jag bara legat i sängen och kollat på One Tree Hill, såg klart åttonde säsongen igen så tänkte se om nionde och sista någon dag också! Bästa serien! 
 
´
 


Naglarna ska vara vita

2014



Ett måste för mig under sommaren är vita naglar! Jag tycker att det är hur fint som helst och det ser sjukt snyggt ut när man börjar bli brun! På skolavslutningen satt jag på blå och silvriga stenar för att festa till det lite! 


Naglarna ska vara vita

2014



Ett måste för mig under sommaren är vita naglar! Jag tycker att det är hur fint som helst och det ser sjukt snyggt ut när man börjar bli brun! På skolavslutningen satt jag på blå och silvriga stenar för att festa till det lite! 


Dipdye

2014



 
Nu har jag bestämt mig, jag tänker färga en dipdye i pastel lila eller rosa! Jag har haft en väldigt ljusblond dipdye förut men nu är jag väldigt inne på en i färg. Claudia (känd från Youtube) som ni ser nere i vänstra hörnet har nyligen färgat sitt i pastell lila och jag älskar hur det ser ut, vill ha något liknande! 


Sommarläsning

2014



Jag läste hela tiden när jag var yngre men har inte haft någon tid på flera år känns det som. Igår var jag iallafall på biblan och fixade lite böcker så nu har jag ingen anledning till att inte läsa, i solstolen i sommar borde jag hinna! Har ni något tips en bok jag borde läsa? 
 
 
Jag lånade de här 4 igår, älskar ungdomsböcker så jag hoppas att de här är bra! Jag har redan läst ut en varm vinter och den var väll inte den bästa... Den är helt okej och det som gör den bättre är att den handlar delvis om surfing vilket får ett stort plus!


Måste bara få säga det

2014



Jag driver den här bloggen för att kunna dela med mig av min vardag och ett av mina största intressen, foto. Jag som alla andra skriver blogg för att andra ska kunna ta del av det som händer i mitt liv och man strävar efter att ha någon som läser/blir inspirerad/eller bara gillar bloggen! Så det första jag vill säga är väll egentligen ett tack för att ni klickar in här varje dag, det gör mig gladare än ni nog kan föreställa er! :) Haha dock vet jag inte vad det är som får er att klicka in här men jag hoppas och tror att det finns något här som gör er intresserade! Om inte eller om ni saknar något, säg till så fixar vi nog det! :)
 
Sen vill jag också säga tack till att ni kommenterar! Jag älskar att få kommentarer och de gör mig så obeskrivligt glad! Det spelar ingen roll om de är långa eller korta, det betyder ändå så sjukt mycket att få de där orden. Så tack!! Det gör min dag! 
 
Nu ska jag läsa dessa underbara kommentarer och en gång till, TACK! Jag är otroligt tacksam för att ni engagerar er! 
 
 
 
 


Dagens planer

2014



 
Min dag börjades med att jag cyklade och lämnade min lillebror på fotbollskolan och nu sitter jag här och planerar hur dagen ska bli.. Har ganska mycket jag vill hinna med men det ska nog gå!
 
Det som ska hinnas med är: 
Bakning! Det ska bakas tårtor till imogon och så vill jag även baka muffins och eventuellt någon kaka till mormor och morfar. 
Sista städningen av rummet. 
Hämta Jakob vid fotbollsskolan,
Fixa ny bloggdesign?!?
Övningsköra.
 
Vad ska ni göra idag? 


Sockerbomb

2014



 
Här ser ni bilder på efterätten vi åt på tjejkvällen hemma hoss Felicia! Den bestod utav; Marängbottnar, glass, grädde, bär och banan. En riktigt sockerbomb med andra ord! 


Promenad i Visby

2014



Jag älskar att gå runt inne i innerstan här på Gotland på sommaren! Det är så otroligt fint och mysigt, ett av de bästa sätten att verkligen få sommarkänslor på! Bilderna ovan är ifrån när jag och Felicia tog en sväng, vi gick först runt inne vid muren, sen ner en sväng på stranden och sedan in till botaniska trädgården där vi satt i skuggan en stund! 


Bada

2014



Vi har bott här i några år nu men det är först igår jag badade för första gången i badkaret som finns här! Haha ganska sjukt med tanke på att jag är en person som älskar att vara vid/i vattnet så det är lite konstigt att jag inte gjort det tidigare. Så igår tog jag iallafall med mig en bok och badade och det är definitift något jag tänker försöka göra oftare!
 
 
 
 


Hemmagjord pizza

2014



 
Ikväll var det planerat hemmagjord pizza till mat så i eftermiddags ställde jag mig och gjorde degen och nu har vi fixat på "tillbehöret". På min bit ligger det; tomatsås, ost, pesto, soltorkade tomater och färsk basilika! Så vegetariskt blir det för min del! 


Tjejmiddag

2014



 
För någon vecka sedan var vi ett gäng tjejer hemma hoss Felicia och hade tjejkväll! Vi träffades och grillade massor av olika saker, pratade och hade det allmänt bra! Maten var hur gud som hälst och vädret var på topp, vi satt ute till halv tre utan extra värme och vi frös inte ens! Underbart! 
 


