Lite nytt smink

2013Jag har helt glömt bort att visa det senaste jag köpte i smink väg men idag har jag tagit mig samman och fixat bilder så att jag kan visa nu! 
 
 
Viva la diva Eyebrow colour, nr 2. Blond: 
Den här köpte jag nog för runt en månad sedan och jag älskar den! Mina ögonbryn är väldigt ljusa och jag behöver något som fyller i dem bra och sitter kvar länge. Jag har provat pennor, ögonskugga osv. men tillslut hittade jag den här trion från viva la diva med ett otroligt bra pris också. Den fyller i bra, det är lätt att blanda färgerna om man behöver (ni ser att jag använder den ljusaste mest) och den sitter hela dagen om man använder lite ögonbryns-fix! 
 
 
Viva la diva lipstick, nr 15 Soft pink: 
Ännu en produkt från viva la diva, jag har hört så många bloggare som hyllat deras läppstift så jag var tvungen att prova jag med. Dom är inte de bästa jag provat men för priset man betalar så är dom väldigt bra, jag kommer lugnt att köpa fler. Läppstiftet är lätt att arbeta med och det sitter kvar hyfsat länge, men du kommer att behöva bättra på några gånger under dagen. 
 
 
Max Factor smoky eye effect, Onyx:
Den här ögonskuggan har jag velat prova länge och nu hittade jag den på sommarrean för bara 50kr! Jag har inte hunnit att prova den så mycket ännu men av det lilla jag provade på handen och ögat så har jag både plus och minus med produkten. 
 
 
Isadora Twist-up gloss stick, nr 11 Poppy Peony:
Ny favorit, jag älskar isadora för att dom kom ut med den här underbara läppenna!! (Färgen på bilden stämmer inte riktigt, den är mycket mer rosa) Det finns bara bra saker med pennan, exempel att den är väldigt lätt att arbeta med och färgen sitter kvar otroligt länge! Perfekt för i sommar när man snabbt bara vill ha lite färg på läpparna! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?