Yankee Candle

2013 
Jag älskar ljus! Jag velat ha Yankee candles hur länge som helst men inte hittat det i någon butik här på Gotland och jag vill inte beställa för då vet jag ju inte hur de luktar! Men nu hittade jag dem i en liten butik i gamla stan i stockholm och förstå lyckan som uppstod den stunden jag insåg att dom sålde ljusen där! 
Ljusen kostade 30 kronor styck och jag köpte Strawberry Buttercream och Fluffy Towels. 
 
Strawberry Buttercream: Ska dofta jordgubbar i grädde men det kan jag inte riktigt hålla med om. Det luktar sommrig och kanske lite jordgubbar men annars tycker jag att den mest luktar svag vanilj. Den luktar lite godis också! 
 
Fluffy Towels:  Ljuset ska dofta fräscha rena handdukar med toner av äpple, lavendel, lilja och citron. 
Jag älskar lukten av tvättmedel och har länge tänkte på att jag vill ha ett ljus som kan påminna om det. Jag hittade det här ljuset och tvekade inte en sekund när jag läste att det skulle lukta som rena handukar, alltså tvättmedel? Och jag älskar hur det här ljuset luktar! Det luktar inte för starkt men fräscht och lagom. Kan man säga att det luktar rent? Ida Larsson

http://idalinnea.blogg.se

vad heter butiken där du köpte ljusen ? kram :)

Svar: Åå jag kommer inte ihåg vad den heter men jag tror att den ligger på västerlånggatan i gamla stan och i skyltfönstret är det fullt med bukowski nallar så går man förbi är det inte så svårt att missa den! :)
Jennifer Smedberg DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?