5 Seconds of summer

2014



Jag var ju som sagt uppe och såg 5 Seconds of summer och One Direction i torsdags och då filmade jag lite under konseren! Det var en grym upplevelse och vi kom sjukt nära, dock ser det ut som vi är väldigt långt bak i filmen men det var vi verkligen inte! :) 
 
Den här filmen är endast med 5Sos!
 


3 bilder från dagarna

2014



Skolavslutnings kvällen spenderades hemma hoss mig tillsammans med Felicia och Maja framför Vikingshill! Vi skulle upp med båten tidigt nästa morgon men det blev ändå sent..! 
 
Ceasarsallad i Stockholm, dock slår den inte Jodas! 
 
Båten påväg hem i lördags. Det var bara jag och Maja som skulle hem och oturligt nog så lyckades vi missa den.. Eller rättare sagt, det gick ingen pendel så vi kom inte dit. Vi hade iallafall turen att det gick att boka om båten så hem kom vi! 


Studentmottagning

2014



Här kommer ett gång försenade bilder ifrån min kusins studentmottagning som var förra lördagen! Det bjöds på mat, fika, och sällskap! Det blev även lite fotboll och burken för oss kusiner! 
 
 
 


En mysig eftermiddag

2014



 
Efter skolavslutningen förra veckan gick jag, Nellie och Felicia in till stan en sväng och sedan ner till hamnen där vi satt och myste vid vattnet! Lite senare kom även Terese och Amanda då vi dorg till Joda och åt världens godaste ceasarsallad! Haha Joda har seriöst den bästa salladen tack vare deras underbara kycklingspett! Så om ni är på Gotland i sommar så måste ni pova dem! 
 


Blommig klänning

2014



 
 Det här hade jag på mig på min skolavslutning! (Inte de blå foppatofflorna..!) Inte så värst uppklätt men endå lite extra då jag egentligen inte är en person som gillar klänningar, haha det går bra några timmar men sen tröttnar jag på det så det slutar oftast i att jag byter om till något annat! Klänningne är iallafall från Forever21 och koftan Bik Bok! 


Skolavslutningen

2014



 
5 bilder ifrån skolavslutningen i onsdags! Vi satt ute i solen och myste efter lunchen för att sedan gå in i klassrummet och fika + säga hejdå. Vi tittade även tillbaka på bilder från början av 2an och gud vad små alla kändes som! Efter det var det upprädande på balkongen så då satt vi där ute ett tag till innan vi begav oss mot stan! 


Vad är chansen

2014



För något år sedan när jag skulle sova så hittade jag en spindel i min säng, eller den rättare sagt kröp den brevid mitt huvud. Jag fick självklart panik och sedan dess har jag varit extremt rädd för spindlar och jag har sedan dess varje kväll innan jag gått och lagt mig lyft på madrassen och kuddarna uppe vid huvudet för att kolla så att allt är okej. 
 
Men igårkväll när jag låg och kollade på min mobil precis innan jag skulle sova så ser jag hur det rör sig i ögonvrån och av ren vana så tittar jag dit, och vad springer inte in under kudden då om inte en spindel! Vad är chansen liksom? Att det ska komma en till spindel precis på samma ställe när jag ska sova? Båda händelserna har sett exakt lika dana ut; Det är mörkt i rummer, jag håller på med mobilen, ser något i ögonvrån, tittar dit, spindel. Fy fan vad jag hatar det här! Efter så försökte jag hitta spindeln för jag vägrade att  gå och lägga mig i den sängen igen om inte spindeln var borta men efter att jag suttit på mitt golv en bra stund så gav jag upp och gick ut och satt mig i soffan. Där sommnade jag tillslut någon gång runt 3 och jag har inte sovt bra inatt! 
 
Haha idag måste jag vända upp och ned på sängen, städa hela mitt rum och möblera om så att sängen inte står lika mycket intill väggen som nu, annars vågar jag inte sova där inatt! 
 
 
 


Film från..

2014



 
På tal om studenten så filmade jag en del under kvällen och så klippte jag ihop det väldigt snabbt nu idag! Det är väldigt dåligt filmat men jag la inte heller så mycket energi på det! När jag ser de här klippen så längtar jag ihjäl mig till nästa år då det är min tur! 


Studenten del 1

2014



 
Nu är jag tillbaka och jag kan börja blogga normalt igen! Från den sekund jag fick sommarlov så har jag knappt hunnit sitta vid datan då jag varit i Stockholm och kom hem igår natt. Mer om den resan får ni höra om imorgon! Här ovan ser ni iallafall lite bilder från studenten förra veckan, jag har dock inte hunnit redigera dem så mycket och det kommer upp ett inlägg med ännu flera bilder någon annan dag! 


