Spindelfobi

2014Jag är livrädd för spindlar och i det här huset där jag bor så finns det sjukt många och väldigt stora spindlar. När jag först flyttade hit var jag inte så rädd för dem men efter en liten händelse ca 2 år sedan har jag varit livrädd. Jag låg i min säng på kvällen och skulle sova då jag såg något som rörde sig brevid mig i ögonvrån. Jag tänkte att jag inbillar mig och tänkte inte mer på det. Runt en halv minut senare ser jag att det rör sig igen och den här gången ser jag den, det är en spindel och dessutom den största jag någonsin sätt. (Spindlarna vi har här har tjocka kroppar och tjocka ben, dom är stora!) Den natten sov jag på soffan och jag har nog aldrig haft så mycket panik som efter jag hittade den spindeln. 
 
Sedan dess har jag varit livrädd och på sommaren när spindlarna kommer fram är jag ständigt på vakt i mitt rum för det skulle kunna komma en till spindel i sängen eller någon annan stans. (Det har kommit fler stora spindlar men inte i sängen, de har suttit på väggen och på golvet) De här spindlarna kommer inte på vintern för det är för kallt och det är först då jag kan slappna av och inte tänka på det. Men det lungnet varade tills i fredags då mamma hittade en spindel i köket villket säger mig att det är varmare än normalt ute just nu och spindlarna tror att det är dags att vakna.
 
Den natten när jag skulle sova hade jag panik och jag gick ignom hela sängen innan jag skulle sova. När jag väl låg i sängen kunde jag verkligen inte koppla av och sova utan jag tänkte hela tiden "det kommer komma en spindel", så panikslagen och klarvaken var jag enda fram till klockan fyra då jag lyckades somna och småsova fram till klockan 8. 
 
Den här rädslan är inte rolig för den påverkar så många saker. På sommaren kan jag inte öppna fönstret in till mitt rum för då kan dom komma in vilket leder till att det blir sjukt varmt där inne, min säng måste stå ut från väggen så båda långsidorna är fria och jag vågar inte göra rent kaninburen på sommaren då det kryllar av spindlar där ute just då. Jag skulle kunna skriva listan långe men ni skulle tröttna. 
 
Haha jag vet inte riktigt varför jag skriver det här inlägget men jag kände att jag behövde skriva av mig lite plus att om någon är rädd för något, exempel spindlar så är det inget att driva med, så länge ni inte vet hur det är så vet man inte hur personen känner för just den saken. 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?