Ont

2013Efter att ha badat, varit ute i solen vid poolen och klippt gräset med tröja utan armar så har jag bränt mig på ryggen och axlarna! Jag tog inte med mig någon solkräm till poolen för jag tänkte att jag inte skulle vara i så länge men det slutade ju med att jag badade i typ 1 timme och sen när jag kom hem och började klippa gräset tänkte jag inte på att smörja in mig.. Dumt gjort! Men nu får jag ta konsekvenserna och jag har haft på after sun där jag brännt mig, inte för att jag vet om det gör så mycket skillnad dock..
 
 
After sun sprayen jag använder kommer från nivea och jag har inte så mycket att säga om den för jag är lite osäker på att sånt faktiskt fungerar. 
 
Sen när vi ändå är inne på ämnet hy så tänkte jag bara tipsa lite snabbt om Dove´s body milk som ni ser på bilden över! Jag hatar att ha torr hy (villket jag hade innan den här) och jag avskyr att vänta på att produkten ska torka. Men den här "body milken" torkar snabbt och man stannar återfuktad jätte länge! Älskar den och om ni letar efter något som funkar och inte är dyrt så tycker jag att ni ska prova den här! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?