Många timmar blir det

2014





Nu är jag i Stockholm! Vi kom upp igår oc hägnaden den dagen åt shopping och att ta oss ut till Solna. De tre översta bilderna är ifrån igår och där kan ni se att vi bland annat handlade mat, var i Kungsträdgården och åkte båt! 

Nu idag gick vi upp klockan 5, åt hotellfrukost 6 som ni ser på bilden och sedan begav vi oss till friends arena där vi nu köar för one direction och 5 seconds of summer! Haha vi har varit här sedan halv åtta och insläppet börjar inte fören halv 5... Vi bor just nu i sopsäckar för att hålla värmen och som tur är så har det slutar regnat! 



Nu lämnar vi denna ö...

2014



För ett tag... Tänkte skriva ett snabbt inlägg och meddela att i detta nu så har jag fått sommarlov och är påväg till Stockholm!! Ska bli så skönt att lämna ön några dagar och jag ska försöka hålla er uppdaterade under tiden! 

Vår väldigt fina smoothie som vi tog med till båten! 





Glass på hamnen

2014



Bilderna är ifrån i torsdags då vi var nere på hamnen och åt glass! 
 

Nu är sista skoldagen gjord för tvåan! Dock så har vi inte gjort annat idag än att fika och kollat på någon grej i aulan.. Imorgon är min klass iallafall lediga och på onsdag är det skolavslutning, jag längtar ihjäl mig! 


Mysdag

2014



Blandade bilder från dagen! 
 
Igår efter studentmottagningen så åkte jag hem till Felicia och grillade med ett gäng tjejer, hur mysigt som hellst och ni får se mer om det när det inlägget kommer upp imorogn! Jag sov iallafall över där så idag har jag, Felicia och Maja myst runt hela dagen! Först började vi med frukost i solen och sedan gick vi ner till vattnet och gick där i sammanlagt ca 4 timmar. När vi inte gick satt vi och tog det lungt, badade fötterna, åt lunch eller lekte med hunden. Vi var även nere i hamnen som finns där så att hunden fick bada! Dock så glömde jag helt bort att smörja in mig idag så gissa om jag bränt sönder mig! Äckligt ont gör det! 


Vad är tid

2014



Den här dagen är fullspäckad! Först nu efter lunch ska jag på studentmottagning och sedan direkt efter till en kompis och grilla. Innan det ska ajg hinna packa, fixa mig och få upp detta inlägg! Fullt upp!!
 
Gårdagens klädsel!
 


Nu är allt över

2014



Nu är jag här igen!! Jag har haft en liten ofrivillig bloggpaus sen i söndags och med ofrivillig så menar jag att jag har verkligen velat skriva här men har förbjudit mig själv. Det har varit slutpurrt i skolan den här veckan med 4 prov och en uppsatts och för att klara det kände jag att bloggen fick ligga på hyllan i några dagar tills att allt var klart, och nu är det just det!! Allt arbete i årskurs 2 i gymnasiet är över och jag har klarat mig igenom detta helvete! 
 
Förra veckan gick vi bara 2 skoldagar och det gjode jag även denna vecka, jag gick mån-tis och ons-tor fick vi ledigt av våra lärare pga studenten och inget vettigt att göra på lektionera. Men jag klagar inte! Jag har kunnat jobbat och fokuserat på uppsattsen så tiden har gått åt. 
 
Och som sagt så har jag velat blogga de här dagarna så alla inlägg som skulle kommit upp kommer komma under helgen! 
 
Blandade mobilbilder från dagarna: 
 
 
Första bilden i mittenraden är lappar med SA12B som är min klass! VI satt upp dem den kvällen då vi hade visning för våra föräldrar i foájen och sedan satt de kvar några dagar efter, haha det har jag inget emot för då får alla andra se hur bra vår klass är! :P 
Och sista bilden i mittenraden är från idag då det blev en fika på stan med Felicia! 


Fullt ös

2014



 
Fullt ös eller nej, inte riktigt. Jag har suttit och pluggat ett bra tag nu och har både hunnit äta och tränat. Träningen gick mindre bra idag för det fanns ingen motevation alls.. Jag hoppas på att det går bättre imorogn. Nu ikväll ska jag göra klart en bildanalys och sen ska jag för en gångs skull så på film. Jag har bara sett på serier den senaste tiden men nu har jag hittat en film som jag verkligen vill se så den tänker jag avsluta kvällen med! Vad för ni ikväll? :) 


Sommarmiddag

2014



Igår blev det återigen grillat när mommo och morfar var här och åt. 
 
Idag har jag sovit till halv 11 och sedan suttit ute i solen en stund men nu är det plugg som gäller. Känns som vi har väldigt mycket nu innan sommarlovet så det blir slutspurten de närmaste dagarna nu! Jag fattar inte varför lärarna inte kan inse att vi har sjukt mycket nu och sprida ut allt lite mer.. Till exempel så har vi 3 lektioner på tisdag  och på dem ska vi sammanlagt ha 4 prov?! Hur sjukt är inte det? 4 prov på samma dag, jag vet inte riktigt hur jag ska överleva det!