Gårkvällen

2013Igår var jag och min familj på o'learys för att fira pappa lite i förskott. Jag tog inte med kameran men jag tog lite bilder med mobilen! 
 
När man väntade på maten fick man popcorn? Inte alla resturanger som har det.. Tog inte någon bild på min mat men jag åt kykling och till efterrätt cheescake och efter det var jag lite för mätt!
 
Efter maten gick vi till almedalen 
 
Jakob ville leka på lekplatsen så jag passade på att klättra lite jag med! Efter det bestämde jag mig för att utmana ödet och gå och hälsa på mina värsta finender, ankorna. Jag är livrädd för ankorna nere i almedalen för om man har mat eller något så blir man jagad. Men mig springer dom oftast efter villket fall som hällst..Haha sen så var det en liten katt där nere som låg och spnade på ankona och plötsligt sätter den av i världens fart mot dem och jag lovar! Jag har aldrig hört en katt springa så ljudligt, det låt som en häst! Den fick ingen anka för den gjorde precis som jag och vände när den kom lite för nära och insåg att ankorna var lite större än sig själv. Haha det var det roligaste på hela kvällen! 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?