Läger

2013Nu är skolan igång igen och det är därför det har ekat tomt här. Den här veckan har det hänt mycket och jag har varit helt slut på kvällarna. Jag började andra året på gymnasiet och jag går samhälle med inriktning media. Eftersom att inriktningarna började i år så är halva min klass ny. Jag tror att vi är runt 17 från min gammla klass och sen runt lika många från andra klasser, men det är roligt att täffa nya personer så jag klagar inte! 
 
Så i måndags var det bara upprop och lite informaton sen fick vi sluta och i tisdags hade vi genomgång av imovie! Vi delades in i filmgrupper sen fick vi filma 2 små korta filmer som vi sedan fick redigera och visa för klassen. Jag har aldrig filmat "på riktigt" eller redigerat i imovie föut så det var roligt att får lära sig något nytt!
 
Sen i torsdags så åkte vi i klassen på läger i 2 dagar för att filma och lära känna varandra bättre. 
 
Min packning på torsdags morgon..
 
Innan vi åkte ut till lägret fick varje stug-grupp 300kr för att handla frukost och lunch till på fredagen så när det var klart var vi några stycken som gick till Etage och åt lunch då ingen orkade gå tillbaka till skolan för att äta fisk.. 
 
När vi var ute vid lägret så fick vi veta vad våra filmer skulle innehålla och sen var det bara att börja filma! Däremellan hann vi också med lite "dramaövningar" för att lära känna varandra bättre! 
 
När vi va klara med filmningen fick vi börja redigera dem, vi satt fram tills kvällsmaten som bestod av grillade hamburgare som mat gruppen hade fixat. Efter maten redigerade vi ännu mera och sen senare på kvällen gick vi ut och tände brasa och hade "allsång" som min grupp fixat och quiz. Riktigt mysigt! 
 
Efter det var det ingen som orkade redigera längre så vi fick göra vad vi ville medans lärarna gick och la sig. Dom flesta satt sig inne i samlingslokalen och pratade m.m. Jag tror att vi gick och la oss runt halv 2. 
 
På fredagen gick vi upp runt halv 8 och i våran stuga åt vi frukost ute på "altanen" och bara tog det lugnt ett tag. 
 
Sen efter frukosten redigerade vi klart våra filmer och sen hann vi samla alla och kolla på de flesta filmerna. När det var klart fick vi gå till våra stugor och göra lunch och städa. Vi satt ute och åt igen och till lunch blev det pasta, köttfärssås, tomater och gurka. 
 
Och det var väll det sista vi gjorde där ute för sen åkte vi hem igen runt halv 2! Jag var obeskrivligt trött när jag kom hem så först somnade jag på soffan, sen förflyttade jag mig till sängen och sov där ett tag och sen närmare kvällsmat gick jag ut för att se om den var färdig men det var den inte så jag somnade på soffan igen....
Det tar att vara på läger.. Men det var sjukt roligt där ute och det var nog bra för klassen också för man fick lära känna varandra lite mer! 
 
(förlåt för långt och rörigt inlägg!) 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?